Arkadaşlar selam, çam terebentin ve sarımsak katacağımız şampuanın kimyasal veya bitkisel olması farkeder mi ? :44:
Ben çok bilindik bir marka şampuan götürmüş aktarda karıştırtmıştım şampuanı su kıvamına getiriyor
Hım anladım, ben de elidor kullanıyorum da ona katmayı düşünüyorumBaşka neler karıştırtmıştınız iyi geldi mi saçlarınıza
Kızlar bende şampuanım için çam terebentin yağından aldım, aktara sordum 200 ml için 4 damla dökülüyormuş ona göre ayarlayın bencebir de ekstra olarak doğum kontrol hapı aldım ve 1 kutuyu ezerek şampuanımın içine dökücem. bu ikisinin birlikte çok iyi geldiğini duydum fakat şampuanın köpüğünün kafanızdan başka bi yere değmemesine dikkat etmeniz lazım çünkü doğum kontrol hapı saç çıkarıyomuş
Ben de cam terebentinini aldim sampuanima da koydum bemiks bepanthen yilan sarimsak yagi ve diger bes yagin bulundugu kurume de kattim. 10 gundur kullaniyorum ama dokulmem artti. Olu saclar olabilir dokulenler bilemiyorum ama sacim su an o kadar az ki. Kullanmaya devam edicem umudumu kaybetmiycem cunku oyle bi luksum yok sacimi adam etmek zorundayim. Tek sikintim neden daha cok dokuldugu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surekli aglar oldum sacini sallayarak gezen kizlari gordukce kahroluyorum. Eski gur sacli halimi resimlerde gormekten sikildim sac ciksin nolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.