- Konu Sahibi neyazsamkii
arkadaşlar bu parfümü kullanan var mı?kalıcı ama hacı yağı gibi koktuğunu söylüyorlar. kaldıkça güzelleştiğini söyleyenlerde var.doğru mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim çok pek çok sevdiğim ve evet artık bu benim parfümüm dediğim uzun süre de kullandığım kokumdur. oldukça feminen bir koku olmasına rağmen, eşimin erkek kokusu gibi bulması nedeniyle bıraktım.. bir yıldan uzun süredir de benim için yeni bir euphoria ne olacak acaba diye arayış içindeyim.
kokusunu tarif etmeye çalışırsam, şekerli denmesine rağmen bende şekerliden çok, tatlımsı baharatlı gibi duruyordu sanırım. oldukça belirgin, çok kalıcı ve karakteristik bir koku olduğunu düşünüyorum. geçen gün parfümeride görevli bayan euphoria için şekerli ve koridor kokusudur dedi.. acaba geçip gidince geride kokun alır, ağırdır manasında mı dedi bilemedim.
tene yakışırsa hiç ağır durmayan yaz kış kullanılabilecek çok güzel bir kokudur bence.
forumda okuduklarım ve internet alışveriş sitelerinin hemen hepsinde euphoria'nın çok şiddetle indirimde olması nedeniyle chance'in başına gelenin yakın zamanda euphoria'nın da başına gelebileceğini düşünüyorum...3 kadından birinin parfümü olabilir.. tek olumsuz yanı da bu olabilir belki :)