- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- Konu Sahibi DepresifPolyanna
izin veriyormusun linkini tariflerimle kullanmak isterim.
Tamam tavsiye etmiş olursun böylece...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izin veriyormusun linkini tariflerimle kullanmak isterim.
çok özenli ve çok temiz çalışmışsın. instigramda tariflerimi paylaştığım sayfam var ve oraya eklemeyi düşünüyorum..bir çok arkadaşın emeklerini paylaştığımız oldu.. umut sepetimede ekliyeyim bir kaç kavanoz daha yaptıracağım ellerine sağlıkTamam tavsiye etmiş olursun böylece...
Çok tebrik ediyorum inanılmaz başarılı.Çok severim böyle becerikli hatunları.Ellerinize emeğinize sağlık.Rica etsem bu kek fanusunun ve 12 adet baharatlığın fiyatını bana özelden yazarmısınız.Birde bir sorum var,eğer 12 adet baharatlık olursa aynı boy olmaları mümkünmü ?
Teşekkür ederim ,2 gündür pek uğrayamadım siteye ..İlk fırsatta yazacağımÖzel mesaj attım
çok hoş olmuş ellerine sağlık bişey sormak istiyorum çini boyama işii nerde satabiliriz kardeşimin kvsi çini boyama yapıyor satmak istedi size sormak istedim
Ben ilk once kendi cevremden basladim. Artik internet uzerinden de yapiyorum.
Lisabella çok güzel uymuş mutfağına gerçekten çok güzel olmuşlar. Senin kovalarında çok hoşuma gitti bu arada.Sevgili DepresifPolyanna ya sipariş verdiğim baharatlıklarım geldi.Ellerine emeğine sağlık .Eşim ve ben çok beğendik.Gerek ilgisi alakası gerek kısa sürede hazırlayıp bana ulaştırması ve de en önemlisi güzel ,titiz çalışmaları için sonsuz teşekkür ediyorum...
Eki Görüntüle 1784188 Eki Görüntüle 1784194 Eki Görüntüle 1784193 Eki Görüntüle 1784196 Eki Görüntüle 1784191
Ve küçük mutfak aletlerim için kullandığım minik kovalarımla uyumuna bakarmısınız
Eki Görüntüle 1784190
merhaba canım,urunlerin muhteşem olmuş.. Bnde bi kç ay once bu işe merak sarmıştım.gidip aldım herşeyini boyasını faln ama benimki tutmadı boyalar.yani kaç kat boyadıysam da camın içi gorunuyordu.. Sebebini oğrenebilir miyim acaba.siz tecrubelisiniz?isabel çok teşekkür ederim. Çok güzel fotoğraflamışsın. Gerçekten uymuşlar mutfağına...