Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asgari ücrete çalışmak, saatlerce ayakta durmak çok zor, alışamıyorum ne yapmam lazım
Kasiyerim, müşteriler müdür çalışma arkadaşları vb çok yıpratıcı 3 yildir farkli farklı işlerde olsa çalışıyorum ama alışamıyorum kendimi bu işlere ait hissetmiyorum mutsuzum ne yapacağım hangi yola gireceğim çok mutsuzum
En iyi ben anlarım seni bende kasiyerlik yaptım ilk giriste böyle değildi.Yasakta olsa gizli gizli otururduk.Sonradan zor olmaya başladı.Hareket edeceğin bir iş bul şuan ben garsonum hastanede ilk girdiğimde çok zorlandım hatta hastane tempolu ama bacaklarım agrimiyor eskisi gibi.
En iyi ben anlarım seni bende kasiyerlik yaptım ilk giriste böyle değildi.Yasakta olsa gizli gizli otururduk.Sonradan zor olmaya başladı.Hareket edeceğin bir iş bul şuan ben garsonum hastanede ilk girdiğimde çok zorlandım hatta hastane tempolu ama bacaklarım agrimiyor eskisi gibi.