Çalışan Kadınlar Kulübü

slmlar ya benimde midem çok kötü bugün oruç zorluyo galiba serseri nerelerdesin h.g bacum özüm ablada kayboldu ayrıca yeni gelen arkadaşlarım h.gelmişler

günaydınnnnnnnn...........

gününüz aydın olsunnnnn........
neşeniz bol olsun..........
işiniz az olsunnnnn......:roflol:

derinciğim çok geçmiş olsun
cadı kazanı benimde ölyle ama ben sadece iftarda yiyorum yani 24 saatte bir yiyorum arada da hiç abuc cubur yemiyorum böle buldum kolayını o zaman ne ağrı ne bişey.

bi dene istersen

ayy bu sabah yağmur var her yerde

mazhar fuatın şarkısı da hep dilimde...
(bu sabah yağmur var istanbul daaaa)

Teşekkürler canım, vallahi yağmur yağdığını şimdi gördüm öyle bir dalmışki ekranı dışarıya bile bakmıyorum.

olabilir denemem lazım ama ben zaten fazla bişey yiyen biri değilim hatta zafiyet geçiriceğimden korkanlar var ama genede teşk. ramazan bitene kadar rahat olmaz bana bu gidişle:gitme:

GÜNAYDINNN......hadi hepimize kolay gelee
kızlar acık daha sabredin son 10 gün kaldıehh tabi yorucu oldu ramazan ama çokta güzel bitmesini istemiyorum ben hazır alıştık geçmişte tutamadıklarımız falan çıksın aradan böle ne güzel olur.
a.s.a.s.

Merhaba arkadaşlar bende çalışan evli çocuklu ve hamile bir bayanım, benide aranıza alırmısınız, Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar bende çalışan evli çocuklu ve hamile bir bayanım, benide aranıza alırmısınız, Allah yardımcımız olsun.

ohh ohh ne güzel hoşgeldin arkadaşımm
ilk bebek sanırım kız olursa benim diğer topiğede gelirsinn nerde çalışıyosun ne iş yapıyosun bebeğimize ne kadar var dahaa
vereliniortak

üffff bacılar muabbette işler yoh eral ben çalışıom ama nerdeyse biryerde uyuya kalıcam hergün öğle saatlerinde uyku bastıro

ohh ohh ne güzel hoşgeldin arkadaşımm
ilk bebek sanırım kız olursa benim diğer topiğede gelirsinn nerde çalışıyosun ne iş yapıyosun bebeğimize ne kadar var dahaa
vereliniortak

Hoşbulduk canım, ilk değil ikinci olucak inş. 8 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. vereliniortak

işte geldim burdayım ben çkk ablasıyım:kedi:

özlediniz değilmi beni özlediniz özlediniz a.s özledik diyen sesinize gurban olayım ben

bende sizleri çoooookkkkkk ama çoooooooooooooooookkkkkkk özledimŞenizŞeniz

işlerim yoğundu kızlar o yüzden girsem bile yazamadan çıktım hep akannehir

yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler sefalar getirmişlera.s.Şeniz

şu ramazan bitince bol bol muhabbet ederiz inşallah şimdi pek vaktim olmuyor çünkü zaman yetersiz kalıyor

canlarım öpeyim benim hıdır sesleniyor montaja çıkaacaklar yollayıp geleyim:jeyyar:ŞenizŞeniz

günaydınn güzel bir hafta başlıyorumm.Şeniz
sendrom mendrom yaok tamammıı hadi bakalım
biz ne pazartesiler atlattıkkkkkkkk........kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…