Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Merhaba,

Yazdıkların için çok tesekkurler emegine saglık.sacim için yapmadığım şey kalmadı artık kaderim buymuş deyip boynumu bukuyordum ama senin sayende dermarolleri duydum ve icimde bir umut doğdu:) hemen alıcam ve sabırla kullanıcam inşallah sonucları da senin gibi paylasicagim.

Herkese saglikli günler...

istersen ''3 yıllık saç dökülmesi hikayem'' konu başlığında ki yorumları da okuyabilirsin

orda bi çok arkadaş roller aldı kullanmaya başladı

içindeki umudun saça dönüşecek hiç şüphen olmasın

merhabalar,
mesajınız çok hoşuma gitti.ben de aynı dertten muzdaribim maalesef:/ yaklaşık 2 aydır 5 ayrı yağı (çam,tatlı badem,sarımsak,biberiye,ısırgan tohumu) karıştırıp belli aralıklarla saçlarıma uyguluyorum.market şampuanları kullanmayı bıraktım (içerisinde paraben,sülfat türevleri vs olan) bu sürede saç dökülmem durdu ve yanlarda açılan yerlerden minik minik tüylerin çıkmaya başladığını fark ettim ve çok mutlu oldum gerçekten:)
sizin bahsettiğiniz yöntemi de kullanmayı düşünüyorum.dermaroller ilk kez duyduğum birşey, nete baktım fakat bir sürü çeşit çıktı.siz tam olarak hangisini kullandınız, marka vs öğrenebilir miyim?

çam terebentini 1 senedir kullanıyorum saç dökülmemde bi değişiklik yapmadı ama çok hızlı uzattı saçlarımı. daha parlak oldu saçlarım

1 aydır kullanıyorum. Şampuanıma kattım bir değişiklik göremedim.
Dökülme sorunum aynen devam ediyor
Saç rengimde matlaşma, ya da hızlı uzamada farketmedim.
Badem , zeytin ve çamı karıştırıp banyodan önce sürüp bekleterek kullanmayı deniycem bir de.

Son düzenleme:
1,5 aydır şampuanımda
dökülmem oldu mevsimden olabilir diyorlar
uzamada aynı extra bir şey olmadı şu anda
bazı arkadaşlar masajla uyguluyormuş ama direk olarak kullanılmaması öneriliyor nasıl yapıyorsunuz neyle karıştırıyorsunuz?

arkadaslr 3yıldır deli gibi saç dökülmem var
ve ilk gittiğimde demir eksikliği dediler ferritin değerim 10du
doktor demir depolarımın boşaldıgını söledi
neyse bikaç ay demir hapı kullndım ve dahiliyeye gittim ki hata yaptım
ferritinim 30cıktı..doktor normal dedi..buna bağlı değil boşuna demir hapı kullanma dedi...
ve şampuanlarla falan gidermeye calıştım demir hapını bıraktım..neyse saçlarım dökülme hızı arttıkça arttı
her yag sürmem de ya da farklı bişi de coştukça coştu
neyse tekrar cildiyeye gittim
mayısta kan testi yaptım
demir 24cıktı referans aralığı ise 60-180
doktor demirin yerlerde dedi...
ve şimdi 4aydır gyno ferrp sanol kullanıyrm
hala dökülmem durmadı

bikaç foruma baktım
ferritinin en az 50olması gerekişr diyor

size sorum şu
demiri ferritini ne zaman yükseltebilirim
4ay oldu ilaç kullanıyorum
ve dökülmede azalma yok
ilaçları çok düzenli kullandım ama daha bi faydasını göremedim...tecrübelerinize dayanarak yorum yapar mısınız
içinizde demir ilacı kullanıp saçı düzelen var mı
ve kaçıncı ayda fayda gördünüz

arkadaşım demir haplarıyla değil de bir de doğal yollarla seviyeyi yükseltmeye çalış inan daha çok fayda göreceksin.. pekmez iç kırmızı et ye tahıl fazla tüket :)

Kızlar ... Şampuanım bioblas,içine badem ve çam terebentin yağını karıştırsam ; miktarını nasıl ayarlamam gerekiyor ? Hem dökülmesi,hem kırıkları,hem çabuk yağlanması bitsin istiyorum artık Artı boya var saçlarımda.

canım bu dermarol dediğin nasıl bişey ilk defa duyuyorum da iğne demişsin nasıl bişey anlamadım iğne yapmcz heralde :26:

Çam terebentini 1 ay kadar şampuanımın içine katarak kullandım.Hiçbir faydasını görmedim,hatta kullandığım dönemlerde saçımı hep yağlandırdı.Bu yağlandırmadan dolayı da o dönem saçlarım extra döküldü.Saçları yağlı olanlara hiiiiiiiiiiç tavsiye etmem.Saçımı yıkadıktan sonra diplerde kaşıntı oluyordu sürekli.Uzamasında da bir fark görmedim.Zaten ne yaptıysam saçımın uzama hızını değiştiremedim.Ayda 1.25 santim uzuyor hep (dip boyadan anlıyorum )

bende kullandım şampuanıma katıp bana iyi geldi 2 ay falan kullandım şimdi şampuanım bitti ama hani hangi şampuana katsam daha iyi etki alırım tavsiyesi olan var mı??

benimde saçlarım çok dölüyo zaten azdı hepten azaldı inşlah fazlalaşır hemen aktardan alıp denicem

cam terabndı sac dokulmsıne ıyı gelmz sacı besler sadece uzamasına yrdımcı olur sac dokulmesıne toz masa kuru ıyı gelıo su ıle krıstırılıp saca surulmesı camur halınde sac dıplerıne masaj ysprk tek sıkntı ock kotu kokuo dokuklmesını onlemek ıcın bı onmlde sac bakım yagı var aktrlrda 6 tl onlr ıı gelıo ve bn kullnıorm camıda mayayıda bu yagıda

ben kullandım memnun değilim ya daha çok döktü

Kullanıp faydasını görenler tam olarak neyle ve nasıl kullandığını anlatabilir mi?Ayrıca başka şeyler de kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…