Callantick . Leslie. ve jilian michalen

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347

5 nisan ölçülerim 2016 güncel

Sabahleyin jilian level 2 : 1. Güne başlamış bulunmaktayım ölçülerimi simdi yazicam 10 gün sonra tekrar ölçerim

5 nisan ölçülerim

Göğüs =90 cm
Bel=72 cm
Karın=82 cm
Kalça=86 cm
Sağ bacak=52 cm
Sol bacak=51 cm

18 mart

Sağ bacak=53
Sol bacak=52
Karin=80
Kalça=90
Kilo=54.1

Jilian michalen level 1 i yapacağım 10 gün boyunca 30 dk günde bana katılmak isteyenler buyursun gelsin :KK66:

Şimdi hikayem var elbet ama önemli değil su anda

26 şubat »

Kilo » 56.8

Karın » 82

Kalça » 90

Sağ bacak » 54

Sol bacak » 53

Ölçülerim böyle ve ben 1 ay boyunca mutlaka yapmam gerekenler

Sabahları callentict 10 günde 10 yas gencleş

Jilian michalen 30 days su anda level 1 ilk 10 gün

Birde yatmadan hemen önce 5 dk zıpla öyle yat :KK66:

Fazla olabilir ama eksik olamaz kesin olarak bunları yapmalıyım sonra vakit olursa ekstra yaparım başka şeyler

Bakalım 30 gün sonunda neler olacak :KK66: isteyen bana katılabilir ilk vücut ölçülerini yazıp 30 gün sonrada diğer sonuçları yazarız

Bu arada diyet yapamayacağım su aralar çünkü yemek yeme krizindeyim bakalım inşallah güzel olur sonuçlar

Son düzenleme:
Merhaba; bizde ablam la yapıyoruz Jilian michale 30 days adlı sporu bugün level 1 / 7. günümüz :)
Benimde 4. Günüm olacak bugün daha yapamadim geç uyandığım için ama yapicam inşallah arada yaz sende buraya insan motive oluyor :)

1 mart yapılması gerekenler yapıldı

2 mart yapılması gerekenler yapıldı :KK66:

5 mart izin günüm oldu
6 mart callantict pickney yapıldı 8. Gün
Jilian yapılmadı

Güncel ölçülerim
Karin: 80

Sağ bacak :53
Sol bacak:52

Kilo :55 kg

26 şubatta başlandı
7 mart taki farklar

11 günde

→→→ kilo 1 kilo 800 gram gitti
Karin 2 cm inceldi
İki bacakta 1 cm inceldi

... iştahım açık olduğu için fazlasıyla güzel sonuçlar bakalım bir 10 gün sonra neler olacak :KK66:

peki bölerek mi yapiyorsunuz? ben yapamamda meltfata baslicaktim o da 2 3 videoyu bir günde yapıyor.

Sabahleyin callantic picney yapıyorum yaklaşık 1 saat... aksamda 30 dakika jilian yapıyorum leslie yapmıyorum canım çok sıkıcı geldi çünkü

Sabahleyin callantic picney yapıyorum yaklaşık 1 saat... aksamda 30 dakika jilian yapıyorum leslie yapmıyorum canım çok sıkıcı geldi çünkü
Ben leslieyi yapamadim cok sıkıcı geldi bana. Zaten çok yürüyorum benim gibi yürüyenler için sıkıcı durduğun yerde adim etmek. Ya pilates ya da cardio en iyisi.

kızlar sporlar nasıl gidiyor bayadır girmiyordum siteye ablamla bugün jillian michael 30 days level 2 de son günümüz cumartesi yani yarın 3. levele geçiyoruz bizzzzz :KK49:

X