yok yazmıcam bekliycem ama basim ağrırsa bu sebepten ozaman yapacaklarından bn sorum değilimCimere yazarsa da bu sefer bizi şikayet mi ettin , olayı olabilir
kaymakamla görüşebilmek icin asansör olması lazım oda yok malesefKaymakam ile görüşün mutlaka. Orada yürüme engelli birinin çalıştığını bilmiyor olabilir öteliyordur .Amirleriniz arızayı bildirmişlerdir ama belki durumunuzu anlatmadılar. Bunu size kimsenin yaşatmaya hakkı yok. Müdürünüz de çok sinir bozucu . Adam bulup çıkarttırırım diyeceğine yapılmasını sağlasın. Cidden çok sinir oldum. Yerinizde olsam max bir hafta beklerdim yapılmasını.
cimere yazarsam basim ağrır şikayet etmiş gibi olur ama ise başladığımda bnm başımı ağrıtirlarsa bnde onların basını ağrıtirim o ayrı konucimere yazın da
bi asansör tamiri bu kadar mı zor ya
Yazılı tutanak tutun şu tarihte iş yerine geldim , asansör bozuktu diye . İdari amire imzalatin kendiniz de dahilyok yazmıcam bekliycem ama basim ağrırsa bu sebepten ozaman yapacaklarından bn sorum değilim
Yanlış anlamışımadam bulup çıkartırım demedi dese giderim ise o bni hic aramadı bnde onu aramadım
O zaman kaymakamlığı arayıp, telefonlu görüşme talep edin kaymakamın kendisi ile. Sonuçta mağdur ediliyorsunuz. CİMER'de yazışmalar zaman alıyor yazınıza cevap verilmesi 15 gün sürüyor, kendisine ulaşırsanız daha kısa sürede cevap alırsınız. Bir diğer yöntem de yazılı başvuru olabilir. İş yerinize bir dilekçe gönderirsiniz biri ile onlar da üst yazı ile kaymakamlığa bildirir. Yazışmayı direk kaymakamlık ile yapmayın merci atlamak suçtur.kaymakamla görüşebilmek icin asansör olması lazım oda yok malesef
peki başlamayı bekleyin o zamancimere yazarsam basim ağrır şikayet etmiş gibi olur ama ise başladığımda bnm başımı ağrıtirlarsa bnde onların basını ağrıtirim o ayrı konu
rAsansörün kaymakamla ilgisini çözemedim ben yalnız her işyerinin mütemadiyen gelen bir asansör bakım ekibi zaten vardır yani alt tarafı sizi sabah yukarı çıkarıp akşam indirecekler bunun için günlerce işe gitmemeyi ben saçma buldum yani illa ki orara biri size yardım eder zaten hem asansör olmuş mu diye işyerine kadar gidiyorsunuz sonra eve dönüyorsunuz biraz bahane olmuş size dinleniyorum masa tenisi oynuyorum diyorsunuz çalışma arkadaşlarınız enayi mi gidiyorlar.
Siz daha öncede pandemiden dolayı evde olmanız için verilen izinde şehir dışına çıkabilir miyim diye sormuştunuz hep bir işten sıyrılmaya çalışma durumu var sizde çalışmayın o zaman
kaymakamlıkta çalışan arkadaşımla konuştum oda yapılmadı daha haber veririm dedi bnm müdürüm konuşmuş kaymakamla tmm yaptircam demis şimdi bn onu ezip kaymakamlami görüşuyum doğru hareket olurmu sizceYanlış anlamışım
O zaman kaymakamlığı arayıp, telefonlu görüşme talep edin kaymakamın kendisi ile. Sonuçta mağdur ediliyorsunuz. CİMER'de yazışmalar zaman alıyor yazınıza cevap verilmesi 15 gün sürüyor, kendisine ulaşırsanız daha kısa sürede cevap alırsınız. Bir diğer yöntem de yazılı başvuru olabilir. İş yerinize bir dilekçe gönderirsiniz biri ile onlar da üst yazı ile kaymakamlığa bildirir. Yazışmayı direk kaymakamlık ile yapmayın merci atlamak suçtur.
Gerçekten ben çok rahatsız oldum yaşadığınız durumdan. Sessizce beklemeniz içime sinmiyor.
şu an idari izinli mi sayılıyorsun?kızlar yürüme engelliyim kamuda çalışıyorum bayram dan bir hafta önce falan mesai ye kalmıştım bir baktımki asansör gitmiş 5 -6kisi çıkardılar yukarı bir sekilde o günden beri ise gitmiyorum müdür yardımcılarıyla iletişim icindeyim ara ara asansörü kaymakamlık yaptircak müdürümle alakası yok kimisi asansör kapatılmış diyor kimisi bozuk ama üzerine bozuk yazmışlar açıkçası korkuyorum başıma is açılır mı diye müdür arasa gel bn adam bulup cikartirtirim indiririm dese gidecem müdür yardımcımada demişki konuştum yaptıracak kaymakam asansöru demis müdür bey gereken yapılmış bir dahada müdürümü aramayı gerek duymadım telde konuşmayı pek sevmiyorum heyecan yapıyorum açıkçası arada gidip bakıyorum yapılmış mu diye bayram dan sonra gittim baktım yoktu asansör yazdım müdür yardımcılarına geldim baktım asansör yoktu bilginiz olsun diye onlarda sikinti yok tmm dediler kaymakamlikta çalisan arkadasima yazdim asansor nezaman yapilcak bilgi varmi diye oda bilgi yok henuz belli değil olursa yazarım dedi daha napabilirim bilmiyorum aslında dinlenmem çok iyi geldi daralmış tim biraktiğim fiziğemi başladım masa tenisine başladım öyle geçiriyorum zaman içimde anlamsız bir korku var ama birşeyler yazarmisiniz kizlar:)
aynen müdür rapor al yada izninden kullan demedi konu bnle alakalı degil çünkü 6-7kurum da asansör yok bnm binada bir sürü kurum var oda iki asansörü bozuldu var kaldım öyle işte mal gibişu an idari izinli mi sayılıyorsun?
