Callenitics yapan var m?

nazeyuma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
23
1
selam a.s.birkaç gündür hangi sporu yapsam diye araştırırken calleniticsi keşfetttim. platesle yaklaşık aynı hareketler. ama kasları daha çok zorluyor. ayrıca sırtından problem yaşayan bayan tarafından geliştirildiği için dikkatimi çekti.call. yapan ve kilo veren varmı?

ben bi ara merak salmıştım baya yapmaya çalışıyodum ama hem spor salonuna gittiğim için hem de tv karşısında pek vakit geçirmediğim için devam ettiremedim..dün gece aldım cdlerimi elime yapmaya niyetlendim sonra unuttum gittimirmirmirmirkaydirigubbakcemile3 ama tavsiye ederim yani baya bi zorluyo vücudu çok etkili ve başka bi konu daha var forumda callaneticsle ilgili orda fotolar vardı callaneticsin nasıl sonuçlar verdiği hakkında gayette iyi sonuçlar bence:1rolleyes:

Son düzenleme:
slm canımkaydirigubbakcemile3forumu baya bir aradıktan sonra konuyu açtım. sadece call. mı platesmi diye bir konu bulmuştum. o bahsettiğin fotoğraflar nerde ben görmedim. fisfisfislinkini verebilirmisin.
bu arada dün akşam başladım ve beni çok zorladı. tam sayılarınca yapamasamda faydasımnı görücem herhalde.kendimi ilk baştanda çok zorlamak istemiyorum.
azimle devam diyorum hele bir ilk hafta bitsin gelişmeleri yazarım.
ayrıca elmasirkesi bal karışımına da devam. bu sefer çok azimliyim kilo verecem:dance::dance:

burda da vardı ama belki kalkmıştır konu şimdi aramadım tekrar :1rolleyes: bende ilk yaptığım zaman kendimi çok zorlamamıştım 100 kez yapılan hareketlerin bazılarını 100e tamamlıyamıyordum 2. 3. yapışında yaparsın merak etmeyerimseniben kolay gelsin pes etme sakın hihoyyyt [/B]

Son düzenleme:
bu verdiğim linkte üyelik fln istenmiyoki:1closedeyes:sadece aradaki farkları görebilsin arkadaş diye verdim linki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…