Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bayanlar bende yeni gördüm bu alanı
:gitme:mafoldumben:a015::çok üzgünüm: hala yoksunuz hiç özlemiyorsunuz demekki:çok üzgünüm:
ŞenizŞenizŞenizŞenizcanımın içiiiiiiiiiiiiii çok yoğunum bazan siteye bile giremiyorum haberin olsun yoksa özlemediğimden değil yani opuyorumnanaktanseni çok seviyorum bu bir bayramını kutluyorum 2 özlüyorum 3:gitme:
herkesin bayramı mübarek olsuna.s.
:gitme:mafoldumben:a015::çok üzgünüm: hala yoksunuz hiç özlemiyorsunuz demekki:çok üzgünüm:
Özlemez olurmuyuz hiç :sinifsinif:telefonu kaybettikten sonra nuamaran gitti be ablam o yuzden arayamıyorum seni o güzel sesini özledim diğer kızlarıda tabimafoldumben
eylülümmmmmmmŞenizŞeniz
telefonunu kaybettiğini bilmiyordum canım söyledinde benmi unuttum acaba:uhm:neyse geçmiş olsun canım ben aradım açan olmadı demek bu yüzdenmiş
canım benim 532 li biliyorsun değilmi arayınca aç yabancı değil aplan arıyo :jeyyar:
bu bayram kimseyi arayamadım aradım desem yalan olur çünkü hiç vaktim kalmadı kendim için oturmaya şükür gelen giden gitmem gereken yerler çok olunca vakit kalmıyor
bugün nevbaharımızın doğumgünü nevim baharım iyiki doğdun canım seni çokkkk seviyorum yeni yaşın tüm dileklerinin gerçekleştiği yaş olsun :Saruboceq:ŞenizŞeniz
hepinizi öptüm canlarım benim ŞenizŞenizŞeniz
ben de ben de ben de özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şenizmafoldumben
çok yoğunum ne zamandır giremiyorum bile doğru dürüst siteye şimdi vakit buldum eski yuvama bi geleyim dedimmafoldumben osman abbam elülüm iyisiniz di mi takip te edemedim :sinifsinif:
cadımkazanım beni görüyosun kaydirigubbakcemile3oooo kimleri görüorumm ben çok nöbetler tuttum ama kimseler gelmeyince yoruldum özüm abla hoşgeldin gene nöbete geçiyim ben en iyisiopuyorumnanaktan
hadi toplaşın hepinizi bi öpim ben de Şeniz