Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimler nasıl çalışıyor , hep beraber çalışalım
Çıkmış sorulara çalışınben calışıyorum acık liseye. kafam karma karışık
lise 4 den terkim aradan tam 7 sene gecti ve ben bu seene kayıt yaptırdım. nasıl calışacam nasıl olacak cok tedirginim. 140 kredim var vermem gereken zorunlu ders 20 bide ben sözelciydim bölüm kuralı kalkınca fizik kimya matematik falan var vermm gereken. alt yapı nerdeyse sıfır. 1 haftadır calışmaya çalışıyorum interden videolar izliuorum not tutuyorum bide kendim gündelik ders programı yaptım ona uymaya calışıyorum. matematik calışırken hephafızamı yenilemeye calışıyorum 1 konuyu 3 4 kere izliyorum . bu arada 2 tane cocugum var inşallah bitiririm bu senee
Lise 4 den terksin ve alt yapım neredeyse sıfır mı diyorsun?ben calışıyorum acık liseye. kafam karma karışık
lise 4 den terkim aradan tam 7 sene gecti ve ben bu seene kayıt yaptırdım. nasıl calışacam nasıl olacak cok tedirginim. 140 kredim var vermem gereken zorunlu ders 20 bide ben sözelciydim bölüm kuralı kalkınca fizik kimya matematik falan var vermm gereken. alt yapı nerdeyse sıfır. 1 haftadır calışmaya çalışıyorum interden videolar izliuorum not tutuyorum bide kendim gündelik ders programı yaptım ona uymaya calışıyorum. matematik calışırken hephafızamı yenilemeye calışıyorum 1 konuyu 3 4 kere izliyorum . bu arada 2 tane cocugum var inşallah bitiririm bu senee
Lise 4 den terksin ve alt yapım neredeyse sıfır mı diyorsun?
Peki sen böyle dersen şayet, ben ne yapayım? Ben ve benim gibiler ölsün o zaman
1990 yılında ilkokuldan mezun oldum. Çok istememe rağmen, okuyamadım.2012 yılında, ortaokul için kaydoldum.1 bucuk yılda mezun oldum.Matematik Sıfır olduğu için,uzatmaları oynadım 2 sınav
2014 yılında imamhatip başvurdum ve 2018 mezun oldum. 2018 yılında Tyt sınavına girdim ve AÖF İlahiyata kaydoldum.
Ben, çok unutkan olduğum için, sınav olmaya yakın çalışırdım.Eline fosforlu kalemi al ve kitabı okurken,önemli yerlerin üzerini çiz.Daha sonra kitap bitince,eline defteri kalemi al ve o çizdiğin yerleri tekrar okuyarak özetini çıkarıp,deftere yaz.Daha sonra da, geçmiş dönemin çıkmış sorularını çöz bol bol.Elindeki özetle birlikte,o çıkmış soruları da çözersen şayet, geçmen garanti derim
Benim de,2 kızım var.Büyük kızımla beraber başladım ortaokula.Bu sene kızım Liseden mezun olacak ve seneye Anne kız Üniversiteli olacağız inşallahurrahman.
Benim kadar da kötü olamazsın herhalde Sıfır bir alt yapıyla,okuma hayatına başladım.Matematik ve ingilizcelerden muaf oldum hep.Sadece 1 ingilizce den geçtim
Bölümünüz nedir?benimde sayısalım nerdeyse hiç yok ben sözelciydim ve alan dersleri kalkmış malesef ve benim zorunlu derslerim nerdeyse tamamı sayısal o yüzden benim içinde cok zor malesef. ezberimde hiç yoktur. mecbur calışıp allahın izniyle bu sene bitirecem. inşallah sizle birlikte ebnde seneye üniversitli olurum. başarılar