- Konu Sahibi renkahenk
evet çam terebentin yağı işe yarıyor ama kokusu çok kötü şampuana fazla koymuşum sanırım ama işe yarıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar,ben bu çam terebentin yağini,badem yağini,susam yağini,hint yağini ve yılan yağini alıyım diyorum..hepsinden az bişey şampuanıma katsam olur mu sizce?
benim saçlarımda inanılmaz dökülüyor ve çok cansız
Evet canım işe yarıyor özellikle saç uzatması konusunda,bende denedim ve ne kadar çabuk uzattığına şahit oldum,bence denemekte hiç bir sakınca yok,sende dene derim,şampuanına koyarak kullan,ama şampuanımı mahvetti diye panik yapma çünkü çam terebenti şampuanı sulandırıyor kullanması zorlaşıyor ama denemeye değer diyorumkızlar ya bu çam terebentibi gerçekten işe yarıyomu?benim saçlarım dökülüyo ama aşırı değil uçları çok inceliyo senağlama uzatamıyorum bi türlü iyice cansızlaştı gerçekten işe yaıyomu ?bi yardım etseniz:a015:
peki dökülmeye bu kadar etkili de uzamaya etki ediyor mu arkadaşlar?
bir de aktarda mı eczanede mi bulabiliriz?
Evet kızlar bugün aldım daha denemedim üstünde çam terebentin esansı yazıyor birçok arkadaşınkinde de öyle yazıyormuş sanırım bu.
200 ml'e 1 kapak mı koymalıyız?
Bir de saçlarım kızıl acaba boyayı akıtır mı çok?Zararı olur mu?fisfisfis
Sağol medinella bilgilendirdiğin için benimkinden kağıt çıkmadı ama göz kararı yaklaşık o miktarda koydum.