slm arkadaşlar ben aktardan saç bakımyağı aldım nerden baksanız içinde 15,e yakın karışım var şampuanım 750ml içine ne kadar bu karşımlardan koymam gerekiyor lütfen ALLAH için banada yardımcı olursanız sevenrim..
lülülülülülüyılan yağı kullanın saçlarınız iki kat artıyooorrrrr
SİLVANA BENDE ŞAMPUANIMA KARIŞTIRDIM AMA SAÇIMI YIKAYINCA ÇOK KÖTÜ OLDU SAMANLAŞTI SERTLEŞTİ.SEN NE KADAR EKLEDİN.
BEN TRESAN ADLI BİTKİSEL 400 ML ŞAMPUAN ALDIM 4 KAPAK ÇAMBERTİN ,2 KAPAK BADEM YAĞI,2 KAPAKTA HİNT YAĞI KOYDUM.(KENDİ KAPAKLARIYLA)
AMA ŞAMPUANIMI ZİYAN ETTİM GİBİ GELDİ.ŞAMPUANADA OKADAR PARA VERDİM.BANA AYDINLATICI BİLGİ VERİMİSN.:a015:
ya bu çamterebentini bnde kullanmak istioruum saçlarım ince telli çok cansız çok çabuk yağlanıo bi zararı olur die korkuyoruum herkes farklı bi miktar söylüo şampuana katmak için?????bide bu saçı uzatmada etkilimi?
yıllardır saçımla başım dertte hatta evde espiri konusu oluyo yok gübre at falan diye:roflol:
çamterebenti bende kullandım bir ara alırken 250 ml lik bir şampuana 10 damla diye uyarmıştı satıcı direkt temasta cildi tahriş eder dedi. Sanırım direkt etkisini göremediğimizdendir işe yaramıyo düşüncesi.
birde bi arkadaş çamterebentiyle bir çok yağ kullandığını ve kepek sorunu yaşadığını söylemişCADIARZU acaba yağları saçından arındırmakta mı problem yaşıyorsun, yada çok sık kullanım ve doğal olarak çok sık saçı yıkamakda doğal nem dengesini bozum cildin kurumasına ve kepeklenmesine neden oluyor olabilir.
1haftadır kullanmaya basladım,sampuanıma karıstırdım ve sonuc super:)