Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kullanıp faydasını görenler tam olarak neyle ve nasıl kullandığını anlatabilir mi?Ayrıca başka şeyler de kullanıyor musunuz?

ben kullanıyorum canım yaklasık 3 haftadır. 400ml lik sampuanıma 1bucuk kapak kattım ben. benim saclarım dustayken cok asırı dokulur. ama daha ilk yıkamamda gozle gorulur bi sekilde fark yaratmıstı. sacıda kurutmuyo yanı benim sacımı aksine yumusattı. sampuanıma bir de bir yemek kasıgı cam balı kattım ben. sacı parlaklastırıyor ve yumusatıyor. umarım sende etkisini görürsün canım

Çam Terebentin yağını bitkisel şampuanıma bende kattım 2 3 haftadır kullanıyorum dokulme durmadı bırazda kuruluk yaptı ama uzatmaya azda olsa katkısı var..

Yazdıklarınız için çok teşekürler ben de deneyeceğim ben geçen sene almıştım 1,5 mm lik dermeroller

Ben de yeni kullanmaya başladım dökme ile ilgili bir sorun olmasa da saçlarımı kuruttu ve kepeklenme yaptı biraz daha kullanıp saçıma iyi mi geldi anlamaya çalışacağım.

yüz mesaj yazmam lazım ota b.ka atlıyorum kusura bakmayın

ben kullanıyorum arkadaslar uclarında hafif sertlesme yaptı ama memnunum. dökülme azaldı.

Çam terebentin şampuan içine kullanıldığında kimyasal içerikli şampuanın kimyasal etkisi az azalır.Doğal yağlar atmak lazım

şimdi çamyağı soruyorsunuz kesinlikle saç çıkarmaz ama neye fayda geldiğini öğrenmek için arkadaşlar bence şu siteye bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
bu yağı birkez kullandım saç diplerime sürmüştüm biraz yıkarken daha çok döküldü saçlarım sanırım tek başına kullanılmaması gerekiyor bir daha da kullanamadım

Ben şampuana karıştırmak istiyorum bu şekilde faydasını gören arkadaşlar var mı ? Ya da en iyi verimi almak için nasıl kullanmamız gerekiyor ? :)

Bugün ilk kez cam terebentin esansini sampuan ile birlikte kullandim..
Aynen dedigin gibi gitti güzelim sampuan diye düsündüm, bir de paraya kiyip almistim.
Baya bi sivi hale geldi sampuanim, ama simdi buradaki yorumlari okuyunca icim ferahladi
insallah benim saclarima da güzel bir geri dönüsümü olur..
Su an resmen cam agaci gibi kokuyorum

ben de şampuanıma katarak kullandım bir süre ama kuru saçlarımı daha da kuruttu kaşıntı da yapınca daha kullanamadım sizlere de böyle bir etki yaptı mı?

400 ml şampuanın içine yarım kapaktan az çam terebentin , ondan daha az çeyrek kapak kadar da badem yağı koydum pırıl pırıl oldu saçlarm benim saçıma iyi geldi kızlar ama ölçüyü kaçırmayın herşeyin fazlası zarar ..

bende denemek istiyorum.çünkü banyoda bir avuç,tararken bir avuç, kurutunca bir avuç dökülüyor.evde yürüyorum arkamdan kolumdan saç toplamaktan bıktım

benim saçlarımda çok fazla dökülüyordu yani tutam tutam diyebilirim, fakat çam terebentin esansını kullanmaya basladığımdan beri önceden 1 gün boyunca dökülen saçım şimdi 20 gün boyunca dökülmüyor, ben bebe şampuanına koydum yağı içerisinde kimyasal az olduğu için, banyoda 5 dk bekletip yıkıyorum ve sonra sadece saçımın boyuna ve uçlarına saç kremi uyguluyorum kuruma da yapmıyor, bu şekilde tavvsiye ederim, birde çıkınca bioblasın boyalı saçlar için olan saç serumu var yeşil renkli onu kullanıyorum :))

3 hafta önce cam terebentin yagini kullanmaya basladim
bendeki etkileri:

Arti:
Saclarim dustan sonra yumusacik oluyor, sac kremi sürmeye gerek kalmiyor.
Saclari uzatma etkisi olduguna eminim, görenler saclarin mi uzadi diye sormaya basladi.

Eksi:
Yagli sac tipim oldugundan dolayi sanirim, saclarim daha kisa sürede yaglanmaya basladi.
Ve sonuc hüsran, saclarim dökülmeye devam ediyor hem de eskisinden daha fazla...

Demek ki herkeste ayni etkiyi yaratmiyormus!

yazdıklarınızın çoğu benim içinde geçerli.1 haftadır kullanıyorum.200 mllik şampuana yarım kapak koydum.saçlarımı yumuşacık yaptı fakat dökülme hızla ve artarak devam ediyor.

yazdıklarınızın çoğu benim içinde geçerli.1 haftadır kullanıyorum.200 mllik şampuana yarım kapak koydum.saçlarımı yumuşacık yaptı fakat dökülme hızla ve artarak devam ediyor.

Kendi adima ve sizin adiniza üzüldüm.
Isin kötü tarafi yeni ve paraya kiyip aldigim sampuanim heba olmasin diye hala kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…