tebrik ederim wisper
süper gözüküyorsun
ben 9.callda yine bıraktım..bir fark göremedim nerede yanlış yapıyorum onuda anlamadım
wisper azmine hayran kaldım valla hakkaten tebrik ederimm
arkadaşlar adımın üstüne gelip tıklarsanız özel msj yaz diyo zaten oraya tıklayıp yazabilirsiniz lütfen indiremedim bi türlü deli olcam ya
nolcak peki ben yapamicakmyım bu egzersizleri çok umutlanmıştım ya
linkleri gördüm tıkladım ama olmuyo indirilmiyo bi türlü
dün akşam 1 saat callanetics yaptımsabah her yerim ağrır yerimden kalkamam sanıyodum ama aksine çok dinç uyandım ilk defa bir spor beni dinç kaldırıyo yataktan hem de ilk seferinde. pilatese başlamıştım bi ara ilk yapıştan sonra ertesi gün her yerim ağrımıştı ben de bırakmıştım pilatesi. callaneticsde bütün egzersizleri yaptım karın egzersizlerini eksiksiz yaptım hiç ağrım olmamasından dolayı çoooook mutluyum
günaydın başlamanıza sevindim.ama bir yerinizin ağrımamamsı garip.çünkü ne kadar spora alışkın olsa da vücut kasları esnetioruz mutlaka ağrı olmalıydı.sanırım biraz eksik yada yanlış yaptınız.ama diinç uyanmanız ne güzel.
ben de reglim diye 4 gündür yapamıyorumn.aslında yaparım herhalde ama elim kalkmıyor valla.inşallah yarın başlayacağım..
aksine her hareketi tam olarak yapıyorum ama önce ısınmak için leslie ile yürüyüş yapıyorum esneme hareketlerini de yapıyorum bunun hakkını verdiğimi düşünüyorumtüm hareketleri 100 e kadar yapıyorum. yapmadan önce kitabını da okudum doğru yaptığıma da eminim canım. bence yaparken boyun ve sırta dikkat edilirse bi sorun oluşmaz zaten callan da kendi kulvarınızda yapın diyor. ben de bacak esnetmeleri yaparken yırtılacak kadar yapmıyorum tabi ki yapamam da zaten
senin resimlerinden ilham aldım ben de çok başarılısın canım tebrik ederimseni takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?