Çalışıp çalışmamaya karar veremedim kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar ben üni okuyorum ve bölümüm gereği bir aya yakın muhasebecide öğrenme amaçlı çalışıyorum ama o beni sürekli evrak dairesi'ne skk'ya falan gönderiyo yani derslerime hiçbir faydası olmadığı gibi çalışacak zamanımda kalmıyo geçen sene evdeydim ama yinede fazla ders çalışamıyordum sıkılıyordum Çok üzgünüm çoook
annemde babamda çalıştırma taraftarı olmasada kızımız birşeyleri yapabiliyor artık büyüdü diye gururlanıyorlar aslında,yani ordan ne öğrensem karımdır diyorlar muhasebeciler yanındaki çalıştırdıkları elemana bir kuruş para vermio burda ama benimki yol parası olsun 100ytl veriyim demişti -tatlicadiarzu-
babam geldi paraya ihtiyacımız yok önemli olan bişeyler öğrenmesi falan dedi sanırım para da vermeyecek saolsun babam hayatımda bi kuruş para kazanacaktım onuda tepti gamyoncuiremsu
neyse bugünde akşama kadar çalıştım okul yoktu diye aslında kadın çok iyi çok yakın davranıyo bana gerçekten bi abla gibi seviorum çalıştıran kişiyi ama amele gibi evrak getir götür başka bişi yapmıorum yani yine muhasebeden anlamama bi faydası olmuyo
bugünde bi arkadaşı geldi çocuğuna falan baktırdı akşama kadar koştum yoruldum çocukta yaramaz bişi mahvetti beni ne desem dinlemio annesi de demezmiki sende anne olacaksın bi çocuk oyalayamıyorsun diye
bilgisayar oynat dediler çocuk bilgisayarın sesi çıkmıyo diye demediğini bırakmadığı gibi çöp kutumu da devirince sinirlerim tepeme çıktı kötükedihüso
şimdi işten ayrılayım derslere daha çok mu çalışayım yoksa işe devam mı edeyim bilemiyorum fikirlerinizi alsam iyi olacak hafta sonu cumartesi günü de çalışıyoruz sabahları iş yerini ben 8,30da açıyorum patron 11 gibi falan gelio patronla falanda sorunum yok ama ben böyle giderse hem derse çalışamıcam hemde bişi öğrenemicem ama sonra üzülürmüyüm diye de düşünmeden edemiyorum of kafam çok karıştı yardım ne olur kafamçokkarıştı

cnim bence hem calis. hemde derslerine calis sana simdi sana ufak tefek isler yaptirmalari normal hepimiz bir yelere ufak islerle baslayarak geldik sabirli ol tatlim ve hem isine hemde derslerine dört elle calis. simdi sana pek faydasi olmuyormus gibi gelebelir ama mutlaka ilerde faydasini göreceksindir. hayatta sana basarilar

walla ben de 2 sene staj yaptım hem de çok ünlü ( en ünlü diye biliriz)bir beyaz eşya fabrikasında..
orda da durum aynıydı..evrak getir-götür.fotokopi çek,çeviri yap..hep ayak işleri

nasıl olsa süreli, biraz daha sabret..ama patrona da sürekli sor bişeyler öğrenmeye çalış.hevesli olduğunu görünce, o kendiliğinden daha çok şey anlatacaktır,öğretecektir.

calıs muhasebe burolarında hep aynıdır, benım de bölumum muhasebeydı ben gırısmedım o senın ıse, cunku ayak ısı yapırıyorlar dıye, se n baslamıssın gır devam et ıstıyosan

kızlar zaten ben muhasebeden anlamıorum die öğrenmek için girdim ve dersler bu sene öğle yoğunki hiç çalışamıyorum evden 8de çıkıorum akşam işten okula gitmek için 4de çıkıyorum 5te ders gece 11de eve gel bazen 11i geçio bile yat ve yarın yine aynı şeylere devam et
benim amacım muhasebe öğrenmek ama bankaya para yatırmaktan evrak getirip götürmekten başka bişi yapamıorum yani derslerime engel olmasa sorun değil ama ders çalışamıorum ondan ayrılmak istiorum annem ve babamlada az önce konuştum sen bilirsin biz seni zorlamadık zaten kendin istedin dediler inşallah ayrılıncada pişman olmam (

