Merhaba
Bu donem benim icin cok sancili geciyor
Bir ilce belediyesinde 9. Yılını tamamlamis bir memurum
Hacettepe univ egitim fakultesinde okurken lise kpss ile ise girdim
9 yilin ilk 4 yılı inanilmaz bir tempoyla calistim
Hem maddi olarak is icin
Hem manevi zorluklar ile calistim
Isim ailem gibi evladim gibiydi
Zaman acisindan tatmin oluyordum ilk 4 yil asla mesai bitiminde cikmamama ragmen haftasonlari ve izinler yetiyordu.
Pandemi surecinde oncelikle cok vakit ayiriyormus hissine kapildim
Sabah 8 30 aksam 5 30 calismak bana eziyete donustu
45 km gidis 45 km donus birer saat yol ekleniyor
2.5 yildir ozel arac ile gidiyorum daha rahatim
Esnek calisma ilk 2 ay uygulandi ilkinde Cumhurbaskanligi ile parelel bitirdiler
Ikincisi hic uygulanmadi
Bu haftasonu calisma saatleri de degisti
Yaptigim is idari denetimlerde mufettisin onune ilk cikan seyler ve 9 yildir zorla rapora madde yazildi isimde iyiydim neyi nasil yapmayacagimida ogrendim
Once atesli ise gelen baskan yardimcisi yuzunden ekim ayi sonunda covid gecirdim sonra sirtim kilitlendi fizik tedavi gordum
Ise geri dondum gorev degisikligi yapildi su an 15 gundur whatsapptan foto indir cikti al gibi sacma sapan islerle dinlenme modundayim
Sebep cok rapor almam ve yalan rapor almammis. Yonetim is bilmiyor. Isi bilenle calismak zor bilmeyenle calismak eziyet.
Bi ceza diyor geri alacakmis bir orasida duzelsin kalsin diyor
Ben ne eski odaya donmek ne burda cok calismak istiyorum
A4 kagitlari ile ugrasmak istemiyorum
Uretmek istiyorum
Son yasadiklarim beni iyice soguttu
Bu yonetimle ise girmedim. Defalarca istifa edecekti vazgecti. 5 seneyi tamamlasak diye bakiyorlar. Onlardan kat kat fazla emegim var ama su an buz gibiyim
Esimin is durumu da sorunlu. Minicik bir miktar paramiz var
Agustosta sifir araba aldik cok az kredisi var
Evimiz yok kiradayiz
Ben ne yapayimda bu duygudan kurtulayim
Yada en fazla 2 yil icinde kendi yolumu cizeyim
( Hep primi doldurup ayrilmak aklimdaydi fakat niye farkli yollar denemeyeyim dedim, sonucta 1gunumun garantisi yok )
Bu durum sadece bana ozel degil
Lenfoma teshisi alan bir personele yalan soyluyor diyorlardi 6 ayda 1 kez aramadilar
Ms teshisi olan bir personeli temizlige verdiler ceza degil ama oyle gerekiyormus ( daha yakin olduklari biri o isi istedigi icin) kadin kontrollerine baskanin esi ne zmn izin veriyorsa o zmn gidiyor. Ms baslangici ilac kullaniyor 3 ay once atak gecirdi.
Benimde bir ofkem hirsim pek yok ben hayatimi degistirmek istiyorum
Bu donem benim icin cok sancili geciyor
Bir ilce belediyesinde 9. Yılını tamamlamis bir memurum
Hacettepe univ egitim fakultesinde okurken lise kpss ile ise girdim
9 yilin ilk 4 yılı inanilmaz bir tempoyla calistim
Hem maddi olarak is icin
Hem manevi zorluklar ile calistim
Isim ailem gibi evladim gibiydi
Zaman acisindan tatmin oluyordum ilk 4 yil asla mesai bitiminde cikmamama ragmen haftasonlari ve izinler yetiyordu.
Pandemi surecinde oncelikle cok vakit ayiriyormus hissine kapildim
Sabah 8 30 aksam 5 30 calismak bana eziyete donustu
45 km gidis 45 km donus birer saat yol ekleniyor
2.5 yildir ozel arac ile gidiyorum daha rahatim
Esnek calisma ilk 2 ay uygulandi ilkinde Cumhurbaskanligi ile parelel bitirdiler
Ikincisi hic uygulanmadi
Bu haftasonu calisma saatleri de degisti
Yaptigim is idari denetimlerde mufettisin onune ilk cikan seyler ve 9 yildir zorla rapora madde yazildi isimde iyiydim neyi nasil yapmayacagimida ogrendim
Once atesli ise gelen baskan yardimcisi yuzunden ekim ayi sonunda covid gecirdim sonra sirtim kilitlendi fizik tedavi gordum
Ise geri dondum gorev degisikligi yapildi su an 15 gundur whatsapptan foto indir cikti al gibi sacma sapan islerle dinlenme modundayim
Sebep cok rapor almam ve yalan rapor almammis. Yonetim is bilmiyor. Isi bilenle calismak zor bilmeyenle calismak eziyet.
Bi ceza diyor geri alacakmis bir orasida duzelsin kalsin diyor
Ben ne eski odaya donmek ne burda cok calismak istiyorum
A4 kagitlari ile ugrasmak istemiyorum
Uretmek istiyorum
Son yasadiklarim beni iyice soguttu
Bu yonetimle ise girmedim. Defalarca istifa edecekti vazgecti. 5 seneyi tamamlasak diye bakiyorlar. Onlardan kat kat fazla emegim var ama su an buz gibiyim
Esimin is durumu da sorunlu. Minicik bir miktar paramiz var
Agustosta sifir araba aldik cok az kredisi var
Evimiz yok kiradayiz
Ben ne yapayimda bu duygudan kurtulayim
Yada en fazla 2 yil icinde kendi yolumu cizeyim
( Hep primi doldurup ayrilmak aklimdaydi fakat niye farkli yollar denemeyeyim dedim, sonucta 1gunumun garantisi yok )
Bu durum sadece bana ozel degil
Lenfoma teshisi alan bir personele yalan soyluyor diyorlardi 6 ayda 1 kez aramadilar
Ms teshisi olan bir personeli temizlige verdiler ceza degil ama oyle gerekiyormus ( daha yakin olduklari biri o isi istedigi icin) kadin kontrollerine baskanin esi ne zmn izin veriyorsa o zmn gidiyor. Ms baslangici ilac kullaniyor 3 ay once atak gecirdi.
Benimde bir ofkem hirsim pek yok ben hayatimi degistirmek istiyorum
Son düzenleme: