• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calisma hayati, artilar,eksiler

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.444
52.684
798
Merhaba
Bu donem benim icin cok sancili geciyor
Bir ilce belediyesinde 9. Yılını tamamlamis bir memurum
Hacettepe univ egitim fakultesinde okurken lise kpss ile ise girdim
9 yilin ilk 4 yılı inanilmaz bir tempoyla calistim
Hem maddi olarak is icin
Hem manevi zorluklar ile calistim
Isim ailem gibi evladim gibiydi
Zaman acisindan tatmin oluyordum ilk 4 yil asla mesai bitiminde cikmamama ragmen haftasonlari ve izinler yetiyordu.
Pandemi surecinde oncelikle cok vakit ayiriyormus hissine kapildim
Sabah 8 30 aksam 5 30 calismak bana eziyete donustu
45 km gidis 45 km donus birer saat yol ekleniyor
2.5 yildir ozel arac ile gidiyorum daha rahatim
Esnek calisma ilk 2 ay uygulandi ilkinde Cumhurbaskanligi ile parelel bitirdiler
Ikincisi hic uygulanmadi
Bu haftasonu calisma saatleri de degisti
Yaptigim is idari denetimlerde mufettisin onune ilk cikan seyler ve 9 yildir zorla rapora madde yazildi isimde iyiydim neyi nasil yapmayacagimida ogrendim
Once atesli ise gelen baskan yardimcisi yuzunden ekim ayi sonunda covid gecirdim sonra sirtim kilitlendi fizik tedavi gordum
Ise geri dondum gorev degisikligi yapildi su an 15 gundur whatsapptan foto indir cikti al gibi sacma sapan islerle dinlenme modundayim
Sebep cok rapor almam ve yalan rapor almammis. Yonetim is bilmiyor. Isi bilenle calismak zor bilmeyenle calismak eziyet.
Bi ceza diyor geri alacakmis bir orasida duzelsin kalsin diyor
Ben ne eski odaya donmek ne burda cok calismak istiyorum
A4 kagitlari ile ugrasmak istemiyorum
Uretmek istiyorum
Son yasadiklarim beni iyice soguttu
Bu yonetimle ise girmedim. Defalarca istifa edecekti vazgecti. 5 seneyi tamamlasak diye bakiyorlar. Onlardan kat kat fazla emegim var ama su an buz gibiyim
Esimin is durumu da sorunlu. Minicik bir miktar paramiz var
Agustosta sifir araba aldik cok az kredisi var
Evimiz yok kiradayiz
Ben ne yapayimda bu duygudan kurtulayim
Yada en fazla 2 yil icinde kendi yolumu cizeyim
( Hep primi doldurup ayrilmak aklimdaydi fakat niye farkli yollar denemeyeyim dedim, sonucta 1gunumun garantisi yok )

Bu durum sadece bana ozel degil
Lenfoma teshisi alan bir personele yalan soyluyor diyorlardi 6 ayda 1 kez aramadilar
Ms teshisi olan bir personeli temizlige verdiler ceza degil ama oyle gerekiyormus ( daha yakin olduklari biri o isi istedigi icin) kadin kontrollerine baskanin esi ne zmn izin veriyorsa o zmn gidiyor. Ms baslangici ilac kullaniyor 3 ay once atak gecirdi.
Benimde bir ofkem hirsim pek yok ben hayatimi degistirmek istiyorum

Son düzenleme:
Lisansı tamamladınız mı? Öğretmen olarak atanma şansınız var mı?

Ben yaşamak istediği hayat için elindekini satıp şehir veya ülke değiştiren insanların videolarını izliyorum. Böyle ayrıntısıyla anlatıyorlar. Hepsi doğru mudur bilmem. Bir şeyleri göze almak lazım bir yerden sonra sanırım memnun değilsek. Sonunu düşünen kahraman olamazmış.

