kızlar sık kullanılanlar bölümüne eklediğim callanetics eğzersizleri bilgisayarım değişince haliyle kayboldu.yeniden ilk başlayanlar için link atsanız,çok makbule geçer.
kızlar sık kullanılanlar bölümüne eklediğim callanetics eğzersizleri bilgisayarım değişince haliyle kayboldu.yeniden ilk başlayanlar için link atsanız,çok makbule geçer.
İlk sayfada linkler var. Denediniz mi?
onlar ücretli linkler ama
Kaçıncı call ı yapıyorum bilmiyorum geçen hafta 1 2 gün yapamadım ama yine devam tabi.Sevmeye başladım ben bu call teyzeyi her ne kadar sıkılsamda videonun sesini kısıp açıyorum hareketli bi müzik öyle tamamlıyorum bırakmamak sıkılmamak için renk katmaya çalışıyorum.
Kaçıncı call ı yapıyorum bilmiyorum geçen hafta 1 2 gün yapamadım ama yine devam tabi.Sevmeye başladım ben bu call teyzeyi her ne kadar sıkılsamda videonun sesini kısıp açıyorum hareketli bi müzik öyle tamamlıyorum bırakmamak sıkılmamak için renk katmaya çalışıyorum.
Çok iyi yöntembende ilk başladığım zamanlar hareketlerin nası yapıldığını öğrendikten sonra videoyu izlerken sesi kapatıyodum.laptopumda spor müzik dosyası yaptım ve hareketli yabancı müzikleri oraya koydum.ordaki müzikleri dinleyerek spor yapmak çok zevkli.şimdi videoya bakmadan yapıyorum ama yine müzikle yapıyorum
Evet benimde bilgisayarımda çok canlı hareketli müzik dosyam var dj Tiesto'dan tut daha neler neler tekno müzik disco müzik ooofff neler neler hatta mp3 ümede yükledim her an dinliyorum hatta mutfakta iş yaparken temizlik yaparken bile dinliyorum.Kocama gına geldi sen genç kızmısın ki çıslak çıslak müzik dinliyon koca kadın oldun bu ne diye dalga geçiyo napiyim müzik benim ruhumun aynası.Müzikle ruhumda coşuyo napiyim 31 yaşındayım ama içim çocuk hala.Çok iyi yöntembende ilk başladığım zamanlar hareketlerin nası yapıldığını öğrendikten sonra videoyu izlerken sesi kapatıyodum.laptopumda spor müzik dosyası yaptım ve hareketli yabancı müzikleri oraya koydum.ordaki müzikleri dinleyerek spor yapmak çok zevkli.şimdi videoya bakmadan yapıyorum ama yine müzikle yapıyorum
Linklerde problem görürseniz burdan link göndermeyi istemek yerine lütfen bana bi msj atın.problemi gidermek için elimden geleni yaparım, en kötü ihtimal videoyu mail adresinize gönderirim.
kızlar sanki yeniden kalınlaştım bugün,hareketleri artık zorlanmadan yapıyorum artık etki etmiyor mu acaba of ya çok canım sıkıldı
Kalınlaşmamışsındır canım sana öyle geliyordur :) Sadece zorlanmadan yapman doğru yapmadığını gösteriyor olabilir. Callan teyzenin komutlarına uymaya çalış. Aceleye getirme.
6. ayım süperde hala zorlanıyorum benDaha doğrusu tam anlamıyla yapabildiğim için zorluyor. Kolay hareket yok. Hareketleri kavradığında daha da zorlandığını göreceksin. Her kasında yaptığın hareketi hissedeceksin. Daha çok yeni, zamanla
tekrar merhaba size mesaj yollamak istedim ama 100 mesaj yollama zorunluluğu olduğu için yollayamadım.sizden ricam tarmasirin@hotmail.com adresine siz türkçe dublajlı ya da alt yazılı video yollarsanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?