olmaz ama önce bunu netleştir. izninden yersen doğru olmaz bence. idari izin kısmını netleştir ya da rapor al.aynen müdür rapor al yada izninden kullan demedi konu bnle alakalı degil çünkü 6-7kurum da asansör yok bnm binada bir sürü kurum var oda iki asansörü bozuldu var kaldım öyle işte mal gibi
boş konuşmayın bn haftanın 7 günü ise giden bir insanım o soruyu sordum çünkü idari izinliydim herkes gitmiş tatile bn cagirilirim diye gitmedim ayrıca asansörün bozulduğu gun çalışma arkadaşlarım çıkardı dışarı ve asansör yapılana kadar gelme dediler müdür ve yardımcıları aynı fikirde sizi ne gerdi pardon kaymakamllkla alakası su kaymakamlığa bağlıyiz orası yaptıracak asansörü
bnm müdürüm zaten istese gel der 5 dk tutmaz bni kimse taşımaz ki bn idari izinliyken bile gidip çalıştım haftasonu çalıştım zaten bir yolu olsa evde bırakılmam akülü tekerlekli sandalye kullanıyorum okadar merdiveni her gün kimse indirip çıkarmaz başınızda olmadığı için bilemezsiniz zaten müdürüm arar bni der ki gel bn çıkartıtirım seni der herkes razi olan olsa kusura bakmayın da yani 4 senedir çalışıyorum burda biliyorum durumları neyin olup neyin olamayacaginiMüdürünüzü telefonda konuşunca heyecm yapıyorum diyerek aramamışsınız ki ayrıca buna çalışma arkadaşlarınız karar veremez. Müdür de gelmeyin falan dememiş ki konunuzda da yazdınız gel taşırız ya da taşımayız dememişler gitseniz tabii ki yardım ederler yani siz müdürü arayıp da onlar yok çıkaramayız dememiş ama siz çıkarırız demediler diye gitmedim diyorsunuz engellilik dereceniz ne yani tekerlekli sandalye ile mi gidiyorsunuz..işyerine kadar asansör olmuş mu diye gidebilen biri 2 dk yukarı da çıkarılabilir. Başka engelli arkadaşlarınızda vardır onlarda mı gelmiyor
İyi de bu normal değil ki. Ne konu sahibi böyle bi durumda kalmak zorunda ne iş arkadaşları onu taşımak zorundalar. Ki başkasına muhtaç hissetmek konu sahibine de iyi gelmeyecektir.Müdürünüzü telefonda konuşunca heyecm yapıyorum diyerek aramamışsınız ki ayrıca buna çalışma arkadaşlarınız karar veremez. Müdür de gelmeyin falan dememiş ki konunuzda da yazdınız gel taşırız ya da taşımayız dememişler gitseniz tabii ki yardım ederler yani siz müdürü arayıp da onlar yok çıkaramayız dememiş ama siz çıkarırız demediler diye gitmedim diyorsunuz engellilik dereceniz ne yani tekerlekli sandalye ile mi gidiyorsunuz..işyerine kadar asansör olmuş mu diye gidebilen biri 2 dk yukarı da çıkarılabilir. Başka engelli arkadaşlarınızda vardır onlarda mı gelmiyor
Cimere yazıldıgında ilgili kuruma Isim soyisim bilgisiyle gidiyor. kaymakamlıgın bu durumdan haberi varmıs. gerekeni yapıyorsalar siz Cimere yazdıgınızda bunu sikayet olarak algılayabilirler. bu sefer de konu "bizi neden sikayet ettin" e gelebilir. gerekenin yapıldigini düsünüyorsanız Cimere yazmayın bencebirde bnm kurum kaymakamlığa bağlı asansörü yaptıracak kisi kaymakam kaymakamın durumdan haberi olduğu için ihtarname çekemez bana müdür şimdi aklıma geldi
İdari izni hangi amir hangi gerekçe ile verdi ? sonsız sınırsız bir idari izin kavramı yok. bu iş size patlar, yedeğiniz isyan eder etmese de bunu yarın kullanır. Başka bir durumda x zaten 20 gün işe gelmedi der, kamuda birine tanınan tolerans ağzından burnundan gelir. Mutlaka gelir.aynen müdür rapor al yada izninden kullan demedi konu bnle alakalı degil çünkü 6-7kurum da asansör yok bnm binada bir sürü kurum var oda iki asansörü bozuldu var kaldım öyle işte mal gibi
idari izin hakkınız ve haftasonu izniniz oldugu gunler neden calıstıniz ki ?bnm müdürüm zaten istese gel der 5 dk tutmaz bni kimse taşımaz ki bn idari izinliyken bile gidip çalıştım haftasonu çalıştım zaten bir yolu olsa evde bırakılmam akülü tekerlekli sandalye kullanıyorum okadar merdiveni her gün kimse indirip çıkarmaz başınızda olmadığı için bilemezsiniz zaten müdürüm arar bni der ki gel bn çıkartıtirım seni der herkes razi olan olsa kusura bakmayın da yani 4 senedir çalışıyorum burda biliyorum durumları neyin olup neyin olamayacagini