• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Cam terebentın`` almancasını bılenler buraya

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

burakerime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
198
1
96
Şırnak
sevgili arkadaslar almanyada yasayip burada CAM TEREBENTIN alip kullanan varmi? varsa nerden aldiniz? ismi ne? kaca aldiniz? foto eklermisiniz? bu sorular cok geldi diyorsaniz sadece almancasini yazi verin gariiiiopuyorumnanaktan

selam canim bende almanyada yasiyorum adi ---tee baum öl-----
apotheke,de bulabilirsin insallah yardimci olabilmisimdir.opuyorumnanaktan

Teebaumöl cam yagi degil :hulya:

kel kaldim kel napacami bilemiyom sac diplerim acildi söyle satin alinacak bisi olsada eksek bari. Allahim ya, ne hikmetse lazim olmayan yerden bacaklarda pirasa gibi killar hasir husur fiskiriyo kafada kil kalmadi mafoldumben

Canim merhaba ben yeni gördüm bu basligi cam terebenti ararken Fichten-Öl olarak geciyor Almanyada ben öyle aliyorum Türkiyede cam terebenti olarak satilanin aynisi ben ikisinide kullandim ikiside ayni ve faydali gercekten de umarim yardimim olur ..buyrunnnnnnnnn

Canim merhaba ben yeni gördüm bu basligi cam terebenti ararken Fichten-Öl olarak geciyor Almanyada ben öyle aliyorum Türkiyede cam terebenti olarak satilanin aynisi ben ikisinide kullandim ikiside ayni ve faydali gercekten de umarim yardimim olur ..buyrunnnnnnnnn

sen nerden aldin peki Fichten-Öl bende almak istiyorum ve nasil kullaniyorsun? ben sacimi uzatmak icin kullanmak istiyorum

Back