• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi renkahenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar Internetten Sürekli Yazılarınızı Takip Ediyordum Ve Sonunda Bende üye Oldum.öncelikle çamterebentini öneren Arkadaşlara çok Teşekkür Ediyorum.saçlarım Aptal Bir Kuaför Sayesinde O Kadar Yıprandı Ki Hatta Yandııııı.... çamterebentini Kullandım Ve şuan Saçlarım çok Dolgun,parlak Süper Oldular.herkese şiddetle Kullanmasını Tavsiye Ediyorum......

Benim Sacimda Dun Mahvoldu Arkadaslar,oryalle Sacimi Acan Ve Beni Hicbir Sekilde Uyarmayan Kuafor Sacimi Yakti Koptu Sacim Plastik Gibi şok Oldum Tutam Tutam Elime Geldiiallahtan Heryeri Oyle Degil,sacimda Degmedi Cektigim Izdiraba Ve Verdigim Paraya,neyapmaliyim Dun Boyattim Bir Renge Ustune Röfle Yapti Oryalle Acarak(01 Haziranda Yani)uzerine Küllü Kumral Boyamayi Dusunuyorum Cunku Begenmedim Sacimda Yiprandi Hemen Boyama Dediler Neyapmayalim Yardim Edin Arkaadslar:(

saçlarım canlansın die nette ne kadar formül gördüysem hepsini yazdım valla :) bende aktarlarda satılan bi karışım aldım içindeki yağları hatırlamıorum ben onu zeytin yağı ve badem yağıyla karıştırıp sürüorum ii gelio ama tam olarak istediğim sonuç deil.ben hem parlamasını hemde canlanmasını istiorum çok işlem gördü çünkü saçım eskiden çok çabuk uzardı parlaktı şimdi ondan eser kalmadı çok çabuk kırılıo çam terbetin hiç denemedim ama duydum bazıları çok ii dio bazıları kötü dio napcam ben :)
cnm bunun için biraz sabırlı olmak lazım.Benimde saçım çok mat ve cansızdı.çam terebentini şampuanıma kattım.gerçekten iyi geldi.saçlarım dökülmüyor ve hızlı uzuyor.
bu arada bir hafta attardan aldığım yağ karışımını,diğer haftada kuru mayayı ılık suda eritip saçıma parmak uçlarımla masaj yaparak sürüyorum.bu arada parlaması için gerçekten çok etkili bişey var.ELMA SİRKESİ.ILIK SUYA 1/4 sirke koy.banyodan çıkmadan önce saçına dök.birde çok sıcak suyla yıkama saçlarını.

bende almak istiyorum çam terebentini ama artık aktardan çıkmıyorum utanıyorum walla aktardan :utangac:

kızlar ben eminonunden 1 lıtresını 20 ytl ye almıştım.buyuk alınca çok daha uyguna geliyor.nasıl olsa yıllarca kullanıcaz deil mi? küçükleri 5 ytl mı ne çünkü.

ama okadara gerek yokki taze kullanmak daha iyi birkaç damla kullanılıyo çünki

ama okadara gerek yokki taze kullanmak daha iyi birkaç damla kullanılıyo çünki

canım yağ bayatlar mı? 5 kiloluk yağlar almıyor muyuz? sampuana koyuyoruz ve ben haftdaa bırkez de maskesini yapıyorum ama maske yapmayanlar için dediğin ölçülerde yeterli olur sanırım

Evet sadece şampuan için kulalananlar için 50 mg ölçü yeterli 1lt şampuana 50 mg çam terebentin uylumak gerekirmiş

bende çamterapentin kullanıyorum şampuanıma katıyorum her yıkamada hemde saçlarımıda uzatıyor

Bu yağı şampuana karıştırmak bence yanlış. Çünkü şampuanınızın içine yağ karıştırıyorsunuz. Sonrada durulayınca o yağ saçınızdan tam olarak çıkmıyor..

Biraz önce çamterebentini şampuanıma koydum ve saçımı yıkadım ama saçım her zamankinden daha fazla döküldü peki siz ilk kullandığınızda saçlarınız benimki gibi çok mu döküldü yoksa dökülme hemen kesildi mi?senağlama

Bu yağı şampuana karıştırmak bence yanlış. Çünkü şampuanınızın içine yağ karıştırıyorsunuz. Sonrada durulayınca o yağ saçınızdan tam olarak çıkmıyor..

Biraz önce çamterebentini şampuanıma koydum ve saçımı yıkadım ama saçım her zamankinden daha fazla döküldü peki siz ilk kullandığınızda saçlarınız benimki gibi çok mu döküldü yoksa dökülme hemen kesildi mi?senağlama

canım camterebentın yağının saça faydası gözenekleri açması ve hava alımıyla saç diplerine daha fazla kan ve oksıjen gıtmesini saglamak. eğer saçın ılk yıkamada daha çok dokulmuşşe zaten onlar bıkaç gune kadar dokulcek saçlarındır. saç derinde kan akışı hızlandığı içinde saçın daha cabuk evre geçirmeye başlamış olabılır. yanı seni endişelendirmesin bu dökülme. ve iki kereden fazlada sampuanlamayın.çünkü o zaman kurutuyor saçı

bu yağ oyle çiçek yağı zeytın yağı gıbı bır yapıda değil. ve aksine saçta yanlış uygulandığında saçı kurutabılıyor bıle. yanı saçta yaglı bır hıs bırakmıyor. ayrıca saçın yaga çok ıhtıyacı var oyle duşunduğun gibi bi durum olsaydı bıle

çamterebentin uçucu bir yağ.o yüzden sorun olmuyor aksine daha canlı daha parlak görünüyor saçlar...süprizzzzz

Back