Cam boyama tasarımlarım...

merhaba canım,urunlerin muhteşem olmuş.. Bnde bi kç ay once bu işe merak sarmıştım.gidip aldım herşeyini boyasını faln ama benimki tutmadı boyalar.yani kaç kat boyadıysam da camın içi gorunuyordu.. Sebebini oğrenebilir miyim acaba.siz tecrubelisiniz?

Akrilik veya enamel boya kullanıyorum. En güzeli enamel boyadır camda daha iyi tutunur. Bir kaç kat kapanana kadar boyaman gerekiyor.

Lisabella çok güzel uymuş mutfağına gerçekten çok güzel olmuşlar. Senin kovalarında çok hoşuma gitti bu arada.

DepresifPolyanna DepresifPolyanna canım kuzum yine süper şeyler yapmışsın.

Teşekkür ederim kadesa kadesa ..Bende çok beğendim baharatlıklarımı.:KK36::KK36: Kovaları da Koçtaş tan aldım.Saksı olarak satılıyordu ama ben mutfakta küçük aletleri koymak için aldım ve baharatlıklarla uyumu güzel oldu :KK39:

Screenshot_2016-02-28-00-25-53.png Screenshot_2016-02-28-00-25-02.png Screenshot_2016-02-28-00-25-12.png
Bunlarin fiyatlarini ogrenebilirmiyim:)

Hepsı bırbırınden guzel ellerınıze saglık bır ara bende merak sarmıstım seramık boyuyordum ama ıs vernıge gelınce beceremedım :) sprey vernık kullanmıstım olmadı sımdı vaktım olsa yıne baslarım

Fiyatlari burdan da yazsaydiniz keske tüm sayfalara bakar oldum benim gibi merak eden de vardir muhakkak hem sizde herkese tek tek mesaj atmamis olursunuz..

bildirim geldi hoşgeldi:KK53: sizinle pek geçinemesekte yaptıklarınızı takdir etmek isterim hakkaten harika olmuşlar :KK66: elinize sağlık

şimdi bunların ne ile boyuyorsun nasıl boyuyorsun ne ile boyuyorsun üstündekiler dekopajmı-transfermi fırça ilemi yoksa sünger ile pıtpıtmı yapıyorsun en son işlem olarak ne yapıyorsun ?bunların cevabını verirsen sevinirim:KK53: he birde kavonozları nereden alıyorsun ben ahşap boyuyorum ama bunlara merakım var ahşap boyalarımla olurmu rich vb.boyalar oluyormu :oops:

Sevgili DepresifPolyanna DepresifPolyanna ya sipariş verdiğim baharatlıklarım geldi.Ellerine emeğine sağlık .Eşim ve ben çok beğendik.Gerek ilgisi alakası gerek kısa sürede hazırlayıp bana ulaştırması ve de en önemlisi güzel ,titiz çalışmaları için sonsuz teşekkür ediyorum...:KK36::KK36::KK36:

bunlar muhteşem olmuşş.. :KK68::KK68:

X