Merhaba
Bu donem benim icin cok sancili geciyor
Bir ilce belediyesinde 9. Yılını tamamlamis bir memurum
Hacettepe univ egitim fakultesinde okurken lise kpss ile ise girdim
9 yilin ilk 4 yılı inanilmaz bir tempoyla calistim
Hem maddi olarak is icin
Hem manevi zorluklar ile calistim
Isim ailem gibi evladim gibiydi
Zaman acisindan tatmin oluyordum ilk 4 yil asla mesai bitiminde cikmamama ragmen haftasonlari ve izinler yetiyordu.
Pandemi surecinde oncelikle cok vakit ayiriyormus hissine kapildim
Sabah 8 30 aksam 5 30 calismak bana eziyete donustu
45 km gidis 45 km donus birer saat yol ekleniyor
2.5 yildir ozel arac ile gidiyorum daha rahatim
Esnek calisma ilk 2 ay uygulandi ilkinde Cumhurbaskanligi ile parelel bitirdiler
Ikincisi hic uygulanmadi
Bu haftasonu calisma saatleri de degisti
Yaptigim is idari denetimlerde mufettisin onune ilk cikan seyler ve 9 yildir zorla rapora madde yazildi isimde iyiydim neyi nasil yapmayacagimida ogrendim
Once atesli ise gelen baskan yardimcisi yuzunden ekim ayi sonunda covid gecirdim sonra sirtim kilitlendi fizik tedavi gordum
Ise geri dondum gorev degisikligi yapildi su an 15 gundur whatsapptan foto indir cikti al gibi sacma sapan islerle dinlenme modundayim
Sebep cok rapor almam ve yalan rapor almammis. Yonetim is bilmiyor. Isi bilenle calismak zor bilmeyenle calismak eziyet.
Bi ceza diyor geri alacakmis bir orasida duzelsin kalsin diyor
Ben ne eski odaya donmek ne burda cok calismak istiyorum
A4 kagitlari ile ugrasmak istemiyorum
Uretmek istiyorum
Son yasadiklarim beni iyice soguttu
Bu yonetimle ise girmedim. Defalarca istifa edecekti vazgecti. 5 seneyi tamamlasak diye bakiyorlar. Onlardan kat kat fazla emegim var ama su an buz gibiyim
Esimin is durumu da sorunlu. Minicik bir miktar paramiz var
Agustosta sifir araba aldik cok az kredisi var
Evimiz yok kiradayiz
Ben ne yapayimda bu duygudan kurtulayim
Yada en fazla 2 yil icinde kendi yolumu cizeyim
( Hep primi doldurup ayrilmak aklimdaydi fakat niye farkli yollar denemeyeyim dedim, sonucta 1gunumun garantisi yok )

ben de memurum. bazen çığlık atmak istediğim zamanlar oldu. ustlerimle sorun yaşadığım bı sırada, bı abla bana dedi ki onlar geçici biz kaliciyiz. boşver sen işini yaptıktan sonra gerisi önemli değil.

iki sene sonra burda olmicaklar belki de. doğru söylüyo sık sık değişiyo zaten amirler bizde.

siz yorulup bunalmissiniz. Allah sabır versin. ama şimdi uretmenize izin vermeseler bile onlar geçici. siz ne iş verilirse onu yapmak durumundasiniz.

bence bunu fırsat bilip yorgunluk az oluyosa başka şeylerle kendinizi geliştirin.

Ben yaşamak istediği hayat için elindekini satıp şehir veya ülke değiştiren insanların videolarını izliyorum. Böyle ayrıntısıyla anlatıyorlar. Hepsi doğru mudur bilmem. Bir şeyleri göze almak lazım bir yerden sonra sanırım memnun değilsek. Sonunu düşünen kahraman olamazmış.

Evet aynen oyle
En buyuk sorun esim
Esim 37 yasinda
Isi biraz sorunlu
Bu saatten sonra maasli calissin istemiyorum

ben de memurum. bazen çığlık atmak istediğim zamanlar oldu. ustlerimle sorun yaşadığım bı sırada, bı abla bana dedi ki onlar geçici biz kaliciyiz. boşver sen işini yaptıktan sonra gerisi önemli değil.

iki sene sonra burda olmicaklar belki de. doğru söylüyo sık sık değişiyo zaten amirler bizde.

siz yorulup bunalmissiniz. Allah sabır versin. ama şimdi uretmenize izin vermeseler bile onlar geçici. siz ne iş verilirse onu yapmak durumundasiniz.

bence bunu fırsat bilip yorgunluk az oluyosa başka şeylerle kendinizi geliştirin.

