- Konu Sahibi renkahenk
her banyodsn önce bu yağı kullansak zarar vertirmi saçımıza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar Internetten Sürekli Yazılarınızı Takip Ediyordum Ve Sonunda Bende üye Oldum.öncelikle çamterebentini öneren Arkadaşlara çok Teşekkür Ediyorum.saçlarım Aptal Bir Kuaför Sayesinde O Kadar Yıprandı Ki Hatta Yandııııı.... çamterebentini Kullandım Ve şuan Saçlarım çok Dolgun,parlak Süper Oldular.herkese şiddetle Kullanmasını Tavsiye Ediyorum......
cnm bunun için biraz sabırlı olmak lazım.Benimde saçım çok mat ve cansızdı.çam terebentini şampuanıma kattım.gerçekten iyi geldi.saçlarım dökülmüyor ve hızlı uzuyor.saçlarım canlansın die nette ne kadar formül gördüysem hepsini yazdım valla :) bende aktarlarda satılan bi karışım aldım içindeki yağları hatırlamıorum ben onu zeytin yağı ve badem yağıyla karıştırıp sürüorum ii gelio ama tam olarak istediğim sonuç deil.ben hem parlamasını hemde canlanmasını istiorum çok işlem gördü çünkü saçım eskiden çok çabuk uzardı parlaktı şimdi ondan eser kalmadı çok çabuk kırılıo çam terbetin hiç denemedim ama duydum bazıları çok ii dio bazıları kötü dio napcam ben :)
her banyodan önce kullansak olur mu bu yağı?
ama okadara gerek yokki taze kullanmak daha iyi birkaç damla kullanılıyo çünki
Biraz önce çamterebentini şampuanıma koydum ve saçımı yıkadım ama saçım her zamankinden daha fazla döküldü peki siz ilk kullandığınızda saçlarınız benimki gibi çok mu döküldü yoksa dökülme hemen kesildi mi?senağlama
Bu yağı şampuana karıştırmak bence yanlış. Çünkü şampuanınızın içine yağ karıştırıyorsunuz. Sonrada durulayınca o yağ saçınızdan tam olarak çıkmıyor..
çamterebentin uçucu bir yağ.o yüzden sorun olmuyor aksine daha canlı daha parlak görünüyor saçlar...süprizzzzzBu yağı şampuana karıştırmak bence yanlış. Çünkü şampuanınızın içine yağ karıştırıyorsunuz. Sonrada durulayınca o yağ saçınızdan tam olarak çıkmıyor..