Kızlar ben üni okuyorum ve bölümüm gereği bir aya yakın muhasebecide öğrenme amaçlı çalışıyorum ama o beni sürekli evrak dairesi'ne skk'ya falan gönderiyo yani derslerime hiçbir faydası olmadığı gibi çalışacak zamanımda kalmıyo geçen sene evdeydim ama yinede fazla ders çalışamıyordum sıkılıyordum Çok üzgünüm çoook
annemde babamda çalıştırma taraftarı olmasada kızımız birşeyleri yapabiliyor artık büyüdü diye gururlanıyorlar aslında,yani ordan ne öğrensem karımdır diyorlar muhasebeciler yanındaki çalıştırdıkları elemana bir kuruş para vermio burda ama benimki yol parası olsun 100ytl veriyim demişti -tatlicadiarzu-
babam geldi paraya ihtiyacımız yok önemli olan bişeyler öğrenmesi falan dedi sanırım para da vermeyecek saolsun babam hayatımda bi kuruş para kazanacaktım onuda tepti gamyoncuiremsu
neyse bugünde akşama kadar çalıştım okul yoktu diye aslında kadın çok iyi çok yakın davranıyo bana gerçekten bi abla gibi seviorum çalıştıran kişiyi ama amele gibi evrak getir götür başka bişi yapmıorum yani yine muhasebeden anlamama bi faydası olmuyo
bugünde bi arkadaşı geldi çocuğuna falan baktırdı akşama kadar koştum yoruldum çocukta yaramaz bişi mahvetti beni ne desem dinlemio annesi de demezmiki sende anne olacaksın bi çocuk oyalayamıyorsun diye
bilgisayar oynat dediler çocuk bilgisayarın sesi çıkmıyo diye demediğini bırakmadığı gibi çöp kutumu da devirince sinirlerim tepeme çıktı kötükedihüso
şimdi işten ayrılayım derslere daha çok mu çalışayım yoksa işe devam mı edeyim bilemiyorum fikirlerinizi alsam iyi olacak hafta sonu cumartesi günü de çalışıyoruz sabahları iş yerini ben 8,30da açıyorum patron 11 gibi falan gelio patronla falanda sorunum yok ama ben böyle giderse hem derse çalışamıcam hemde bişi öğrenemicem ama sonra üzülürmüyüm diye de düşünmeden edemiyorum of kafam çok karıştı yardım ne olur kafamçokkarıştı