- 13 Nisan 2007
- 15.554
- 36.070
- 1.123
Cam seramik fırın almayı düşünen üyelerimiz lütfen bir kez daha düşünsün!
Görünüşüne aldanıp aldım ve başıma neler geldi lütfen okuyun..
Kullanılmadığı halde kirlenen, kullanıldığı zaman da temizlemek için ort. 10 dakika ayrılması gereken CAM SERAMİK
Fırının fotoğraflı hikayesini buyrun okuyun.. yerimseniben
Ocağı temizlediniz..Ne yemek yaptınız, ne de yemek ısıttınız.
Ocak pasif durumda olmasına rağmen aradan bir uyku süresi geçtiğinde görünümü bu..
Merak ettiniz değil mi? Kendi halindeyken bu kadar kirlenen bir ocak
acaba iki çeşit yemek pişirildikten sonra ne hale geliyor? İşte bu hale geliyor:
İşin asıl can alıcı kısım..
Bu hale gelmiş bir ocak nasıl temizlenir?
Önce ıslak bezle silinip kaba toz alınır.
Daha sonra sadece bu ürünler için üretilmiş sıvı krem temizlik malzemesi ocağa yayılır.
Temizleyici malzeme, nemli bez vasıtası ile ocağa yayılır.
Birinci mikro fiber bezle silinir.
Ancak bu yeterli değildir.. Çünkü bu kez de ocağın üzerinde silme hareketinden kaynaklanan izler mevcuttur.
Ve son aşamada.. Kalan dalga izleri de ikinci mikrofiber bezle silinir.
....ve artık CAM SERAMİK ocağınız yeniden kullanıma, pardon yeniden kirlenmeye hazırdır.
Yazının anafikri : Ben ettim, siz etmeyin! yerimseniben
Görünüşüne aldanıp aldım ve başıma neler geldi lütfen okuyun..
Kullanılmadığı halde kirlenen, kullanıldığı zaman da temizlemek için ort. 10 dakika ayrılması gereken CAM SERAMİK
Fırının fotoğraflı hikayesini buyrun okuyun.. yerimseniben
Ocağı temizlediniz..Ne yemek yaptınız, ne de yemek ısıttınız.
Ocak pasif durumda olmasına rağmen aradan bir uyku süresi geçtiğinde görünümü bu..

Merak ettiniz değil mi? Kendi halindeyken bu kadar kirlenen bir ocak
acaba iki çeşit yemek pişirildikten sonra ne hale geliyor? İşte bu hale geliyor:

İşin asıl can alıcı kısım..
Bu hale gelmiş bir ocak nasıl temizlenir?
Önce ıslak bezle silinip kaba toz alınır.
Daha sonra sadece bu ürünler için üretilmiş sıvı krem temizlik malzemesi ocağa yayılır.

Temizleyici malzeme, nemli bez vasıtası ile ocağa yayılır.

Birinci mikro fiber bezle silinir.

Ancak bu yeterli değildir.. Çünkü bu kez de ocağın üzerinde silme hareketinden kaynaklanan izler mevcuttur.

Ve son aşamada.. Kalan dalga izleri de ikinci mikrofiber bezle silinir.

....ve artık CAM SERAMİK ocağınız yeniden kullanıma, pardon yeniden kirlenmeye hazırdır.

Yazının anafikri : Ben ettim, siz etmeyin! yerimseniben
Açıklama : Cam seramik ocakların kullanım talimatında okuduğuma ve daha sonra yetkili servisinden de telefonla onay aldığıma göre; mutlaka her kullanımdan sonra temizlenmesi gerekiyor. Çünkü ocağın malzemesi nedeniyle, mevcut pislik bir sonraki pişirme ile katılaşıyor ve ocağa yapışıyor. Püskürtmeli bir malzeme kullanamıyorsunuz. Temizlik için sadece önerilen kremi kullanmak zorundasınız. Ayrıca sert bir süngerle ovalamanız da yasak! Cam ya! Arkadaşın karizması çiziliyor.
Son düzenleme: