arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve saçlarım inanılmaz bir şekilde gürleşti, uzadı ve dökülmesi çok çok azaldı.. Öylesine dökülüyordu ki eşimin her tarafından saçlarım çıkıyordu attığım her adımda yere bakıyordum saç var mı diye artık psikolojim bozulmuştu.. Önce şampuanımı değiştirdim ardından çam terebentin yağına başladım.. Yalnız şuna dikkat etmeliyiz çam terebentin şaçı kurutur o yüzden kuru saçlar için önerilmiyor ve kullanım dozajını iyi ayarlamak lazım yoksa dökülme yapar.. Benim şampuanım sülfat içermeyen bir şampuan Natural Down Under Güçlendirici şampuan 385 ml bunun içerisine çam terebentinin kapağından yarım kapak koyuyorum ve her kullanım öncesi iyice çalkalıyorum çünkü üste çıkabilir şampuana iyice karışması açısından karıştırmak yararlı.. bir de saçlarınızı yıkama öncesi saç derinize 30 sn masaj yapın bu saçların yılda + 3 cm daha fazla uzamasını sağlar.
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım hiç dökülmüyo tavsiye ederim
arkadaşlar dove şampuana koysak olur mu??ben yeni aldımda??bitkisel şampuan alamıcam çünkü???
kızlar benim saçımı acayip döktü, kullanırken bir kere daha düşünü derim...
gülben yaa biz senle naturway sarımsaklı şampuana çok gittik geldik..
bizimkiler babe ve prozinç işe yaramassa naturway alalım destek ver bana..
500ml 17 lira felanmış uygunda..
napsakki bacıı hep aklımın bi köşesinde o şampuan..
bu çam terebenti olayda bende muallakta..
bi ara katmıştım dökülüyodu saçım kullandım yine döküldü korktum bende kullanmadımm..
bizim saçlar yağlı zaten yağa felan bulaşmayalım hiç sarımsak iyi ama..
aynen cnm ya naturway beni çağırıyooo..DDDD canım benim yaaa.... aynen kafamın içine kazınmış benimde bu şampuan... :)) bak ne yapalım şampuan bitene kadar bu şampuanları kullanalım..sonra sonuçları degerlendirelim... DD olmadı sevgili sarmısaklımıza geçeriz DDDD
kızlar ben şampuanıma kıyamıyorum :) acaba başka bi şampuana koysam onla yıkasam sonra normal şampuanla yıkasam olur mu ki? :26: ya da ilk normal şampuanla sonra onla. ne önerirsiniz? sinameki,badem yağı,bemiks ampullü karısımı uyguluyorum bunu da yaparsam bi şey olur? kuaföre sorduğumda olmaz demişti ama. yardımcı olursanız çok sevinirim.