CAM Seramik Fırın Alıp CANınızdan Olmayın!

Anladımmm nevkuşum anladım.. Vallahi plazma fırın çıkmadan anladım. Sen bunların elektrikli olanından bahsediyorsun.. O müthiş (!) satış görevlisi hiç tavsiye etmedi onları :roflol:
Bazen çok fena söz dinliyorum ben :oklava:

Kitap gibi yazma konusuna gelince.. çözümsüz bir hastalık bu idare edicen, neyseki hızlı yazıyorum yoksa 5876 saat pc başında durmam lazımdı.. :utangac:

Şu mutfakla, ıvır zıvırla muhatap olmadığın günlerin tadına var, keyfini sonuna kadar çıkart canım..
Şeniz

SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
GERÇEKDEN GÖRÜNTÜSÜ HARİKA AMA KULLANIM SIFIRIN ALTINDA 100 BENCE

ÇELİK ANKASTRELERDE REZALET KIZLAR BENDE DAHA YENİ DEĞİŞTİRDİM AMA BİN PİŞMANIM ELİMDE BEZ GİDERKEN SİLİYORUM, GEÇERKEN SİLİYORUMkafamçokkarıştı

şimdi bende onu diyecektim canım...püsküütçüm seramikten illalah demiş,bende ankastre den...önce siliyorsun,sonra durulayıp kuraklıyorsuniparlasın diyede kağıt havluyla cilalıyorsun ,ama asla ilk günki gibi olmuyor...nerde benim eski beyaz 4 ocaklı aygazım ahhhh ah.....:çok üzgünüm:

o tür ocaklar evinde fazla vakit geçirmeyenlere dışarıda yemek yiyenlere göre güzel birde evinde temizlikçisi varsa neden almasınlarki bende hiç hoşlanmam öyle şeylerden ama kullanmadan anlayamıyosunuz işte sana kolay gelsin birde sabır diliyorum

ah birde onun üzerinde bişey taşmıyormu ahhhh ...benimki de seramik camlı fakat elektrikli o daha fenaya taştığı anda cazur cuzur yanıyor bir koku ki aman allah evlerden uzak..en yakın zamanda küçük piknik tüplü çağa dönmek istiyorum..

ah birde onun üzerinde bişey taşmıyormu ahhhh ...benimki de seramik camlı fakat elektrikli o daha fenaya taştığı anda cazur cuzur yanıyor bir koku ki aman allah evlerden uzak..en yakın zamanda küçük piknik tüplü çağa dönmek istiyorum..

:roflol: :roflol:
Modern çağın hizmetçileri olduk böylelikle.. yerimseniben

benimkide böyle ama çok zor temizlenmyor ya ben memnunum yani...

arkadaşım cidden püsküüt abartmış de ne olur , çok korktum ben bunları okuyunca.. ama sende sorun yaşamıyorum diyosun??? gecen hafta aldım bende aynı ocaktan . ama daha monte edilmedi...

püsüüt arkadaş tamam zor temizleniyo filan ama bence herşeye rağmen karizmatik bizim ocaklar ya..ben hala seviyorum çok kendisini...
grnt005g.jpg

Son düzenleme:
bende almak üzereyim.hemde tam seninkisinden aynı marka aynı model beğendim.

mutfak dolaplarım yapılıyor.beyaz eşya ve diğerlerini de araştırıyordum.ocakta buna karar kılmıştım.

şimdi ben ne yapacağım ya çeliklerde kullanışsız diyorsunuz..beyazlarda artık piyasadan kalkıyo

ne yaptıracağız biz.nohutlupilav seninki ne marka canım?

