çalıştığım yerde bayram öncesinden beri asansör yok kizlar bakarmisiniz

Hayır neden hakaret olsun. Mağduriyetinizi dile getireceksiniz. Amirlerim iletmiş onlarla iletişim içindeyim ama sizden ne zaman yapılacağını öğrenmek istedim işlerim birikiyor dersiniz. Deseniz ki ; Müdürüm halledemedi size iletiyim dedim o zaman hakaret olur. Bu sizin iletme şeklinize bağlı tamamen.

Doğru olmaz. Uyarı cezası bile alabilirsiniz bu sebeple. Siz müdürünüzle görüşeceksiniz, müdür kaymakamla görüşecek. Amirlerden izinsiz bir üst merciye şikayette bulunamaz memurlar. Usulsüz müracaat veya şikayette bulunmak uyarı cezası sebebidir. Cimere de yazmayın amirinizle görüşmeden.

Normalde bizim kurumdaki engelli arkadaşlara ulaşılabilir olması açısından zemin katta oda ayarlanıyor size de öyle bir şey yapılamıyor mu ?

bugün gitti yuz
kesinlikle katılıyorum bugün mudurle yüzyüze görüştüm aşağı cagirdim dediki yarın bn kaymakamla bir daha görüşcem ödenek olmadığı için asansör yapılıyormuş gerekçeleri bu rampa yaptirmaya çalışacak müdür yada her gün 7 kişiyle indirip çıkaracaklar yada izin verecek haber bekle dedi

genel açıklama yapayım arkadaşlar bugün mudurle yüzyüze görüştüm aşağı cagirdim dediki yarın bn kaymakamla bir daha görüşcem ödenek olmadığı için asansör yapılıyormuş gerekçeleri bu rampa yaptirmaya çalışacak müdür yada her gün 7 kişiyle indirip çıkaracaklar yada izin verecek haber bekle dedi bakalim dua edin gittim sordum memur olarak yapabileceklerimi söyleyin dedim her gün 7-8 kisi bulabileceksiniz geliyim dedim bn göreve hazırım dedim yada rapor mu aliyim napiyim diye konuştum 15gündür yok asansör nezaman yapılacak belli mi dedim yukarda yazdıklarımı söyledi durum bu arkadaş lar

18 yıldır memurum kaymakama asansör ne zaman yapılacak mağdurum demekle ne uyarısı Allah aşkına .Şikayet dediğiniz şey yazılı yapılır onda merci atlamak disiplin suçudur zaten mesajımda da belirttim.

Konu sahibi, oturun bekleyin o zaman bu yıl olmasa seneye elbet yapılır siz haber bekleyip oturun .

valla bugün gittim konuştum ödenek yokmuş ondan yapılmıyormus rampa yaptırmaya çalışacak iki kata yarın kaymakamla görüşecek yarın haber verecek ya 7 kişi bir olup çıkarıcak indiricek hergun rampa yapılmaz sanmıyorum asansöru yaptıramayan iki katlık rampa yapamaz beklemekten başka yapacak birşey yok şuan

ama nerdeyse iki üç aylık is birikti korkuyorum biraz psikolojik destek verin kizlar:)

çoookk evhamlısınız.. bizm iş yerinde asansor olayı yok ama koronadan dolayı evden çalıştık engelli arkadasımız tek başına işe geldi gitti. binlerce kezzz niye geliyorsun dedik yok dinletemedik biraz relaxxx sakin olun sizin yerinize işi gücü müdürler düşünsün sebep belli hiçbirşey yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…