• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istemiyorum

Unknown34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
342
43
103
Herkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?

Herkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?
yaş kaç?öğrencimisiniz?

Herkese merhaba,
Zaten işe yaramıyorum bütün gün nette takılıyorum beni azad edin de anlayışla karşılarlar 🤣

Belki de abiniz Abant tatil donusunde artik kredi kartlarinizi karsiliksiz odemekten vazgecmis, yuvasina yapacaginiz suikastimsi hareketlerin onune gecmek icin sizi goz hapsine almistir.
Olamaz mi, olabilir? 😌

Aylar gecti, halen abinizi ve yengenizi taktir ediyorum. 🙆🏻‍♀️

Yok abisi ve ozellikle yengesine takik konu sahibi
Ahahaha konuyu buldum. :KK53:
Ana kız yengeye kafayı takmışlar. Anahtarı verdiniz mi konu sahibi?
Adamcağızın evliliğiyle uğraşıyorsunuz, gidip boş boş oturup bir de maaş mı alıyorsunuz?
Yazık adama ya, valla acıdım. Yengenin yerinde olsam o iş yerinin kapısından aldırmazdım sizi.

Back