1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.584 9 Haziran 2015 Konu Sahibi uludur #21 Uludur hanım, callio okul setini aldım..Çok teşekkür ederim. .Ayrıca sizin gibi naif ve işini dürüstçe yapan biriyle tanıştığım için çok memnunum ❤
Uludur hanım, callio okul setini aldım..Çok teşekkür ederim. .Ayrıca sizin gibi naif ve işini dürüstçe yapan biriyle tanıştığım için çok memnunum ❤
U uludur Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2014 222 256 10 Haziran 2015 Konu Sahibi uludur #22 1Sen .!.: Uludur hanım, callio okul setini aldım..Çok teşekkür ederim. .Ayrıca sizin gibi naif ve işini dürüstçe yapan biriyle tanıştığım için çok memnunum ❤ Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim...inanın bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum...sağlıkla iyi günlerde kullanın inşaallah...sevgiler
1Sen .!.: Uludur hanım, callio okul setini aldım..Çok teşekkür ederim. .Ayrıca sizin gibi naif ve işini dürüstçe yapan biriyle tanıştığım için çok memnunum ❤ Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim...inanın bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum...sağlıkla iyi günlerde kullanın inşaallah...sevgiler
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.584 11 Haziran 2015 Konu Sahibi uludur #23 uludur .!.: teşekkür ederim...inanın bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum...sağlıkla iyi günlerde kullanın inşaallah...sevgiler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. :)
uludur .!.: teşekkür ederim...inanın bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum...sağlıkla iyi günlerde kullanın inşaallah...sevgiler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. :)
U uludur Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2014 222 256 26 Eylül 2015 Konu Sahibi uludur #25 ingilizce seti satıldı.elimde sadece callio nun anaokulu seti ve kütüphane seti kaldı.
N Neypapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2013 151 13 34 26 Eylül 2015 Konu Sahibi uludur #26 Ozelden msj attim size