Çam Sakızı Çoban Armağanı..

bursasu canım çok sevindim doğumumuz da beraberdi saatfarkıyla çok sevindim

Sinemsin canım adresleselım sanırım henuz gormedın.
Sinemsin sanırım şehirdışında mıydı tam emin değilim ama,msn adreslerinin listesi kimdeyse oradan da ulaşılabilir belki??
afresini gönderirmisin?????

Sultan da şimdi Amasra da sanırım,dönünce görür,ya da msn telefonu falan varsa oradan ulaşabiliriz.

bakalım kimin hediyesi ilk önce ulaşacak,hadi yarış yapalım,deeeeeeeeermişimmmm

ama bu listede ben yokum.... birkaç gün giremedik neler kaçırmışım....
ama suçlu sizsiniz.. benim katılacağımı nasıl düşünemezsiniz.....
her şeye önde atlayan ben olarak... bu yüzden beni muhtar seçmedinizmi....

hepiniz suçlusunuz ... bu yüzden hepiniz bana hediye göndereceksiniz...
yoksa affetmem sizi... sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Şirvan bu konu 10 gündür vardı,sen görmemişsin sanırım,aslında ben de katılacağını düşünmüştüm ,ama gördüğünü düşünüp herhalde katılmak istemedi diye düşündüm sonradan.

işte geldim burdayımmmm dün fazla giremedim sürmelişm canım tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum ama sana özelden mesaj atmayı deniycem bana oldu olmadı geri dönersen memnun olurum .... bu arada günaydınlarrrr..........

muhtar özelden adresini bekliyoruzzz

günaydıııııınnnn kızlar ya ben uykuya doyamıyorum aslında uyuyorumda noluyo anlamadım bebeklerin motor gelişimi için dil çıkarması gerekir ide bi konu geçmişti bebişi dil çıkaran varmı ben dünden beri nerdeyse dilim dışarda geziyom ama benim bebiş bana gülüo köpük çıkartıyo agu dio okadar dil falan yok konuya bakın yanlız dil ne hallere düştük heheheh

benimkide dil çıkarmıyor daha..gülücükler var sadece..

sormanıza bile gerek yoktu.. bundan sonraki organizasyonlarda beni başta yazın ..

muhtar özelden adresini bekliyoruzzz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar sultan yokmuş nezaman gelcekki???teli yada smnni bilen varmı?bana özelden yazarmısınız???

şapır şupurla birbirimize çıkmışızzzzzzzzz :))))))))))) gönder bacım adresiniiiiiiiiiiiiiii sapphirrrrrrr

şapır şupurla birbirimize çıkmışızzzzzzzzz :))))))))))) gönder bacım adresiniiiiiiiiiiiiiii sapphirrrrrrr

evet cnm birbirimize çıkmışız:) ben şimdi özelden yolluyorum adresimi seninkinide bekliyorumopuyorumnanaktan

denız yolladım bu gun naczane hediyeni umarım beyenirsin canım

denız yolladım bu gun naczane hediyeni umarım beyenirsin canım:kedi:

ay,seher ne güzel ya,ben daha alamadım hediyeyi,çiçek duymasın da:kedi:

ya aşkolsun bizi resmen unutmuşsunuz.azıcık gücendim valla.

Ben de birazdan güzel bir kıza hediye almaya çıkacağım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…