işe daha sonra geri donmeyi dusunuyor musunuz?
eger oyle ise fiziksel ve duygusal olarak hangisinin size daha iyi gelecegini dusunuyorsanız onu yapın,
donme sürenizi belirsiz koyuyorsanız çalışmamanın sizi sosyal acıdan da etkileyecegini ve bunun cocuklara yansıyacagını da dusunun...
Tatlim bence sen calismamaya karar vermissin de destek arıyorsun gibi hissettim. Zar zor da olsa kredini odeyip geçirebiliorsan calisma bence. Ki çalışırsan kv kp de gelcekmis ki bu senin aile duzeninin bozulması demek. 2 bebikin var ve kucukler biraz buyumelerini bekleyebilirsin bence. Ki anladigim kadariyla öğretmensin. Belki özel ders falan vererek aile butcene destek olabilir, hemde bebeklerine bakabilirsin. Ayrica 6aylik bebek kres icin cok küçük diilmi banami öle geldi:-(
Hay ağzını öpiim derler ya aynen öyle yazmışsınkızım 13 aylık falan olucak çalışmaya başladığımda. Özel ders tecrübem var zaten. Ama bulunduğum civarlarda bulamadım hala kısmet ama maaşlı işe benzemiyo oda..
İşe dönmek istiyorum ama dediğiniz gibi evde durdukça direk müge anlıya bağlarım diyede korkuyorumbide eşimin çok çevresi var ve çok sosyal. Evde durdukça ona takarım diyorum bi yandan. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?