- 5 Ağustos 2020
- 1.139
- 1.968
Hayır neden hakaret olsun. Mağduriyetinizi dile getireceksiniz. Amirlerim iletmiş onlarla iletişim içindeyim ama sizden ne zaman yapılacağını öğrenmek istedim işlerim birikiyor dersiniz. Deseniz ki ; Müdürüm halledemedi size iletiyim dedim o zaman hakaret olur. Bu sizin iletme şeklinize bağlı tamamen.kaymakamlıkta çalışan arkadaşımla konuştum oda yapılmadı daha haber veririm dedi bnm müdürüm konuşmuş kaymakamla tmm yaptircam demis şimdi bn onu ezip kaymakamlami görüşuyum doğru hareket olurmu sizce
kaymakamlıkta çalışan arkadaşımla konuştum oda yapılmadı daha haber veririm dedi bnm müdürüm konuşmuş kaymakamla tmm yaptircam demis şimdi bn onu ezip kaymakamlami görüşuyum doğru hareket olurmu sizce
bugün gitti yuzDoğru olmaz. Uyarı cezası bile alabilirsiniz bu sebeple. Siz müdürünüzle görüşeceksiniz, müdür kaymakamla görüşecek. Amirlerden izinsiz bir üst merciye şikayette bulunamaz memurlar. Usulsüz müracaat veya şikayette bulunmak uyarı cezası sebebidir. Cimere de yazmayın amirinizle görüşmeden.
kesinlikle katılıyorum bugün mudurle yüzyüze görüştüm aşağı cagirdim dediki yarın bn kaymakamla bir daha görüşcem ödenek olmadığı için asansör yapılıyormuş gerekçeleri bu rampa yaptirmaya çalışacak müdür yada her gün 7 kişiyle indirip çıkaracaklar yada izin verecek haber bekle dediİdari izni hangi amir hangi gerekçe ile verdi ? sonsız sınırsız bir idari izin kavramı yok. bu iş size patlar, yedeğiniz isyan eder etmese de bunu yarın kullanır. Başka bir durumda x zaten 20 gün işe gelmedi der, kamuda birine tanınan tolerans ağzından burnundan gelir. Mutlaka gelir.
18 yıldır memurum kaymakama asansör ne zaman yapılacak mağdurum demekle ne uyarısı Allah aşkına .Şikayet dediğiniz şey yazılı yapılır onda merci atlamak disiplin suçudur zaten mesajımda da belirttim.Doğru olmaz. Uyarı cezası bile alabilirsiniz bu sebeple. Siz müdürünüzle görüşeceksiniz, müdür kaymakamla görüşecek. Amirlerden izinsiz bir üst merciye şikayette bulunamaz memurlar. Usulsüz müracaat veya şikayette bulunmak uyarı cezası sebebidir. Cimere de yazmayın amirinizle görüşmeden.
valla bugün gittim konuştum ödenek yokmuş ondan yapılmıyormus rampa yaptırmaya çalışacak iki kata yarın kaymakamla görüşecek yarın haber verecek ya 7 kişi bir olup çıkarıcak indiricek hergun rampa yapılmaz sanmıyorum asansöru yaptıramayan iki katlık rampa yapamaz beklemekten başka yapacak birşey yok şuan18 yıldır memurum kaymakama asansör ne zaman yapılacak mağdurum demekle ne uyarısı Allah aşkına .Şikayet dediğiniz şey yazılı yapılır onda merci atlamak disiplin suçudur zaten mesajımda da belirttim.
Konu sahibi, oturun bekleyin o zaman bu yıl olmasa seneye elbet yapılır siz haber bekleyip oturun .
çağırdı ihtiyaç varmışidari izin hakkınız ve haftasonu izniniz oldugu gunler neden calıstıniz ki ?
Ölçülerinizi aldıklarına göre kullanabileceğiniz şekilde olur, hayırlı olsunkızlar size haberim var rampa yapılıcakmis bugün aradı müdür ölçülerini istedi arabanin dua edin kullanabileceğim rampa olsun
tek dileğim inşallah tsk ederimÖlçülerinizi aldıklarına göre kullanabileceğiniz şekilde olur, hayırlı olsun
kızlar size haberim var rampa yapılıcakmis bugün aradı müdür ölçülerini istedi arabanin dua edin kullanabileceğim rampa olsun
Yaparsınızama nerdeyse iki üç aylık is birikti korkuyorum biraz psikolojik destek verin kizlar:)
Bu dinlenme ve sıkıntıyla hepsini yaparsın al çayını başla kolay gelsin çok sevindimama nerdeyse iki üç aylık is birikti korkuyorum biraz psikolojik destek verin kizlar:)