Merhaba hanimlar. Esimin 2 kardesi var. Abisinin kendi evi arabasi onlar ayri. Simdi oturdugumuz evde esime alinmisti guya kayinvalidem kucuk kaynimla birlukte ayri eve cikacaktilar derken 2 yil gecti ve biz hala elti falan birlikte oturuyoruz. Buyuk eve tasinmak icin para yetmedi onlarda burda biz oturalim siz kucuk eve cikin dediler. Tabii ne diyelim boyle birlikte oturmaktansa kucuk olsun benim olsun dedim. Maddi olarak sikitilarimiz var. Evin tamiri icin kredi cektik onu kocamin ailesi odeyecek. Evin kalan bir miktar kredisini biz. Oyle anlastik. Simdilik dogum iznindeyim. Eylul ayinda ise donmeyi planliyorum. Ise donmezsen krediyi odeyemeyiz esimin maasi yetmez. Simdi sorunum kucuk bebegim daha 10 aylik. Agustosda 1 yas bitecek ve ben onu krese birakmak zorundayim. Esimin aileside bi baski kurmus biz tamiri oduyoruz sizde krediyi odeyin falan. Zaten esim zamaninda hem abisinin hem kendi evi icin calismis baya bi yardim etmis. Simdi yeniden bizim cikacagimiz eve de yapmak zorundayiz. Ustelik kayinvalidem sanki biz borcluymusuz gibi konusuyor. Sanki ben calismaliyimda odemeliymisin gibi. Peki benim minnacik bebegim nolacak. Benim maas zaten ancak krediyi karsilar. Oglum gece zor uyuyor her saat uyaniyor. Ben 6 olmadan kalkmaliyim oglumu uykulu halde kaldirib aksama kadar krese nasil birakacagim. Simdi ortada kaldim. Esimi yalniz birakamam ama bir tarafda da bebegim ve odenecek borclar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Calismak ve cocuk
- Konu Sahibi Melisa93
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.488
- 109.802
- 598
- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- 3 Şubat 2018
- 25.488
- 109.802
- 598
- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
Hayir kira degil. Evin kalan kredisini odeyecegiz. Kendimiz oturacagimiz ev zaten. Simdi oturdugumuz esim icin alinmisti ama anne babasi oturacak kardrsiyle birlikte. Biz kendi evimize odeyecegizYani bunu nasil söylerim: Hayir demeyi kimse ögretmemis mi kimse size veya esinize. Hem size ev borcu hem kira ödetiyorlar. Ben böyle insanlar icin bebegimi o yasta krese vermem. Bari kendiniz otursaniz neyise
Biz birlikte oturuyoruz kayinvalidem eltim falan. Bu ev esimindi. Kardesine kaldi. Simdi biz kendi evimize cikacagiz bi kac aya. Tamir bittikten sonra. O evin kalan kredisini odeyecegiz.ev sahibi olan insanların hepsi böyle değil mi zaten ? Size zorla mı aldırdılar evi siz kiraya mı çıkmak istiyordunuz orayı anlamadım. Zaten anlaşmıssınız tamiri onlar krediyi biz diye şuan siz cayıyorsunuz
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
1 yaşındaki bebeği kreş kabul ediyor mu ki? Onlar da 3 yaş üzeri ve tuvalet eğitimli istiyorlar. Bu kadar küçüğe zaten ciddi para istenir. Size evde bakıcı lazım ya da aileler bakacak. Eltinizin böyle sorunu yoksa çalışmıyorsa filan onlar ayrı eve çıksaymış keşke. Kaynana sizin bebeğe bakardı en azindan ele bırakmamış olurdunuz.
Çıkarken bunlari neden düşünmediniz de şimdi diyorsunuz onu da anlamadim.
Çıkarken bunlari neden düşünmediniz de şimdi diyorsunuz onu da anlamadim.
- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Simdi. Toparlarsak sonuc olarak ev aldiniz. Kredisini odeyeceksiniz/oduyorsunuz. Bunun icin de calismaniz lazim. Eger durum buysa milyonlarca annenin yasadigini yasiyorsunuz panige gerek yok. Ya aile buyukleri bakacak ya bakiciya verilecek. Bu karari alan sizsiniz. Kimsenin bir sucunu goremedim ben durum buysa. Yok zor geliyorsa da evi almadan once kusura bakmayin bu ev zaten bizim hadi siz kiraya mi cikiyorsunuz ev mi aliyorsunuz basinizin caresine bakin diyip yollayacaktiniz maalesef.. Son bir care de simdiki buyuk evi satin. Sizin krediyi kapatin. Kv ler de kiraya gecsinler.