Çam fıstığı

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
Yemeklerdenm 15-20 dk önce 2 çorba kaşığı dolusu çam fıstığı yiyin, yemeğinizi yerken daha az yediğinizi ve çabuk doyduğunuzu hissedeceksiniz. Çünkü çam fstığı tokluk hormonlarını harekete geçirir.

50-60 kaloriden fazla değil.

Son düzenleme:
denemeyen pişman ve şişman olur :) zayıflama ilaçlarına harcadığınız zamana üzülürsünüz

Sanırım "haftada 10 kilo verin, yağlarınızı eritin" demediğim için ilgi görmedi. Ben bu yolla 10 günde 2 kilo verdim, hala vermekteyim.

50-60 kalorimi 2 çorba kaşığı dolus fıstık:)))) 500-600 kalori olmasın oo

allah aşkına nerden duydun böyle birşey olduğunu psikoljik olarak yemiyosan o başka lütfen insanlarla oynamayın

özellikle bel ve karin cevresindeki yaglarindan rahatsiz olanlarin kullanmasi gerektigini duymustum bende..

Çam fistigi hakkinda kisa bir bilgi :)

"Çam fıstığı: Zayıflatan yiyecekler arasında yer alan çam fıstığı, çam ağaçlarından alınan; ve yenilebilen bir meyvedir. Çam fıstığı genellikle dolma içi hazırlanırken; ya da çerez olarak kullanılmaktadır. Ve çam fıstığı mide ile bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olmaktadır. Çam fıstığının faydaları öyle bir hal almış durumdadır ki, kilo vermek isteyenlerin vücutlarından atmaları gereken fazla yağın sindirimine de çam fıstığı katkı sağlamaktadır. Zayıflamak isteyen; fakat iştah problemi yaşayan kişiler, sürekli yemek yemek istediklerinde, iştahlarını, çam fıstığı ya da buna benzer kuru yemişler ile dengeleyebilirler. Bununla birlikte, gerek çam fıstığı; gerekse diğer kuru yemişler, metabolizmanın hızlanmasına da katkı sağlamaktadırlar.. " ALINTI

100 gr Çam fistigi 600 kalori iceriyor.. ancak burda bahsi gecen sadece 2 yemek kasigi o da ortalama 20 gr oluyor.. yani ortalama 120 kalori.. bunuda su acidan dusunmek lazim; kesilen istahimiz ve göbek bölgesinden atilan yaglar.. aslinda denemeye deger bence

nedense bende basligi ilk okudugumda "ay o zaten yagli" :) diye4 bi tepki verdim
denemk lazim aklimda kalacagina kilomda kalsin :)

Keşke onu yemeye başladığımda kendimi frenleyebilsem. Ama evet günün ortasında 200 gr fıstık yediğimde bütün gün başka bir şey yemesem de durabiliyorum. Tokluk verdiği doğru. Ama kalorisi de bi o kadar yüksek.

her gun yemekten once yenırse bence bana yaramaz tok tutabılır ama yaglı sonucta 50 60 kalorı den fazla gıbıdır dıye gelıyor bana :44: korktum bı an bende hersey yag yapıyor yahu

arkadaşlar zaten konuyu açan arkadaş ÇAM FISTIĞI demiş.siz yer fıstığı ile karıştırıyorsunuz sanırım.dolmalara ,helvalara konulan fıstık bu bahsedilen.çok kalorili değildir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…