Valla kızlar benimde ocağım ankastre ama ben çok memnunum..Tabi cam değil..Ayrıca fırınımda ve davlumbazımda ankastre ve çook memnunum...Öyle temizliği falanda hiç zor olmuyor...Spreyi sıkıyorum bezlede siliyorum bu kadar..Kurulamıyorumda...

simran benımkı ezine arkadaşımızın koydugunun resimdekinin aynısı ben memnunum valla yag sökücüyü sıkıyorum biraz bekletiyorum el beziyle tamızlıyorum bu kadar...tek zorlugu ocak yerleri çok küçük dört adet orta boylu tencereyi koyup da yemek yapmak zor oluyor biraz...püsküüüt arkadaşımızın kı zor temizleniyor olabılır belkı seramıgı farklı ise bilmiyorum ama çok güzel görünüyo gerçekten...

bende almak üzereyim.hemde tam seninkisinden aynı marka aynı model beğendim.

mutfak dolaplarım yapılıyor.beyaz eşya ve diğerlerini de araştırıyordum.ocakta buna karar kılmıştım.

şimdi ben ne yapacağım ya çeliklerde kullanışsız diyorsunuz..beyazlarda artık piyasadan kalkıyo

ne yaptıracağız biz.nohutlupilav seninki ne marka canım?

benımkı fankey cnm..ama görüntüsü ezine arkadaımınkı ile aynı ben memnunum.boshayallersmile

benim çevremde çok var kullanan.. ama seninki gibi şikayet hiç duymadım... kaynvldem olsun bunun elektrklisinden var ama çok memnun bende ev taşıncam bundan tavsiye etti bana.. seninki neden böyle oldu anlayamadım arkadaşım...

merhaba arkadaşım;benimde var ve su lekesinden başımı alamıyorum nasıl çıkarabilirim su lekesini
birde vitro500 demişsin bu ürünü nereden bulabilirim bilgilendirirsen sevinirim
Ben Migrostan almıştım..
Şükür ki artık ihtiyacım kalmadı.. :lepi:
arkadaşım cidden püsküüt abartmış de ne olur , çok korktum ben bunları okuyunca.. ama sende sorun yaşamıyorum diyosun??? gecen hafta aldım bende aynı ocaktan . ama daha monte edilmedi...
Simrancım.. abarttığım düşünülmesin diye fotoğraf çekme zahmetine girişmiştim..
Arkadaşların yazdıklarını da okudum.. Markalar farklı malzemeler kullanıyor olabilirler.. Benimkinin markası fotolarda gözüküyor zaten..

Şimdi gelelim neticeye..

Ben bu zımbırtıdan kurtuldum arkadaşlar.. :lepi: :dance:

İyi ki buraya mesaj yazılmış ben de böylece durumu güncelleme fırsatı yakaladım..

Franke den aldım yeni ocağımı ve çok memnunum.. Franke nin kum granit evyeleri vardır.. Onlara uyumlu görünümde bir ocak yapmışlar.. Kumlu görünümde.. ve silinmesi alışageldiğimiz beyaz ocaklardan bile kat kat kolay.. Evyem de kum granit olduğu için birbirlerini tamamladılar..

En önemlisi temizlik zımbırtısından kurtuldum.. Haftada bir yetiyor... Oh be! kaydirigubbakcemile4

canım yeni alığın ürünün de bir fotosunu koysan ;)

Flaş yansımasında umarım anlaşılıyordur fırının malzemesi.. dedim ya evye ile takım olması için üretmiş Franke bunları.. daha anlaşılır olabilir düşüncesi ile evyeyi de seçtim.

Ciddi ciddi tavsiye ediyorum herkese.. Tabii zevk meselesi biliyorum.. Ancak bu başlığı açarken temizliğinden bezdiğim bir ocağım vardı.. Şimdi böyle bir sorunum kalmadı.. Frankeye teşekkürler..

eskı ocgın çok daa sık duruyordu cnm hyırlı olsun

haklısın.. ben de görünümüne aldanıp almıştım zaten eskisini.. ama zaman problemi olan biri olarak, temizlik için aradığım zaman konforun önüne geçiyor benim için..
bu kadar kolay temizlendiği için artık Franke benim için dünyanın (dünyanım) en şık ocağı.. :roflol:

Back
X