canım bence bırak ısını neden dersen
sana verılen para mıktarı cok cazıp bı para dııl karın tokluguna ordan oraya kosturuyorsun parası bı mıktar ıyı olsaydı calıs dıyebılırdım hıc olmazsa kosturmana degerdı
hadı parayı gectım muhasebe anlamında ogrettıklerı bısıler olsaydı derslerıne de yardımcı olur belkı dıe calıs derdım bısıler ogrenır gorurdun hıc olmazsa ama sanırım acı ama ayak ıslerını yaptırıyorlar sana
h ıcı okulun dahılınde ıse gıdıyorsun aksam yorgun argın gelıp ders calısıyorsun h sonu da ıse gıdıyorsun ders calısman ıcın aksamlarını kullanıyorsun..cok yorucu ve cok mesakkatlı bı ıs bence..once guzelce okulunu ıyı dereceyle bıtır yorgunlugunu bı guzel at ustunden dıplomanı al ve ondan sonra tum gununu ısıne ayır..su an bence zamanı dııl ne verılen ucret ne calıstıgın duzen sana fayda dııl zarar saglıyor bence..

bence bırak cnım seni kullanıyolar gibi bir his doğdu içime her zaman çalışırsın istersen ömrü billah hem de okul hayatının öğrenciliğinin tadını çıkar derşm hem de kendini kullandırma.

illa o iş olacak diye bi kural mı var

bence de çık..derslerine çalış bir yandan da daha bir yer olur mu diye araştır

işte vakit geçrimekten sonra derslerinden de kalmayasın

derslerin yoğunsa zaman harcama orda bence canım, bir şeyler öğrenmek için girmişsin ama olmuyorsa ayrılmalısın, daha çalışacağın çok uzun yıllar gelecek okul bitince.

Ben 15 yaşımdan beri çalıştım, lise sondan itibaren ünivertiseyi bitirene kadarda çalıştım.
Dediklerinin hepsini bende yaşadım. Hiç para almadan aylarca amelelik diye tabir ettiğiniz işlerin hepsini yaptım. Arkama dönüp baktığımdada hiç bir pişmanlık yaşamadım. Çocuğumuda ilerde çalışmasına hep teşvik edicem. Şu anda bulunduğum konuma gelmemde buralarda çalışmanın sonsuz faydalarını görüyorum. Sosyal olarak iletişimim çok kuvvetli, bu bile yeterli bir neden bence ve inanılmaz bir çevrem var. Avukatlardan tutunda,vergi dairelerine kadar, bankacılardan tutunda yüksek mevkideki yöneticilere kadar. Orada kesinlikle boşa vakit geçirdiğini düşünme, mutlaka birşeyler öğreniyorsundur farkında olmasan bile. Ben çalışmaya devam et derim.

İnan bana bende faks çekiyorum diye sinir oluyordum ama o bile insana birşeyler katıyor.. Ben onun öğretmesine bakma derim.. Sen kendin sor.. SSK da falanda tanıştığın insanlarla aran iyi olsun.. İşin düşebilir.. Elindeki evrakın ne olduğunu bil bu çok önemli..

canım bende ilk işe başladığımda getir götür işleri çok yapıodum.ya düşünebiliomusun kahvehaneye girip evrakları alıodum.sağolsun patronum çok düşüncesizdibenneyaptımki.inanki gün oluodu ayakta durmakta zorlanıodum.bazen yağmurun altında resmen su gibi oluodumm.ordan oraya koşuor yinede direniodum.ama işler ne kadar karışık olsada o kadar iyi öğreniodum.inanki yaptıklarımn bana öyle bi faydası olduki anlatamam.düşün o işyerimde 6 ay stajerlik yaptım .çıktıktan sonra patronum senin gibi eleman bulamadım dedigamyoncuiremsu .gerek ofis işlerini gerekse dışarıdaki işleri hallediodum.bence biraz daha sabret .bi süre sonra yaptıklarından büyük paylar çıkarıcaksın kendinekaydirigubbakcemile2 .ne öğrendiysem o işyerimde öğrendim ben.ondan sonra girdiğim ofiste patronum beni ilk haftadan buranın benden sonraki yetkilisi sensn dedi.oysaki daha önce büro açmış işini benden daha iyi bilio die düşündüğüm 30 yaşında bi abi wardı .fakat derslerine ciddi derecede etki ediosa bişey diyemicem hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…