• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çam sakura muzaffer hoca

glsahh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
2
0
1
32
Merhabalar cam sakura infertilite bolumu muzaffer hocaya basladim bende dün acaba sonuc alabilen varmi surec nasil ilerliyor memnun kalan oldumu

bende ismini duymuştum , iyi yapmışsın araştırma hastaneleri daha iyi . ama herhangi bir sorun yok ise akışına bırak .
1,5 yıllık evlıyım 36 yaşındayım 1 aşılama yaptırdım olmadı , bende bu ay devlete başladım kanunıye bı tane de aşılama yapıp sonra tüpe geçerim dedim
butun testlerım yapıldı reglinin ıkıncı gunu gel tedaviye başlayalım dedıler aşılama için hala regli olmadım bu arada ilk defa böyle birşey yaşıyorum 2 gun gectı az önce gidip kan verdım sonucu bekliyorum . Demem o ki eşinde de sende de sorun yok ise inan herşey beyinde bitiyor .

Merhabalar.
Ben de bir süredir Zeki bey e gidiyorum ama maalesef zeki beyi göremiyorum bir soru bile soramıyoruz..asistanlar ebeler sadece. En son sebepsiz infertilite nedeniyle asilama tedavisi kararı almış ebelere vermiş kağıdı. Bugün eşimle evraklari teslim ettik. Tam da adetim bugün bitti. Eve geliyoruz bir telefon vay efendim histeroskopi olacaksınız aşılama iptal. Bir ayımı daha yediler hakkımı helal etmiyorum. Paranız varsa özele gidin. Bir ay önce verdiğim filme bakmadan aşılama demiş herhalde. Umutlar sularda....aşırı sinirliyim

Back