Evet ztn kendileride diyor anlatilmaz yasanir
Su an bombosum ama onada sinir oluyorlardir aliyo parayi yatiyor diye
Bunu ilk bana yapmadilar kime satastilarsa ayni sey oldu:D
Bugun bunlari yasiyor olmamin sebebide eski odadaki mudurdur.
Bu olaylardan once derecesini 1e cekti. Sosyal denge dahil bu ay 8600lira almis
Tarimla ugrasiyor
Ayvayi satti uzumu ilacladi traktor aldi 10 hastalandi 1 kez izin yazmadi
Ben izinli oldugum zaman bile vekalet yazmadilarsa bisey demedim onlara vebal dedim
40 gun calismak zor geldi inanmadi simdi pisman olmustur artik kendi calismak zorunda
Bekledigim birseydi ama bana 10 gun esim bakti yari felc gibiydim yikadi yedirdi giydirdi sonrada fizik aldim inanmiyolarsa arayip cagirsalardi
Almanca ilerletebilirim belki
Matematik ogretmenligi bransim ama hep amaan modundaydim hic ogrenci almadim
Bu donemi kacirdim ozellikle ortaokulda cok iyiydim
Okurken ogrencilerim sayemde alan secti okul kazandi matematigi sevdi

kaçıncı sınıfta biraktıniz? aflardan yararlanıp universitenize geri donme sansini dusunmez misiniz?

kaçıncı sınıfta biraktıniz? aflardan yararlanıp universitenize geri donme sansini dusunmez misiniz?

Hem tacize ugradim hemde tayin psikolojisini istemedim.
Aof okuyup diploma almistim ama lise mezunu degilim
Sadece almancayi korelttigime pismanim
Cok iyi ders gormustuk iyiydim ama kiymet bilemedim
Ceviri vs alabilir ek gelir olusturup parayi isleyebilir

Sabah git ufak tefek evraklara bak gelenin derdini nasil cozuyolar bak cay ic namaz kil gunler geciyor
Bu bosluga alisip iyice korelemem ya cok komik
Copculer kralindaki seyit gibiyim
Bundan sonra boyle calismayacam ....

Evet ztn kendileride diyor anlatilmaz yasanir
Su an bombosum ama onada sinir oluyorlardir aliyo parayi yatiyor diye
Bunu ilk bana yapmadilar kime satastilarsa ayni sey oldu:KK70:
Bugun bunlari yasiyor olmamin sebebide eski odadaki mudurdur.
Bu olaylardan once derecesini 1e cekti. Sosyal denge dahil bu ay 8600lira almis
Tarimla ugrasiyor
Ayvayi satti uzumu ilacladi traktor aldi 10 hastalandi 1 kez izin yazmadi
Ben izinli oldugum zaman bile vekalet yazmadilarsa bisey demedim onlara vebal dedim
40 gun calismak zor geldi inanmadi simdi pisman olmustur artik kendi calismak zorunda
Bekledigim birseydi ama bana 10 gun esim bakti yari felc gibiydim yikadi yedirdi giydirdi sonrada fizik aldim inanmiyolarsa arayip cagirsalardi
Almanca ilerletebilirim belki
Matematik ogretmenligi bransim ama hep amaan modundaydim hic ogrenci almadim
Bu donemi kacirdim ozellikle ortaokulda cok iyiydim
Okurken ogrencilerim sayemde alan secti okul kazandi matematigi sevdi

işte hayatta verimli olup başarı elde edeceğiniz tek alan iş değil:)

bence bu uğradığınız haksızlığın üzerinden biraz daha zaman geçince kendinizi iyi hissedeceksiniz. emin olun herkes kimin nasıl çalıştığını biliyo. bugün kıymetinizi bilmemis işler üzerine kalmış. yarın bambaşka bişey olur. siz dimdik istifinizi bozmadan geldiğiniz sürece işe kimseyi sevindirmezsiniz.

boş kalıyorsanız Almanca çalışın, online kurs alın, kitap okuyun, ders çalışın...

zaten yorucu bı yerde calismiyosaniz sağlık açısından da sizin için iyi olur.

