Cam boyama tasarımlarım...

Tamam tavsiye etmiş olursun böylece...
çok özenli ve çok temiz çalışmışsın. instigramda tariflerimi paylaştığım sayfam var ve oraya eklemeyi düşünüyorum..bir çok arkadaşın emeklerini paylaştığımız oldu.. umut sepetimede ekliyeyim bir kaç kavanoz daha yaptıracağım ellerine sağlık

Çok tebrik ediyorum inanılmaz başarılı.Çok severim böyle becerikli hatunları.:KK19:Ellerinize emeğinize sağlık.Rica etsem bu kek fanusunun ve 12 adet baharatlığın fiyatını bana özelden yazarmısınız.Birde bir sorum var,eğer 12 adet baharatlık olursa aynı boy olmaları mümkünmü ?

çok hoş olmuş ellerine sağlık bişey sormak istiyorum çini boyama işii nerde satabiliriz kardeşimin kvsi çini boyama yapıyor satmak istedi size sormak istedim

PhotoGrid_1455820775030.jpg

Sevgili DepresifPolyanna DepresifPolyanna ya sipariş verdiğim baharatlıklarım geldi.Ellerine emeğine sağlık .Eşim ve ben çok beğendik.Gerek ilgisi alakası gerek kısa sürede hazırlayıp bana ulaştırması ve de en önemlisi güzel ,titiz çalışmaları için sonsuz teşekkür ediyorum...:KK36::KK36::KK36:

20160226_161630.jpg
20160227_192025.jpg
20160227_191954.jpg
20160227_192249 (1).jpg
20160227_191825.jpg

Ve küçük mutfak aletlerim için kullandığım minik kovalarımla uyumuna bakarmısınız :KK37:

20160227_191736.jpg

Sevgili DepresifPolyanna DepresifPolyanna ya sipariş verdiğim baharatlıklarım geldi.Ellerine emeğine sağlık .Eşim ve ben çok beğendik.Gerek ilgisi alakası gerek kısa sürede hazırlayıp bana ulaştırması ve de en önemlisi güzel ,titiz çalışmaları için sonsuz teşekkür ediyorum...:KK36::KK36::KK36:

Lisabella çok güzel uymuş mutfağına gerçekten çok güzel olmuşlar. Senin kovalarında çok hoşuma gitti bu arada.

DepresifPolyanna DepresifPolyanna canım kuzum yine süper şeyler yapmışsın.

isabel isabel çok teşekkür ederim. Çok güzel fotoğraflamışsın. Gerçekten uymuşlar mutfağına... :KK37:
merhaba canım,urunlerin muhteşem olmuş.. Bnde bi kç ay once bu işe merak sarmıştım.gidip aldım herşeyini boyasını faln ama benimki tutmadı boyalar.yani kaç kat boyadıysam da camın içi gorunuyordu.. Sebebini oğrenebilir miyim acaba.siz tecrubelisiniz?

X