Çalışan Kadınlar Kulübü

artık o kadarınada katlanıcaz ama ben çok yoruldum:sinifsinif: iki gün geçmek bilmiycek kafamçokkarıştıgibi bu arada herkeze günaydın alkisalkisalkissabah sabah bu resimli günaydın çok güzel yaaa:roflol:Şeniz:enbuyukkk:

Canım neyseki bu günü saymazsak 1 gün kaldı
Cumartesiyi de saymıyorum çünkü.
Ha gayret az kaldı hanımlarŞeniz

ben bayramları sevmiyorum
zoraki el öpmeler düzen bozuluyor
olmasada olur bence

zaten herkes yapmacık ve gıcık

yorgunluk başka bi şey yok

çocuklara güzel sadece[/FONT
laelaelaelaelaelülülülülülü]

evt az kaldı bence bayramlar olmasa bütün aile bağları kopar ben büyüklerimi görmeği yılda birde olsa hatırlayıp ellerini öpmeyi hatırlarını sormayı çok seviyorum kendimi küçüklüğümdeki gibi hissediyorum ve unutmuyorum birgün bende yaşlanıcam benimde elimi öpmeye gelenler olucak

evt az kaldı bence bayramlar olmasa bütün aile bağları kopar ben büyüklerimi görmeği yılda birde olsa hatırlayıp ellerini öpmeyi hatırlarını sormayı çok seviyorum kendimi küçüklüğümdeki gibi hissediyorum ve unutmuyorum birgün bende yaşlanıcam benimde elimi öpmeye gelenler olucak

EVET canım öyle bizde de uzun zamandır görmediğim ailemi görüyorum
Onlarda beni bağrına basıyor sağolsunlarkaydirigubbakcemile5
Tek sıkıntım Para vermiyorlar mafoldumben

tabiyaa siz gün sayın.Bilmiyorsunuz ki bayramda çalışanlarda olacak.Hem bende bayramları çok seviyorum ama bu bayram annem ve abim bayramdan dönmedi ee ben kime gidicem ....:gitme:

EVET canım öyle bizde de uzun zamandır görmediğim ailemi görüyorum
Onlarda beni bağrına basıyor sağolsunlarkaydirigubbakcemile5
Tek sıkıntım Para vermiyorlar mafoldumben

üzüldüğün şeye bak gel benim elimi öp ben veririm sana kaydirigubbakcemile5

böyle artık para vermiyorlar el öpmenin ne anlamı var diyenler oluyor yanımda bende cebimde bulundurduğum bozukluklardan veriyorum al ben verdim oldumu diyorum yerimseniben

sanki servet vermişim gibi seviniyorlar oldu diyorlar:roflol:

demekki neymiş bayramda para verceksin vermezsen bayram olmuyor :jeyyar:

böyle artık para vermiyorlar el öpmenin ne anlamı var diyenler oluyor yanımda bende cebimde bulundurduğum bozukluklardan veriyorum al ben verdim oldumu diyorum yerimseniben

Olur Tamam Bayramda Sendeyim.opuyorumnanaktan
Kumbarama atarımkaydirigubbakcemile5
MAlum kriz,borç para lazım :delphin:
Ben veren taraf oluyorm şaka bi tarafa sağolsun yiğenler dönüp dolaşıp yine elimi öpüyorlar yasakkelimeyasakkelime

bende gelebilirmiyim ama ilk gün 2-3 çalışıcak bu garip off offffffff:sinifsinif:

Günaydın Çalışan Çalışkan hanımcıklar
Bugünden itibaren Tatiliz yarın çalışan yoktur umarım aramızda

Olur Tamam Bayramda Sendeyim.opuyorumnanaktan
Kumbarama atarımkaydirigubbakcemile5
MAlum kriz,borç para lazım :delphin:
Ben veren taraf oluyorm şaka bi tarafa sağolsun yiğenler dönüp dolaşıp yine elimi öpüyorlar yasakkelimeyasakkelime

anlaştık caymak yok bendesin vereliniortak

yeğenlerinide getir bakın finansörüm de ben veririm:jeyyar: paran kumbaranda kalır:roflol:

bende gelebilirmiyim ama ilk gün 2-3 çalışıcak bu garip off offffffff:sinifsinif:

ne demek buyur başımın üstünde yeriniz opuyorumnanaktan

olsun sen çalışırken bende anneleri ziyaret eder gelirim sizi beklerim yerimseniben

bende geliom bayramda herkeze el öpmeye tabi büyüklerime küçükler de bana gelsin benden küçük olan varsa tabe bende iicene küçülttüm kendimi rosem bacım gel benle takıl gezeriz bizimkileri sana yabancılık hissetirmeyiz bugün arife ama ben nöbetçi ç.k.k yım herkezim bayramı şimdiden mübarek olsun

bende geliom bayramda herkeze el öpmeye tabi büyüklerime küçükler de bana gelsin benden küçük olan varsa tabe bende iicene küçülttüm kendimi rosem bacım gel benle takıl gezeriz bizimkileri sana yabancılık hissetirmeyiz bugün arife ama ben nöbetçi ç.k.k yım herkezim bayramı şimdiden mübarek olsun

AH ACANIMM AHH sendemi çalışanlardansınnn benbirazdan çıkarımmm
yaroın evde 2-3 buradaa off off ben akşamları sana takılsam ourmu kii acepsenağlama

yaaa siz evde bayram yapın rosem burada çalaışsın off offfff....içerim ben bunaa yaa....
(getirin bana bi demliiii çay)

BAYRAMINIZZZ KUTLU OLSUN BARİİİİİ :sinifsinif:
BENİM OLMADI SİZİN OLSUNN
BENİM YERİMEDE GEZİN TOZUNN
ÜHHHHHÜÜÜÜÜÜ:gitme:

geçmiş bayramınız mübarek olsun kuzulara.s. osmanımmmmmmm bayram geçmeden kardeşcezinide düşündüğün içinŞenizŞeniz:asigim:iyi ki aradın fıttırmak üzereydim de:sinifsinif:bayram öncesi bir hafta izinliydim 5 gün kaynanaötörde kaldım mecburen hastaydı da benneyaptımki

SELAMLAR geçmiş bayramınız kutlu olsun bir hafta tatilden sona bugün iş başı yaptım çok hararetli çalışıorum ayy yoruldum şimdiden ama iş yerimi özlemişim sizleride tabiii

Back