fresa Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 2.447 948 28 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #21 bef45 .!.: Sonucunda hamile kaldınız mı acaba, kaçındı denemenizdi Genişletmek için tıkla... Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.
bef45 .!.: Sonucunda hamile kaldınız mı acaba, kaçındı denemenizdi Genişletmek için tıkla... Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle.
B bef45 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2023 396 44 29 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #22 fresa .!.: Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle. Genişletmek için tıkla... Ne güzel maşallah
fresa .!.: Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle. Genişletmek için tıkla... Ne güzel maşallah
B bef45 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2023 396 44 29 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #23 fresa .!.: Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle. Genişletmek için tıkla... Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acaba
fresa .!.: Evet sonuçta hamile kaldım ,yüzdesi çok düşük bi ihtimal olan ilk denemeyle. Genişletmek için tıkla... Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acaba
fresa Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 2.447 948 29 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #24 bef45 .!.: Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acaba Genişletmek için tıkla... İlk önce muzaffer hocaya 3başarız aşılama yaptırdım.Kendisi beni en başta dermoid kist ameliyatı da yaptı kistin biri ufak diye onu almadı da .Memnun kalmadım ondan.İbrahim Hoca var tüp bebek merkezinde aynı hastane içinde tüp bebeği o yapıyor.
bef45 .!.: Muzaffer hocaya mı tedavi oldunuz acaba Genişletmek için tıkla... İlk önce muzaffer hocaya 3başarız aşılama yaptırdım.Kendisi beni en başta dermoid kist ameliyatı da yaptı kistin biri ufak diye onu almadı da .Memnun kalmadım ondan.İbrahim Hoca var tüp bebek merkezinde aynı hastane içinde tüp bebeği o yapıyor.
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2023 1.347 216 26 Ekim 2024 Konu Sahibi terapique #25 Merhaba sonuçlarınız ne durumda ilerliyor acaba arkadaşlar benimde aşılama 6.günü
terapique Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 375 70 30 6 Kasım 2024 Konu Sahibi terapique #26 BenCananS .!.: Merhaba sonuçlarınız ne durumda ilerliyor acaba arkadaşlar benimde aşılama 6.günü Genişletmek için tıkla... Merhaba ben klomen tedavisine devam ediyorum ilk deneme tutmadı ikinci deneme yapılacak doz yükseltip Siz be durumdasınız umarım olumlu sonuçlanmıştır
BenCananS .!.: Merhaba sonuçlarınız ne durumda ilerliyor acaba arkadaşlar benimde aşılama 6.günü Genişletmek için tıkla... Merhaba ben klomen tedavisine devam ediyorum ilk deneme tutmadı ikinci deneme yapılacak doz yükseltip Siz be durumdasınız umarım olumlu sonuçlanmıştır