videoyu buldum arkadaslar teşekkürler.peki bi sorum olucak sizlere. ben şuan protein agırlıklı bı diyet yapıyorum.plates yagları sıkılastırıp kılo verme surecını yavaslatıyomus,buda aynı etkıyı yaparmı sızce?kılo verıpmı baslamalıyım?
Cnm video için bana yardım eder misin
benim de özel msj hakkım yokmuş..
arkadaslar sanirim 21 gun yapildiginda aliskanlik haline geliyor diye bi teori cikarmislar oyuzden 21 gun yapiyoruzbende 4.gundeyim ama bugun suan cok yorgunum sabah bir defa bide aksam yapsam olurmu ki
videoyu buldum arkadaslar teşekkürler.peki bi sorum olucak sizlere. ben şuan protein agırlıklı bı diyet yapıyorum.plates yagları sıkılastırıp kılo verme surecını yavaslatıyomus,buda aynı etkıyı yaparmı sızce?kılo verıpmı baslamalıyım?
bunu ilkkez duyuyorum, 1-1.5 sene içinde 20 kilodan fazla verdim bunun 15 kilosunu pilates yaparken verdim süreci yavaşlattığına dair bir gözlemim olmadı. eğer böyle bir özelliği varsa bu sitedeki bir çok spor hocası da bunu bilir ve bizi uyarırdı, zaten onlarda kilo vermeye çalışırken call yada pilates yapıyorlar.
pilates ve callın çok fazla sıkılaştırdığı doğru şuan bundan 7 kilo eksikken giydiğim pantolonu giyebiliyorum...
21 lik programı nereden indirdiniz adres verir misinşz ?7/21 de yaptık bakalım
16/21 yaptım görüşlerimi söylüyüm baldırım hala iri ama sıkılaştı. Çok kiloluysanız evet callanetics bir mucize gibi sıkılaştırıyor ama benım gibi zayıf oldugunuz halde kilo baldır kalçada toplanmıssa yağsız ve unsuz yemek tek çözüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?