Çalışan Kadınlar Kulübü

teşekkürlerr valla derinle ben de öle hoop diye daldık topiğinize ama iyimi ettik bilmem gayrrıı

ama hoş karşılandık oda bi gerçek teşekkürler arkadaşlar.
kaydirigubbakcemile3

valla sıkıntıdan bazen kafayı yemiyim diye internete takılıyodum baktım kk bi gizliden izliyim bakıyım dedim hoşuma gitti daldım bende. hoşbulduk sefa getirdik. bekarken çalışmak zor gelirdi. evlendik daha bi zor gelmeye başladı birde çocuk olduğu zaman düşünemiyorum. allah hepimize yardım etsin.

teşekkürlerr valla derinle ben de öle hoop diye daldık topiğinize ama iyimi ettik bilmem gayrrıı
ama hoş karşılandık oda bi gerçek teşekkürler arkadaşlar.
kaydirigubbakcemile3

iyi yaptınız tabiki deyerimseniben

herkeze günaydın yeni bacılar ben diğer bacılar hepinize iyiiiiii günler ykum açılsın die uğraşıom ama açılmıo kafam bir sağa bir sola sallanıp duruo yaprak misali çok yorgunum çokkkkkmafoldumben
cadıcım git bi yüzünü yıka dışarı çık hava al senmirmirmirmir
valla sıkıntıdan bazen kafayı yemiyim diye internete takılıyodum baktım kk bi gizliden izliyim bakıyım dedim hoşuma gitti daldım bende. hoşbulduk sefa getirdik. bekarken çalışmak zor gelirdi. evlendik daha bi zor gelmeye başladı birde çocuk olduğu zaman düşünemiyorum. allah hepimize yardım etsin.

tekrar hoşgeldinizvereliniortak çocuk olunca bencede şimdiden düşünüp strese girme:1ninca:şöle söliyim koş babam koşşşşşş oluyo ben dedelikafaduldenkızım ilkokul 2 .sınıfa geçti oğlum var 3 yaşını bitirdi ve kreşe başladık :nazar:

iyi yaptınız tabiki deyerimseniben

cadıcım git bi yüzünü yıka dışarı çık hava al senmirmirmirmir

tekrar hoşgeldinizvereliniortak çocuk olunca bencede şimdiden düşünüp strese girme:1ninca:şöle söliyim koş babam koşşşşşş oluyo ben dedelikafaduldenkızım ilkokul 2 .sınıfa geçti oğlum var 3 yaşını bitirdi ve kreşe başladık :nazar:

desene allah allah nidalarıyla geçireceğiz günleri kaydirigubbakcemile
ahh şekerim senin dediklerinden gözüm korkmaz çünkü etrafımda fırıldak anne o kadar çok varkii. ben onlara fırıldak ismini taktım çünkü bir ordalar bi burda zor iş valla :delphin:

evt annelik güzel ama zor ne kadar oğlumla haftaiçi fazla olamasamda hafta sonu onun acısını çıkarayım diye uğraşıyorum hem çalışıp hem çocuk büyütmek zaten çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

amin canım , Allah çalışan kadınların yardımcısı olsun,zor.. hem ev hem iş. pufff : (
neyse sağlık olsun da evelallah hepsinin üstesinden geliriz , süperiz biz süperiz : D
yeni arkadaşlar hoşgeldiler bu arada.

amin canım , Allah çalışan kadınların yardımcısı olsun,zor.. hem ev hem iş. pufff : (
neyse sağlık olsun da evelallah hepsinin üstesinden geliriz , süperiz biz süperiz : D
yeni arkadaşlar hoşgeldiler bu arada.

evet bizlere süper kadın diyorlar ama süper kadında bir yerden sonra iflas edebilir :roflol:

Günaydın çalışıan hanımlar
Bende sizin gibi çalışan evli ve çocuklu bi bayanım :içelim: Tam bana göre bi yer yeni fark ettim burayı
Öpüyorum hepinizi

Günaydın günaydın günaydınn

iyi haftalar çalışan hanımlar
inşallah haftamız güzel ve sorunsuz geçer hadi hayırlısı bakalımmmmm.........a.s.a.s.a.s.

günaydınnnnnn inşallah güzel geçicek saol cnm herkeze iyi haftalar sude sende hoşgeldin harika çalışan kadınlar kulübünekaydirigubbakcemile2

gunaydin1.gif

Günaydın çalışıan hanımlar
Bende sizin gibi çalışan evli ve çocuklu bi bayanım :içelim: Tam bana göre bi yer yeni fark ettim burayı
Öpüyorum hepinizi

HIŞGELDİN MESELEKTAŞIM kaydirigubbakcemile3
bende yeniyim burada ama sağ olsun ark çok güzel karşıladılar..
bide yeni derin var ama derinlerdemi kaldı ne gelemedi bu sabah dahaa:roflol:

cadı kazanı bayılırım twıty ye ayyne şaker yaa baksanıza

AADerincik noldu sana

ah ah çalışırken hasta olmak kadar zor bişey yoktur.AA vardır müdürünle kavga edip onun yönettiği toplantıya katılmakk

canım üşüttünmü naptın eve gitme şansın yokmu kii..
çok geçmiş olsun
:teselli:

HIŞGELDİN MESELEKTAŞIM kaydirigubbakcemile3
bende yeniyim burada ama sağ olsun ark çok güzel karşıladılar..
bide yeni derin var ama derinlerdemi kaldı ne gelemedi bu sabah dahaa:roflol:

cadı kazanı bayılırım twıty ye ayyne şaker yaa baksanıza

Hoşbulduk canım artık hep burdayım herkesle tanışıcam yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3

AADerincik noldu sana

ah ah çalışırken hasta olmak kadar zor bişey yoktur.AA vardır müdürünle kavga edip onun yönettiği toplantıya katılmakk

canım üşüttünmü naptın eve gitme şansın yokmu kii..
çok geçmiş olsun
:teselli:

canım c.tesi gecesi mide sancısı yüzünden hiç uyuyamadım, pazar sabahı kalktım midem geçti bu sefer boynum tutulmuştu, iş yerindeki ekibim izinde. ramazanda oteller ucuz oluyormuş :kızgın: yani tekimm

merhabalara.s.

yeni gelenler hoşgeldilera.s.

hastalara geçmiş olsun:teselli:a.s.

yoğun bi hafta başladı benimde:delphin:

merhaba arkadaşlar çalışan kadınlar yerine 24 saat çiledeki kadınlar yazsaydınız ya en iyi tarifimiz bu olurdu heralde ben daha çalışıyorum oh çok rahatım paramıda sadece kendime saklıyorum diyeni hiç duymadımda

Back