Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ona çok dikkat etmiyorum. Bazen 6 günün sonunda ara veriyorum bazen 10-15 değişiyor :) Genelde çok yorgun olduğum gün ara veriyorum. Nasıl rahat hissedersen. Ben ara vermeden daha iyiyim sanki :)

5 cm basenden gitti. 3 cm üst bacak ve kalçadan. Gerçekten taş gibi oldum :) Bacaklarımda özellikle büyük değişim var. Sıkılaşma bacağımdan başladı basene kadar çıktı. Popoya da çıktığında ben tamamım
maşallah sana inş bende senin gibi düzenli yaparım başladığım birşeyin devamını zor getiririm genelde ama burdaki yazılar çok motive ediyo

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar hepinize antepten bol güneşli sporlu bir gün geçirirsiniz inşallah bugün 11 i yapacağım inş sizler kaçıncıyı yapıyorsunuz

kızlar sık kullanılanlar bölümüne eklediğim callanetics eğzersizleri bilgisayarım değişince haliyle kayboldu.yeniden ilk başlayanlar için link atsanız,çok makbule geçer.

canım bende link yok ben callanetics 10 hour challallenge dublaj altyazı diye aramıştım googledan bi öyle dene belki çıkar

bende bugun callanetics e baslamak ıstıyorum youtube dan 58 dakıkalık bı vıdeo buldum onunlamı baslamam gerekıyo yoksa baska bı hazırlık vıdeosu falan varmı sıtedekı lınklerı acamadım yada ucretlı dıuyo. banada yardımcı olurmusunuz nerden nasıl baslamam gerekıyor?

kızlar sık kullanılanlar bölümüne eklediğim callanetics eğzersizleri bilgisayarım değişince haliyle kayboldu.yeniden ilk başlayanlar için link atsanız,çok makbule geçer.

İlk sayfada linkler var. Denediniz mi?

onlar ücretli linkler ama

ÜCRETLİ DEĞİL!!!ücretli linki niye paylaşalım ayrıca.burda amaç birbirimize faydalı olmak zaten.

Reklam çıkıyo o sayfayı yani reklam sayfasını kölesinden kapatıp arkada açık kalan sayfadan indirebilirsiniz.

Tekrar yazmak istedim.

İlk sayfadaki linklerin tamamı çalışır durumda.

indirmek için açtığınızda sıradan indirmeyi seçin.

Reklam sayfası çıkıyo onu köşesinden kapatın.

Daha sonra açık kalan sayfada saniyelerin geri doğru saydığını göreceksiniz.

Geri sayım bittiğinde indirme yapabilirsiniz.

Linklerde problem görürseniz burdan link göndermeyi istemek yerine lütfen bana bi msj atın.problemi gidermek için elimden geleni yaparım, en kötü ihtimal videoyu mail adresinize gönderirim.

Kaçıncı call ı yapıyorum bilmiyorum geçen hafta 1 2 gün yapamadım ama yine devam tabi.Sevmeye başladım ben bu call teyzeyi her ne kadar sıkılsamda videonun sesini kısıp açıyorum hareketli bi müzik öyle tamamlıyorum bırakmamak sıkılmamak için renk katmaya çalışıyorum.

Çok iyi yöntem bende ilk başladığım zamanlar hareketlerin nası yapıldığını öğrendikten sonra videoyu izlerken sesi kapatıyodum.laptopumda spor müzik dosyası yaptım ve hareketli yabancı müzikleri oraya koydum.ordaki müzikleri dinleyerek spor yapmak çok zevkli.şimdi videoya bakmadan yapıyorum ama yine müzikle yapıyorum

Başta ben de çok sıkılıyordum videodan :) Hareketleri kavradıktan sonra videodan yapmadım bir süre. Ama artık özellikle video ile birlikte yapmaya çalışıyorum. Çünkü video ile yapmadığım zaman hareketleri daha hızlı yapmaya meylediyorum :) Ve callan teyzenin komutları çok faydalı oluyor. Mesela omuzlarınızı gevşetin dediğinde kendimi kastığımı fark ediyorum ve düzeliyorum. O söylemese pelvis kalkmayacak belki de Bu bakımdan iyi oluyor. Ama ritmi oturttuysanız sorun yok tabi

Evet benimde bilgisayarımda çok canlı hareketli müzik dosyam var dj Tiesto'dan tut daha neler neler tekno müzik disco müzik ooofff neler neler hatta mp3 ümede yükledim her an dinliyorum hatta mutfakta iş yaparken temizlik yaparken bile dinliyorum.Kocama gına geldi sen genç kızmısın ki çıslak çıslak müzik dinliyon koca kadın oldun bu ne diye dalga geçiyo napiyim müzik benim ruhumun aynası.Müzikle ruhumda coşuyo napiyim 31 yaşındayım ama içim çocuk hala.

8 / 10.

Arkadaşlar daha başlayalı 8 gün oldu ama sanki ilk etkileri bacaklarımda hissediyor gibiyim. Bacaklarım inceliyor gibi. Sorunlu bölgelerimden biri bacaklar. İnceldiğini görürsem yazın sadece şort, etek, elbise üçlüsünü giyerim sadece.

kızlar sanki yeniden kalınlaştım bugün,hareketleri artık zorlanmadan yapıyorum artık etki etmiyor mu acaba of ya çok canım sıkıldı

Linklerde problem görürseniz burdan link göndermeyi istemek yerine lütfen bana bi msj atın.problemi gidermek için elimden geleni yaparım, en kötü ihtimal videoyu mail adresinize gönderirim.

tekrar merhaba size mesaj yollamak istedim ama 100 mesaj yollama zorunluluğu olduğu için yollayamadım.sizden ricam tarmasirin@hotmail.com adresine siz türkçe dublajlı ya da alt yazılı video yollarsanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

kızlar sanki yeniden kalınlaştım bugün,hareketleri artık zorlanmadan yapıyorum artık etki etmiyor mu acaba of ya çok canım sıkıldı

Kalınlaşmamışsındır canım sana öyle geliyordur :) Sadece zorlanmadan yapman doğru yapmadığını gösteriyor olabilir. Callan teyzenin komutlarına uymaya çalış. Aceleye getirme.
6. ayım süperde hala zorlanıyorum ben Daha doğrusu tam anlamıyla yapabildiğim için zorluyor. Kolay hareket yok. Hareketleri kavradığında daha da zorlandığını göreceksin. Her kasında yaptığın hareketi hissedeceksin. Daha çok yeni, zamanla

evet canım bana öyle gelmiş biraz spor yaptım diye doğumdan önceki giysilerimi giyebilirim sandım.12 kilo fazlam var şu anda bu sporla inş sıkılaşırım okadar,diyet yapamıyorum emzirdiğim için,hareketleride ilk günlerdeki gibi çok zorlanmıyorum yoksa biraz zorlanıyorum özellikle pelvis hareketlerinde yaparken çok komik gözüküyorum galiba geçen eşim yaparken yakaladı çok güldü
sen bekarsın galiba bol bol vaktin oluyordur ben sporun ortasında bazen oğluşumu emziriyorum uyanınca kedi gibi ağlıyo dayanamıyorum

Tabiki gönderirim.ama ilk sayfada linkler mevcut.

aramıza yeni katıldığınız için ve sanıyorum ki internetle aranızın pek iyi olmadığı içln bu seferlik Mail gönderiyorum.akşam gelen kurunuzu kontrol edin.bi sorun olursa da buran yazabilirsiniz şimdiden güle güle kullanın...

4/ 10 bıttı bugun. bugun esnemede bıle zorlandım ya ,, sonuna dogru acıldım . vazgecmemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…