Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • Konu Sahibi renkahenk

bence direk saçına uygula daha etkili olur bizede içeriğini yazarsan möutlu oluruz.kolay gelsin.

• Konu Sahibi renkahenk
lülülülülülüyılan yağı kullanın saçlarınız iki kat artıyooorrrrr

• Konu Sahibi renkahenk
lülülülülülüyılan yağı kullanın saçlarınız iki kat artıyooorrrrr

budyy cim merak ettim ayrıntılı bilgi verirmisin hızlıda uzatıyormu saçları yılan yağı ne zamandır kullanıyorsun nasıl kullanıyorsun.

• Konu Sahibi renkahenk
kızlar daha öncede sormuştum bana cevap verebilecek kimse yokmu?
çamterebentini şampuana koyduğumuz gibi saç kreminede
koysak nasıl olur?

• Konu Sahibi renkahenk
bence olmaz çünki saç kremini saç diplerine sürmüyorsunki etki etmez döker.bence yani

• Konu Sahibi renkahenk
arkadaşlar ben
cevizyağı susam yağı hint yağı badem yağı alayım dedim aktar bana çamterebentinide al dedi şampuanın içine bikaç damla damlat dedi.. bende aldım karıştırdım yağlara şampuana damlatmadım. 3 kez kullandım ama saçlarımda kepekler var. acep ondanmıdır. yoksa jolede sürüyorum yıkadıktan sonra ondanmıdır. gerçi hep jole kullanıyodum hiç böyle bi sorunum yoktu...

bu yağların biri bana fazla geldi ama hangisi bilmiyorum...

• Konu Sahibi renkahenk

o yağların hepsini şampuana koymamalısın. bana aktar 9-10 damla damlat şampuanın içine dedi... fazla koyma dedi... bence sende az koy..

• Konu Sahibi renkahenk
bende aldım camterebentin sampuana yarım kapak falan koydum bu aralar kepeklenme vardı saclarımda bu sefer olmadı ben daha cok sampuanın içindeki kimyasalları yok etmesi için almıstım saclarım zaten uzun bide cok katarsanız zararı olur die düsünüyorum dikkateli kullanın ve her duydugunuzuda kafanıza sürmeyin bence kızlar sürekli farklı şeyler deniyosanızda biri digerine uymadıgndan yarar yerine zarar görebilirsiniz

• Konu Sahibi renkahenk
ya bu çamterebentini bnde kullanmak istioruum saçlarım ince telli çok cansız çok çabuk yağlanıo bi zararı olur die korkuyoruum herkes farklı bi miktar söylüo şampuana katmak için?????bide bu saçı uzatmada etkilimi?

• Konu Sahibi renkahenk

canm 200 ml için çamterebentinin kendi kapagıyla 1 kapak konuluyor

• Konu Sahibi renkahenk
bendekide yağ degil esans.. ve işe yarıyor kesinlikle :) ama fazla koymamak lazım 200 ml ye bir kapak.. (kendi kapagıyla)

• Konu Sahibi renkahenk
yıllardır saçımla başım dertte hatta evde espiri konusu oluyo yok gübre at falan diye:roflol:
çamterebenti bende kullandım bir ara alırken 250 ml lik bir şampuana 10 damla diye uyarmıştı satıcı direkt temasta cildi tahriş eder dedi. Sanırım direkt etkisini göremediğimizdendir işe yaramıyo düşüncesi.
birde bi arkadaş çamterebentiyle bir çok yağ kullandığını ve kepek sorunu yaşadığını söylemişCADIARZU acaba yağları saçından arındırmakta mı problem yaşıyorsun, yada çok sık kullanım ve doğal olarak çok sık saçı yıkamakda doğal nem dengesini bozum cildin kurumasına ve kepeklenmesine neden oluyor olabilir.

• Konu Sahibi renkahenk
şampuanın içine az katmak gerekiyor yoksa şampuanı su gibi seyreltiyor ayrıca saçları çok fazla kuruttuğunu söyleyebilirim ben şampuanın içinde kullanmama rağmen kuruttuğu için aşırı derecede kaşındı o zamanlar elseve in saç kremini kullanmıştım birde saçı dökülenler kesinlikle saç diplerinize saç kremi sürmeyin çok fazla döküyor.Yediklerinize dikkat edin aşırı yağlı yediğim zamanlarda daha fazla dökülüyo.Saç diplerinizlede fazla oynamayın yağlanıp daha çabuk düşebiliyo.

• Konu Sahibi renkahenk

canım yaaa benim saçlarım da çok alay konusu oluyodu bende kabullendim artık savunma mekanizmalarıma başvuruyorum "istikbalim parlak":roflol: diyorum

• Konu Sahibi renkahenk
tşk ederim
benimde saçlarım çok dökülüyor deniycem sağol

• Konu Sahibi renkahenk
valla arkadaşklar 2 aydır ÇaMTEREBENTİN'i şampuanıma bir çay kaşığı ekleyerek kullanıyorum, artı haftada 3 kez saç bakım yağına bepanthen, e- ve b vitamini ekleyip saç diplerime sürüyorum. Sonucundan çok memnunum, baya diplerimden saç fışkırıyor, çevremde farkı görmeye başladı .... az sabırla iyi sonuçlar alınabiliyor ve pahalı saç ilaçlarından daha çok faydasını gördüm.

• Konu Sahibi renkahenk
1 şişe şampuana 1 çay kaşığı koyacaksınız ... daha fazlası saçı ve saç derisini kurutur!

• Konu Sahibi renkahenk
ya bende kullandım çok faydasını gördüm hesaplıda..saçlarım çok ince tellidir benim narindir çok şey kullandım fayda etmedi ama iki yıldır bunu kullanıyorum ve şimdi saçlarım tam istediğim gibi süper...:teytey:

• Konu Sahibi renkahenk
bende kullandım valla hala kullanıyorum ve memnunum hemen çabuk uzuyor hemde dolgunlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…