Cam boyama tasarımlarım...

Gerçekten çok güzel. Evde geri dönüşümü çok seviyorum ama bunlar çok profesyonel duruyor tabi.
Bulaşık makinasında zamanla sorun olmuyor mu?

Gerçekten çok güzel. Evde geri dönüşümü çok seviyorum ama bunlar çok profesyonel duruyor tabi.
Bulaşık makinasında zamanla sorun olmuyor mu?

Elde yıkanması daha uygun bulaşık makinesinde zamanla renk ve desenler solabilir. Yeni keşfettiğim bir boya var 3 haftada kendini kendini sabitliyor bulaşık makinesinde yıkanabilir yazıyor üzerinde, ama ben tavsiye etmiyorum. Zaten bu tür kavanoz, fanus ve baharatlıklar çok sık yıkanmıyor. Kendime sarelle kavanozundan yaptığım baharatlıklar ocağımın yanında duruyor sürekli, içleri boşaldıkça elde yıkıyorum 1 senedir sorunsuz kullanıyorum...

Günaydınlar ilk önce trip atacaktım size hesap nosunu gönderecekti neden göndermedi diye sonra özel mesajlarıma baktığımda gelmiş :oops:havaleyi yaptım şimdiden kolay gelsin. siparişlerim bir gelsin daha çok alışverişimiz olur (inşallah) :KK68:dediğim gibi adımı soyadımı ve İstanbul Şube KORDON GÜMRÜKLEME YAZIN Kargo parası alınmayacaktır..

Günaydınlar ilk önce trip atacaktım size hesap nosunu gönderecekti neden göndermedi diye sonra özel mesajlarıma baktığımda gelmiş :oops:havaleyi yaptım şimdiden kolay gelsin. siparişlerim bir gelsin daha çok alışverişimiz olur (inşallah) :KK68:dediğim gibi adımı soyadımı ve İstanbul Şube KORDON GÜMRÜKLEME YAZIN Kargo parası alınmayacaktır..

Evet bu sabah geldi. En kisa zamanda baslarim.

Evet bu sabah geldi. En kisa zamanda baslarim.
Az önce geldiler:KK36:ne diyebilirim.. Mükemmel bunlar.. Ellerine sağlık..:KK22:eğer izin verirsen linkini instigramda tariflerimle paylaşmak isterim..
IMG_20160203_153612.jpg

IMG_20160203_153541.jpg

Son düzenleme:
X