Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuklar küçük ise kıt kanaat geçinmek sizi zorlar ama idare edebilirsinizbelli bir süre. Bir taraftan çalışmanız ve çocuklarınıza rahat bir yaşam verebilmeniz bana en mantıklı geleni tabiki..
Teşekkürler arkadaşlar. İçimi rahatlatan çok arkadaş oldu. Annem kızlar okumaz kurbanı. Ve hep buna kızgın. Resmen ağladı birgün karşımda oku diye. O gün gittik dersaneye yazıldım ve Üniversiteyi kazandım. Ben çalıştıkta annem çok mutlu oluyo. Kocan bile olsa kendi paran diyo. Çatır çatır yersin kimseye hesap vermeden diyo. Bende baya bi çalışma moduna doğru kayıyorum. Gezip görmek istediğimiz yerler var. Çocuklarımızın monoton bi hayatı olmasın istiyoruz. Onları oyuncak ve kıyafete boğmaktansa değişik aktiviteler yapmalarını istiyoruz. Bunlarda hep para para para