Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın iyi çalışmalar ve iyi haftalar çalışkan hatunlar a.s.
sana allah kolaylık versin:Saruboceq: banada bol uyku yaf ayakta uyuyorumgünaydın, dükkanı açayım dedim. herkese kolay gelsin. a.s.
benim için çok yoğun bi gün olacak , ya sabır diyeceğiz artık : )
hoşgeldiniz bizim gibi çalışan arkadaşlar ben nöbetçi çömez ç.k.k cı siziselamlayıp sona ablalarıma emanet ediom opuyorumnanaktan
özüm abla serseri abla yaf herkes nerelerdeCADIARZU
tşkk arkadaşım
evet yaa ben çok enerjika.s. hareketli biri olmama rağmen yinede yavaşladım gören neyin var diyoAllah allahh oruçluyum iştee ne oloacakk bide iş tabii ilgi azalıyo
dün yardımcım sakallarını kestirmiş valla bu sabah aa ne güzel olmuşsun diyince çocuk başladı gülmeyee:roflol::roflol::roflol:
yeni çalışkan hatunlar gelmiş sefa gelmişa.s. cadıcım gel öpim seni de Şeniz osman ablam canım ciğerim ekmek kadayıfım kestane şekerim benim Şeniz
herkeze günaydın yeni bacılar ben diğer bacılar hepinize iyiiiiii günler ykum açılsın die uğraşıom ama açılmıo kafam bir sağa bir sola sallanıp duruo yaprak misali çok yorgunum çokkkkkmafoldumben