Cam ocak

osge1989

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
3.409
1.347
kızlar bosch cam ocak kullanan var mı nasıl memnunmusunuz?Elektriki cam ocak almayı düşünüyorum temizliği kullanımı hakkında yorumlarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile2

Şahsen ben hiç kullanışlı bulmuyorum benim ocağımda cam üstüne su damlasa leke kalıyor siliyorum bundada silgidim yerlerde iz kalıyo sonra pamuklu çok yumşak bir mutfak beziyle kuruluyorum.
Eski beyaz ocakları hiç bir ocaga değişmem şahsen camlar çok güzel görünüyo ama temizliği zor

elektrikli pek mantıklı gelmiyo napcaksın elektrik kesildiğinde
ama tek göz veya iki göz olanlar olabilir bence
cam ocak kullanışlı değil sürekli elinde bez olsun diyosan al tabi:))

kızlar bosch cam ocak kullanan var mı nasıl memnunmusunuz?Elektriki cam ocak almayı düşünüyorum temizliği kullanımı hakkında yorumlarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile2

canım ben aldım ama daha kullanmaya başlamadım yeni evime geçicem 1 ay sonra ozaman kullancam benimki cam ama gazlı arçelikten aldım dokunmatik tuşları falan biraz pahalı 2300-2500 arasıydı aralıkta aldım istersen modelini veririm.ben ınox alcaktım tavsiye etmediler temizlemek için ınoxlarda jel falan alman gerekiyomuş cif çiz,yomuş ama camı mikrofiber yağ bezi ile silebiliyomuşsun.aayrıca görüntü şahaneeeeee.....birde elektrikli cam alma kuzenim kullanıyo hiç memnun değil çünkü tencerenin çapı tutmazsa ocak yanmıyo cezveyle kahve yapamıyo...elektrik gidersede yandınnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…