anlık dönemlik sinirle hareket etmeyin naçizane tavsiyem. o kadar emek verip çoğu insanın hayalini kurduğu bı işe girmiş memur olmuşsunuz. tadını çıkarın;)

işte hayatta verimli olup başarı elde edeceğiniz tek alan iş değil:)

bence bu uğradığınız haksızlığın üzerinden biraz daha zaman geçince kendinizi iyi hissedeceksiniz. emin olun herkes kimin nasıl çalıştığını biliyo. bugün kıymetinizi bilmemis işler üzerine kalmış. yarın bambaşka bişey olur. siz dimdik istifinizi bozmadan geldiğiniz sürece işe kimseyi sevindirmezsiniz.

boş kalıyorsanız Almanca çalışın, online kurs alın, kitap okuyun, ders çalışın...

zaten yorucu bı yerde calismiyosaniz sağlık açısından da sizin için iyi olur.

anlık dönemlik sinirle hareket etmeyin naçizane tavsiyem. o kadar emek verip çoğu insanın hayalini kurduğu bı işe girmiş memur olmuşsunuz. tadını çıkarın:KK66:

Haklisiniz ztn anlik hareket etmem oncelikle bu yili tamamlar 30 gun izin hakkini cebe atarim
2. Adim ucretsiz izin olur.
Hersey yolunda giderse istifa ederim
Ben 6 7 aydir boyleyim uzerine bunlar bindi zirve yapti
Aklimda makrome besik var bir donem cok araniyordu
Hem cok keyifli birsey
Ama su an istanbula gidip malzeme almam imkansiz
Internette de asiri pahali

Haklisiniz ztn anlik hareket etmem oncelikle bu yili tamamlar 30 gun izin hakkini cebe atarim
2. Adim ucretsiz izin olur.
Hersey yolunda giderse istifa ederim
Ben 6 7 aydir boyleyim uzerine bunlar bindi zirve yapti
Aklimda makrome besik var bir donem cok araniyordu
Hem cok keyifli birsey
Ama su an istanbula gidip malzeme almam imkansiz
Internette de asiri pahali

tayin aldiramiyosunuz değil mi çakılı kadro sizinki

Neden sık rapor alıyorsunuz ?

5 yil once boynumda ileri derece duzlesme oldu hafif skoyloz ile birlesti bir sebep de klima acisi ve israrla cam acmalariydi
Sirt agrisi dediginiz 2 gunde gecer diye bilinir o zmn yanlis doktor ile 2.5 ayda iyilestim
2 defa ise dondum 2sindede kilitlenip agridan bayilip geri dondum 1 doktor buldum fizik ile iyilestim
Sonrasindada oldu hatta ilk evlendigimde ilk bayrami evde gecirdim arife gunu kilitlenmistim ama 1 haftada acilmisti
2.5 yildir iyiydim
Bu yil deniz ve gunesten cok faydalanamadim. Yuzmek cok iyi geliyordu
Kasim basi covid gecirdim sebepte yine yonetim kademesinden birinin atesli gelip test verip pozitif cikmasi ve maskesiz calismasidir
Sonra sirtima vurdu
Agrilar biraz hafiflemeden fizik baslanmiyor
Hastahaneye yatiracakti yer yoktu
Baska secenegim yoktu. Cunku boyle gerekiyordu kendime bakamaz haldeydim oturarak uyudum kortizonlu ilaclar kullandim

Evet aslinda aldirabilirim ama gittigim yer emek ister ben masa basi ve mesai kavramindan darlandim adapte olamam

o zaman inşallah gönlünüzce olur herşey.
ben seviyorum mesaili çalışmayı. hayatımı düzene sokuyo benim.

beklediğiniz tüm fırsatları yakalamanız dileğiyle:)

o zaman inşallah gönlünüzce olur herşey.
ben seviyorum mesaili çalışmayı. hayatımı düzene sokuyo benim.

beklediğiniz tüm fırsatları yakalamanız dileğiyle:)

Cok tesekkur ederim
Biliyorum simariklik gibi gozukuyor herkesin derdi kendine zor, sartlarimi ilerletmek istiyorum, gelismek istiyorum ve aceleci degilim her zaman mucadeleci oldum sanirim yillarin yorgunlugu

Cok tesekkur ederim
Biliyorum simariklik gibi gozukuyor herkesin derdi kendine zor, sartlarimi ilerletmek istiyorum, gelismek istiyorum ve aceleci degilim her zaman mucadeleci oldum sanirim yillarin yorgunlugu

ben simariklik olarak görmüyorum. açıkçası elime fırsat geçse benim de yapmak istediğim şeyler var:)

Back
X