CAM Seramik Fırın Alıp CANınızdan Olmayın!

aaaaaaaaaaaaaaa şok oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:53::50:
off ya ben bunlardan alıcaktım ama evlnirken:5:offff bu kadar zor mu yani:53:
ne olursa olsun alıcam ben banane :31:
arkadaşım sen yorumları okumuyormusun ben ne kadar memnun olduğumu yazdım royem arkadaş da öyle benimki mekappa ...başlığı açan arkadaşınki bence sadece bi şanssızlık.bu ocak bence beyazlar gibi kullanışlı...

arkadaşım sen yorumları okumuyormusun ben ne kadar memnun olduğumu yazdım royem arkadaş da öyle benimki mekappa ...başlığı açan arkadaşınki bence sadece bi şanssızlık.bu ocak bence beyazlar gibi kullanışlı...

evet okumadım arkadaşım yorumları bi sorun mu var
okumak istemedim belki

evet okumadım arkadaşım yorumları bi sorun mu var
okumak istemedim belki
valla okumak istemediysen alma o zaman arkadaşım bu başlıktan maksat millete yardımcı olmak bence. anlamak öğrenmek isteyen merak eden zaten okuyup anlıyo anlamak istemeyende laf olsun diye yorum yapıyo işte...

Hanımlar,
konuyla ilgili paylaşım yapınız, ikili tartışmalara girmeyiniz lütfen...

rkyogn bende mekappa ankastre almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişey var ocakları hep döküm ızgaralı onlarda da su sıçrasa küflenme olduğunu söylüyolr ızgara ile problem yaşadınız mı acaba birde tırtıklı yapısı olduğu için silinmesi zor ızgaranın gibi yorumlar tereddüt etmeme sebep oldu fırın içinse kek benzeri şeyleri pişşirdiniz mi sorun felan var mı bu konularda bana yol gösterebilirseniz çok memnun olurum

rkyogn bende mekappa ankastre almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişey var ocakları hep döküm ızgaralı onlarda da su sıçrasa küflenme olduğunu söylüyolr ızgara ile problem yaşadınız mı acaba birde tırtıklı yapısı olduğu için silinmesi zor ızgaranın gibi yorumlar tereddüt etmeme sebep oldu fırın içinse kek benzeri şeyleri pişşirdiniz mi sorun felan var mı bu konularda bana yol gösterebilirseniz çok memnun olurum
valla ben de çok takmıştım döküm ızgara meselesine ama şimdilik bir sorn yaşamadım emaye ızgaralı bir örnek vardı mağazada hep çizilmişti paslanıyormuş çizik yerler ben de döküm aldım makineye dahi attım sorun yok bımda u gün de davlumbazı takıldı gayet şık ve çekişi çok iyi işin açığı ben 1000 liraya 3 lü set alıp ki özellik bakımından meşhur markaları aratmaz bu kadar kaliteli olacağını tahmin etmiyordum umduğumun üzerinde kaliteli çıktı...ilk yaptığım kek oldu malum keki iyi pişiriyorsa bence iyi pişiriyor demektir eski fırınımda 170-180 derecede 35 dakikada pişirirken bu fırınla 25 dakikada 150 -160 arası aynı sonucu aldım ben gayet memnunum yani tavsiye ederim...

çok teşekkür ederim cevabınız için ya acaip kararsız kalmıştım bu ızgara mevzuunda.. bütün özellikleri aklıma yattıda bu ızgara konusunu dert ediyodum acaba arçelik mi alsam diye tereddüt ediyodum size zahmet bide hangi seti aldığınızı söyleyebilirmisiniz kodu hangisi acaba ?

MEKAPPA NERA HG20-K44VED-6 ANKASTRE OCAK
MEKAPPA ANİMA-A OW17-AD6 ANKASTRE FIRIN
MEKAPPA KAMİNOX CL10N-60X 4HPB-3 DAVLUMBAZ

aslında resim eklerdim ama yarına makinem gelecek o zaman inşallah...
http://www.ankastreurunler.com/MEKAPPA-YENI-SET-5_u_r_n_288.htm
burda var aynısı ama ben 1000 tl ye aldım 6 taksit

konu çok eski farkındayım ama rkyogn size bir şey sormak istiyorum.. satınaldığınız cam ocaktan hala memnun musunuz? şu sıralar cam ocak alacağım forumda okuyunuca kararsız kaldım. üründe hiç sıkıntı oldumu ? ve servis mekappa nın desteği hususunda bilginiz var mı ? teşekkürler

Merhaba,

Çok eski konu biliyorum ama sadece bu iş için dediğiniz krem malzemenin adı nedir? Aynı dertten muzdaribim, kiracı olduğumdan seçme hakkımız da yoktu, çözüm arıyorumm

Back
X