Çalışan Kadınlar Kulübü

selamla r ben yenilerdenvereliniortak

iyi haftalar herkese : ) gününüz güzel geçsin.
geçenlerde gazetede okuduğum bir yazıda pazartesi sendromu diye bir şey olmadığı yazıyordu.
yazıyı da buldum işte buyrun : P

"iki matematikçi, tüm dünyada bilinen ‘pazartesi sendromu’nun var olmadığını, asıl sevilmeyen günün çarşamba olduğunu ortaya çıkardı.

ABD’DE Vermont Üniversitesi’nde görevli Peter Dodds ve Christopher Danforth, dört yıl boyunca sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinde bırakılan sayısız mesaj ve 2.4 milyon blog (internet günlüğü) üzerinde incelemeler yaptı. Aşk, cennet, gurur, travma, cenaze gibi çeşitli kelimelere çeşitli puanlar vererek bir skala hazırlayan ve “bugün...hissediyorum” kalıbında yaklaşık 10 milyon cümleyi analiz eden matematikçiler, insanların en mutlu oldukları günün pazar, ikinci gününse pazartesi olduğunu belirledi.

En negatif etkili gün çarşamba çıktı

Uzmanlara göre insan, pazartesi günleri hâlâ hafta sonunun etkisinde oluyor. Negatif etkinin en hâkim olduğu gün ise çarşamba. Araştırmaya dair bir ilginç anekdot ise, insanların genel olarak en üzgün ve en mutlu olduğu güne dair... Buna göre, Barack Obama’nın ABD Başkanı seçildiği gün, son dört yılın en mutlu günü. Michael Jackson’ın öldüğü gün ise, insanların en mutsuz olduğu günlerden biri.(alıntı)

bu arada
özüm ablam harçlığımı hazırla bayramda el öpenlerim çok olsuna gelecem : D

slmlarr yeni gelen arkideş hoşgeldin özüm abla bende seni çok özledim yoktun bayadır. gel bende ablama sarılıp öpim birŞeniz sendrom yok ama grip var yaa boğazım yanıo kesin grip olucam sezonu açıyorum arık hayırlısı

hepinizin kandili mubarek olsun dualarınız kabul olsun :Saruboceq:ŞenizŞeniz

dhilekim beklerim canım gel sen bayram harçlığın hazır yerimsenibenŞeniz

cadim varımda yokum işler yoğun açıyorum ama yazamadan çıkıyorum malesef geçmiş olsun dikkat et bol pekmez iç takviye al bedeni güçlendirkafamçokkarıştıŞeniz

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.:1hug:

teşk ederim ablam boş oturmayalım bol bol para kazanalımda yoğun olalım önerilerini dinliyom ablam akşama deniycem bu arada herkeze hayırlı bir kadir gecesi diliorum inş. hepimizin duaları kabul olur :Saruboceq:

GÜNAYDIN ÇALIŞAN GÜZEL HANIMLAR..
güzel ve çabuk geçen bir gün diliyorum.İnşallah aa ne çabukk geçti diyebileceğimiz verimli bir gün olsun..a.
s

GÜNAYDIN ÇALIŞAN GÜZEL HANIMLAR..
güzel ve çabuk geçen bir gün diliyorum.İnşallah aa ne çabukk geçti diyebileceğimiz verimli bir gün olsun..a.
s

ben işimi seviyorum evi sevmiyorum nasıl düzeleceğim yıllardır evi hotel gibi

kullandık bendede ev fobisi var zaten temizlik manyağıda değilim
kaydirigubbakcemile5

ben işimi seviyorum evi sevmiyorum nasıl düzeleceğim yıllardır evi hotel gibi

kullandık bendede ev fobisi var zaten temizlik manyağıda değilim
kaydirigubbakcemile5

akannehir o zaman biz eve gidelim sen işyerinde kal hayatım delikafaduldendelikafadulden

akannehir o zaman biz eve gidelim sen işyerinde kal hayatım delikafaduldendelikafadulden

ama neden biliyormusun artık kendi işyerimi açtım yıllarca çektiğim

elemanlar ,patron, haksızlıklar ya amada neler çekmişin şimdi fark ediyorum

herhalde ondan olsa gerek
:1hug:

selam benim gibi çok çalışkan bacular tatil gelio oleyyyyy çok mutlu oldum zemuszemus

GÜNAYDINN..
hadi güne bi tebessümle başlayalım belki ardı gelir ha nedersiniz....:dance::dance:
ben çok gülüdm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…