Herkese merhaba, kadınlar kulübünü zaman zaman takip ediyordum ancak yeni üyeyim hatta bu ilk mesajım :)
Callanetics i de ilk defa burada okumuştum, öncesinde birkaç başarısız girişimim oldu ama bugünden itibaren 2 ay boyunca düzenli olarak yapmayı planlıyorum. Az önce ölçülerimi aldım ve 10 günün sonunda sizlerle de paylaşacağım.
Dün videoları indirip izledim. Elimde şu an callan ın eski videosu olan 10 years younger in 10 hours ile cardik callanetics ve evalotion videoları var.
Dün cardio programını ilk defa yaptım. Zorlanmadım hatta eğlenceli bile geldi diyebilirim. Bugün ise sabah 10 years younger yaptım, akşam evalotionı denemek istedim ancak beni fena yordu. Herneyse çok uzattım :) programa devam edenlere sorum şu, günde 2 defa yapmayı planlıyorum, sizce hangileri daha etkili nasıl bir yol izlemeliyim? Kilo vermek de istediğimden cardio programını kesinlikle listeme dahil etmek istiyorum ama bir yandan bana yeterli gibi gelmedi ve deneyip sonuç alan var mı çok merak ediyorum, tavsiyelerinizi bekliyorumm.