• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma Ekonomisi...

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Arkadaşlarr çalışma ekonomisi 3. sınıf öğrencisiyim. Murat yayınlarından çalışıyorum. Ama 3. sınıf konu anlatımlı dışında sırf soru bankası basılmamış. Soru pratiğini nerden yapıyorsunuz?
Bir de ingilizceye de mi yardımcı kitaptan çalışıyorsunuz?

Arkadaşlarr çalışma ekonomisi 3. sınıf öğrencisiyim. Murat yayınlarından çalışıyorum. Ama 3. sınıf konu anlatımlı dışında sırf soru bankası basılmamış. Soru pratiğini nerden yapıyorsunuz?
Bir de ingilizceye de mi yardımcı kitaptan çalışıyorsunuz?

Cnm merhaba bende 3. sınıf çekoyum.
Daha başlamadım çalışmaya kitaplarımıda almadım ama diğer yayınların soru bankaları vardır istersen bak
başarılar diliyorum

Murat konu anlatımlıyı aldım. Bu yüzden şimdi sadece soru bankasına ihtiyacım var. Karacan'a baktım. Yine konu anlatımlı var. Bu yüzden almadım. Hangi kaynakla hazırlanmayı düşünüyorsun tupbaby?

kızlar size yardımcı olmak babında yazayım dedim.bende çeko 4.cü sınıfım.hiç takıntısız bu seneye kadar geldim.70ten aşağı notum da yok genelde.boşuna kendinizi yormayın.çok basit ve pratik yöntemler var.onları uygulayın

bu arada, murat yayınlarından vazgeçmeyin derim.ben başka bi yayının kursuna gittiğim halde,kitaplarımı murat yayınlarından alıyordum hep.oysa benim gittiğim yayın da güzel bi yayın.ama soru yakalama olayında murat hepsine on basar malesef

Sonçiçek canım muratın 3. sınıf soru bankası yok değil mi çalışma ekonomisinde? Nereden soru pratiği yaptın?

Murat konu anlatımlıyı aldım. Bu yüzden şimdi sadece soru bankasına ihtiyacım var. Karacan'a baktım. Yine konu anlatımlı var. Bu yüzden almadım. Hangi kaynakla hazırlanmayı düşünüyorsun tupbaby?

cnm ingilizce kitabımı murattan aldım diğer kitapları ya murattan ya karacandan almayı düşünüyorum bakalım

slm arkadaşlar. ben çeko 4. sınıfım şuan. dikey geçişle geçtim. 2 senelik insan kaynaklarını bitirdim. doğuş üniversitesi mezunuyum. bende de murat açıköğretmin kitabı var. size tavsiyem ordan çalışıp soruları çözün arkasından çıkmış sorulara bakın. mümkünse ezberleyin. ya çok benzeri çıkıo ya da aynısı. ben vizede ve finalde test ettim onayladım :)

cok abest gelebilir size ama ben bu 4 yıldır hic soru bankası kitabı almadım.işin özü , sağlam kafayla konuyu bir kaç defa okuyup(anlayarak ama)konu testlerini yapmak.okadar.sınavlara 1-2 hafta kala tüm konuları bitiriyorum,o son 1-2 hafta da genel tekrar yaparak sınava giriyorum.

Şu da var,gerçekten bölümümü çok seviyorum.benim için iş hukuku,idare hukuku,finansal yönetim,istatistik vs , gerçekten bütün dersler bi hobi.adeta kitapta yazan herşeyi iyice beynime kazımak istiyorum.hocalarımı pür dikkat dinliyorum.derslerimi hiç kaytarmıyorum :) çok sıkı çalışıyorum ve sevdiğim için de , geri kalan herşey çorap söküğü gibi geliyor.

Son düzenleme:
bende çeko 2. sınıfım.alttan bir tek matematik dersim var nasıl yapıcam bilmiyorum;((( onun dışındaki tüm derslerimin ortalaması 75-90 arasında yapamasam bırakıcam ama diğerlerinden bukadar iyiyken bi tek bu matametik şevkimi kırıyor;(((şimdi 2. sınıftayım bakalım neler olucak.istatislik ve iktisat teorisi birazcık zorluycak gibi görünüyor onun dışıunda hepsinden geçerim diye düşünüyorum.birileri bana bu matamatiği nasıl geçtiğini anlatabilirmi???saysalda zayıfım desem muhasebeden kalkıpta 83 le geçemem.iktisattanda vizem 30 du finalde 30 du bütünlemede 87 aldım.ben çözemedim kendimi:)))

Back
X