çalıştığım yerde bayram öncesinden beri asansör yok kizlar bakarmisiniz

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
34
kızlar yürüme engelliyim kamuda çalışıyorum bayram dan bir hafta önce falan mesai ye kalmıştım bir baktımki asansör gitmiş 5 -6kisi çıkardılar yukarı bir sekilde o günden beri ise gitmiyorum müdür yardımcılarıyla iletişim icindeyim ara ara asansörü kaymakamlık yaptircak müdürümle alakası yok kimisi asansör kapatılmış diyor kimisi bozuk ama üzerine bozuk yazmışlar açıkçası korkuyorum başıma is açılır mı diye müdür arasa gel bn adam bulup cikartirtirim indiririm dese gidecem müdür yardımcımada demişki konuştum yaptıracak kaymakam asansöru demis müdür bey gereken yapılmış bir dahada müdürümü aramayı gerek duymadım telde konuşmayı pek sevmiyorum heyecan yapıyorum açıkçası arada gidip bakıyorum yapılmış mu diye bayram dan sonra gittim baktım yoktu asansör yazdım müdür yardımcılarına geldim baktım asansör yoktu bilginiz olsun diye onlarda sikinti yok tmm dediler kaymakamlikta çalisan arkadasima yazdim asansor nezaman yapilcak bilgi varmi diye oda bilgi yok henuz belli değil olursa yazarım dedi daha napabilirim bilmiyorum aslında dinlenmem çok iyi geldi daralmış tim biraktiğim fiziğemi başladım masa tenisine başladım öyle geçiriyorum zaman içimde anlamsız bir korku var ama birşeyler yazarmisiniz kizlar:)

İşe sebepsiz gelmedin gibi gösterilip memuriyetıne zarar verilmesinde aman deyim. Siz yine de cimere bi yazın
öyle bisi yapamazki nufus kadastro tapu kaymakamlik müftülük aynı binada iki asansör var ikiside bozuk gitsem niye geldin derler kimse indirip çıkarmaz arkadaşı aradım sorun yok herkes biliyor durumunu dedi sıradan biri değil imki yürüme engelliyim raporum var çagirsada bn gitmesem tmm dicem ses seda yok

E tamam işte, sorun olmayacağını biliyorsunuz siz zaten. İçiniz rahat etsin diye yazılı yapın görüşmeleri, kanıt olarak sunarsınız ilerde bir sorun olursa.

E tamam işte, sorun olmayacağını biliyorsunuz siz zaten. İçiniz rahat etsin diye yazılı yapın görüşmeleri, kanıt olarak sunarsınız ilerde bir sorun olursa.
müdür yardımcılarıyla yazılı görüşüyorum ve konuşmaları saklıyorum arşivledim kaymakamliktaki arkadaşınkini de arsivledim

İşe sebepsiz gelmedin gibi gösterilip memuriyetıne zarar verilmesinde aman deyim. Siz yine de cimere bi yazın
bu arada az önce bir arkadaşım la konuştum dediki herkes biliyor neden gelmediğini sıkıntı yapma dedi tek sıkıntı işin birikti onuda gelince yaparsin dedi dedimki bnmle alakali olumsuz olağanüstü birşey duyarsan haber ettim hemen arayip konuşayım dedim

birde bnm kurum kaymakamlığa bağlı asansörü yaptıracak kisi kaymakam kaymakamın durumdan haberi olduğu için ihtarname çekemez bana müdür şimdi aklıma geldi

Kaymakam ile görüşün mutlaka. Orada yürüme engelli birinin çalıştığını bilmiyor olabilir öteliyordur .Amirleriniz arızayı bildirmişlerdir ama belki durumunuzu anlatmadılar. Bunu size kimsenin yaşatmaya hakkı yok. Müdürünüz de çok sinir bozucu . Adam bulup çıkarttırırım diyeceğine yapılmasını sağlasın. Cidden çok sinir oldum. Yerinizde olsam max bir hafta beklerdim yapılmasını.

Haber bekliyorum diye darla yetkili amirlerini.
Sonra Netflix üyeliği aç, Lucifer'e başla:)
Tadını çıkar.
Bir asansörü yapamayan kurumun derdine sen mi duseceksin? Farzet ki idari izindesin. Rahatla,keyfine bak

Durum aynen boyle olabilir konu sahibi mumkinse kaymakamla siz gorusun

adam bulup çıkartırım demedi dese giderim ise o bni hic aramadı bnde onu aramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…