• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calvin Klein Euphoria Men Nasıl ?

peki o zaman şansımızı deneyelim bakalım :) teşekkürler yardımlarınız için :) bu arada güvenilir ve fiyatı uygun alabileceğim bir yer varmı acaba zahmet olmazsa ?

güvenilirlik dediğiniz gibi önemli bir konu..geçenlerde depomepo adında bir marka duydum sadece parfüm sitesiymiş ve indirimler sürekliymiş falan filan..adını ilk defa duyduğum bu site için tedirgindim fakat habertürk sayfalarında reklamını gördükten sonra kendi kendime söylendim dedim ki sonuçta habertürk'te reklamı dönüyor heralde birşey yoktur deyip ilk siparişimi lacoste women sipariş ettim..beni çok şaşırttılar..kargo 1 gün sonra elime ulaştı ve ürün konusunda bir sıkıntı yaşamadım..bunları anlatıyorum çünkü tecrübeler paylaştıkça çoğalır ;) Calvin Klein Euphoria Men 100ml Parfüm isterseniz sizde bir inceleyin bakın karar verin benim için zahmet değil bende parfüm fiyatları hastalığı var hem uygun fiyat hemde güvenilir olması olmazsa olmazım :) aklına takılan birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..

bende 10dk önce eşime bu parfümü depomepo sitesinden sipariş ettm doğuda uzak bir ildeym.pazartesi elimde olcakmış.kapıda ödeme istedim kredi kartı kullanmadığım için.bu parfüm bence çok güzel asil bir kokusu var

Angel gibi oldu almayanı dövecekler yakında diye korkuyorum
çok sewerim begenirim ;ama çevremde koklamaktan örk geldi almıyorum uzun süredir

Back