ben bişiy sorcam,pariste saç bakımı alanında ve dger konularda cok yardımcı olabılecek ürün ve kişiler var dıye bılıorum ,yani moda sehrınde yasıyorsunz bıraz arastırma yapsanız sonuç alırsınz dıye düşünüorum,araştırma yaptınz mı hiçRenkahenk tavsiyen icin tesekkurler, benimde saclarim ince telli gurdu ama saclarim sulardan stresten sanirim dokuluyorsampuan aliyorum hemde en kaliteli bir ise yaradigini soyleyemem, ama bu yazdigin Cemterebentin yagi paris'te bulnurmu sormam lazim, yoksa Turkiyeden gelen olursa rica ederim
Merhaba Arkadaslar, bu yagi Almanya da bulmak mümkün mü acaba ??? Bir fikri olan var mi ???fisfisfis
cnim türk marketlerinde olması lazım :1hug:
buldum canım bldum buyurrr..cokacimcoook
Çam terebentin Yağının Faydaları:
Solunum sıkıntıları, bel soğukluğu, idrar yolu enfeksiyonları, astım, şeker, romatizma tedavisi için kullanılır.Grip döneminde bağışıklık sistemini güçlendirip , vücudun dirençli olmasını sağlar.Hemoroit için yararlıdır. Saç dökülmesi ve kepeği önlemek için kullanılır. İştah açıcıdır, süt arttırıcı, regl söktürücü olarak kullanılmaktadır. Kılcal damarları uyararıp kan dolaşımını düzenlemektedir.
Kullanışı ve dozu:
Bir çağ bardağı suyun içine 4 damla Çam terebentin yağı damlatılarak günde 3 defa alınır. Egzamaya, kuru cilde ve saça masaj yapılmak suretiyle uygulanır. Saç diplerine friksiyon yapılır. Sinüzit için sabah ve akşam buruna 1-2 damla damlatılır. Ayrıca cilde masaj yapılarak kullanılmaktadır.
alıntı.
canım bide kullananların %99.9 u cok memnun bilgine..kaydirigubbakcemile5
benimde saç tipim aynen anlattıgından.bugün bende aldım çamterebentin bakalım nolcak kullanınca..
ben şişenin içine karıştırdm canım bide saçlarımı şampuanladıktan sonrayarın bende alıcam inşallah bendede işe yarar hem uzasın istiyorum hemde dökülmesin artık!!! bende bi ara demir eksikliği vardı 3 ay hap kullandım tekrar tahlil yaptırdık artık kullanmana gerek yok normal demir oranı dedi ben ona bağlamştım o zaman dökülmeyi şmdi öyle bi sorunum yok ama hala dökülüyoumarım biter bu dökülme yaa dökülen saçlarımı gördükçe çok kötü oluyorm bi sorum olacak bi şişe şampuanın içine mi döküyosunuz yoksa her kullanımda bi kaç damla döküp elinizdemi karıştırıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?