Cam Kesme Tahtası , Panosu

Nalet Kaynana

çok cahilsin keşke ölsen
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
2.900
3.258
53
selam bayanlar,

mutfakta bambu kesme tahtası kullanıyorum ama içim hiç rahat değil. internette aşınmalardan, bakterilerden, sağlıksız oluşundan vs. çok bahsediyor. bende cam kesme tahtası almayı düşündüm ama bilmediğim için ondanda emin değilim. aranızda kullanan var mı. kullanışlı mı, dayanıklı mı, memnun musunuz?

Ay ben aldım da hiç kullanamadım. Her bıçağı vurduğunda şık şık ses çıkarıyor deli etti beni.Sağlam olmasına sağlam. ..

Ben hem bambu hemde cam aldım .Bambuların içine bakteri oluşabileceğini duydum ve camı kullanıyorum makinaya bile atıyorum daha temiz geliyor bana bıçakla ilgilide bi sıkıntı olmadı.Yere düştü ve kırılmadı sağlam bayağı

sesi dışında hiçbir problemi yok o zaman. bambuyu bir daha kullanmak istemiyorum. cam alıcam. deneyimlerimi paylaşırım.

Ben de yeni cam aldım ama her bıçak darbesinde şak şak şak rahatsız etti beni. Eşim de bıçakları körelteceğini ve ömürlerini kısaltacağını düşündü kendisi kullanınca. Yoksa temizlik açısından benim de çok içime sinmişti.

Sadece servislerde falan kullanıcam sanırım :KK43:

Ben de yeni cam aldım ama her bıçak darbesinde şak şak şak rahatsız etti beni. Eşim de bıçakları körelteceğini ve ömürlerini kısaltacağını düşündü kendisi kullanınca. Yoksa temizlik açısından benim de çok içime sinmişti.

Sadece servislerde falan kullanıcam sanırım :KK43:

Bende almıştım aynı sebeplerden kullanmıyorum. Serviste kullanmak hiç aklıma gelmemişti . Sanki sadece bambular kullanılır gibi şartlanmışım. Teşekkür ederim :KK9:

Annem yillardir cam kullanir, ben de kendi evime cam aldim 2 buyuk 2 kucuk. Ilk aldiklari duz camdi onu hatirliyorum kayar gibi oluyordu ama daha sonra hep puturlu cam gibi aldik, migros tan aldik hatta seneler icinde hep bulunuyor. Makinede yikaniyor piril piril.

bende nihayet aldım ve kullanıyorum camı. çok hijyenik kullanımı, aldığıma pişman olmadım. ilk zamanlar sesine gıcık oldum ama şimdi alıştım. çok içime sindi.

Bende kullanıyorum ama memnun değilim sürekli elimde yıkadığım halde arkasından deseni soyuluyor ve dökülüyor ne yapsam tamamen telle kazısammı diye düşünüyorum

Back
X