Off arkadaşlar moralim çok bozuk. 3 ay önce saçlarımı açık kumrala boyatmak istemiştim. Kuaför bildiğimiz sarı yaptı :S ve yazlıktan yeni gelmiştim
tenim esmer saçlar sapsarı o kadar dikkat çekiyordu ki rahatsız oldum ve 2 gün sonra kahverengiye kendim boyadım. Bu sefer de alttaki renk
çok açık olduğu için kahve tutmadı açık bi renk oldu yine son olarak siyaha boyamak zorunda kaldım. 1 hafta içinde tam 3 kere boyadım malesef saçlarımı
o günden sonra avuç avuç saç topladım her yerden saçlarım o kadar çok dökülüyor ki anlatamam. Hata bende biliyorum bir haftada o kadar boya yapmamalıydım ama
inanın öyle dışarı çıkamazdım. 2 aydır saçlarım sürekli dökülüyor kel kalmaktan korkuyorum.
Boyamadan önce saçlarım çok gürdü şimdi duştan çıktım ve bakıyorum saçlarıma
o kadar az kalmış ki moralim çok bozuluyor.
Bu arada yaklaşık 2 haftadır bemiks, evigen, badem yağı, susam yağı, çamterebentin yağı, sarımsak yağı karışımını saçlarıma masaj yaparak uyguluyorum.
2 günde bir uyumadan önce saçlarıma masaj yaparak yediriyorum sabah uyanınca yıkıyorum. Schwarzkopf gliss kuru ve yıpranmış saçlar bakım setini kullanıyorum. Şampuan, saç kremi, onarıcı krem ve durulanmayan sprey. ve sonuç sıfır arkadaşlar. Saçlarım için yaptığım o kadar bakımlar boşa gidiyor sanki. Çünkü saçlarım ilk günkü gibi çok dökülüyor lütfen yardım edin.
Bir öneriniz varsa bilmek isterim.