Çalışan Kadınlar Kulübü

günaydın, dükkanı açayım dedim. herkese kolay gelsin. a.s.

benim için çok yoğun bi gün olacak , ya sabır diyeceğiz artık : )

günaydın, dükkanı açayım dedim. herkese kolay gelsin. a.s.

benim için çok yoğun bi gün olacak , ya sabır diyeceğiz artık : )
sana allah kolaylık versin:Saruboceq: banada bol uyku yaf ayakta uyuyorum:olmaz: işe geç kalıyorum anam iyicene yoruldum ben mafoldumbengalibakaydirigubbakcemile3

merhaba günaydın..
aaaa böyle bir kulüp varmışta benim niye haberim yokmuş ?
Bende çalışan biri olarak bu kulübe gelebilirmiyim arkadaşlar?
herkese kolay gelsin bu arada..
a.s.a.s.

heyyyy günaydınn bende çalışan ve evli bir kadınım :lepi:
yeni üye oldum, bende burda sizle takılıyım. en azından birbirimizi anlarız :delphin:

hoşgeldiniz bizim gibi çalışan arkadaşlar ben nöbetçi çömez ç.k.k cı siziselamlayıp sona ablalarıma emanet ediom opuyorumnanaktan
özüm abla serseri abla yaf herkes nerelerdeCADIARZU

neden bağırıyosun cadikazanım noldu duymuyozmu sesini sanıyonakannehir

duyuyoruz emme velekin ben uyukluyorum aynen senin gibi ağırlaştırıyor artık bedenimi girsem bile yazamadan çıkıyorum bazen :sinifsinif:

yazdıklarınızı okuyor sessiz sedasız gözlemliyomsengözlerimebaksanab dostlarımı bakıyorum iyiler mıtbakı bile açmıyorum :kedi:

yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler sefalar getirmişler a.s.

hadi buyrun kızlar beğendiniz yere oturun ramazan dolayısıyla böyleyiz oruç yazma kabiliyetimizi alıyorda:roflol::roflol:

neyse gelmişken hepiciğinizi öpemmi hazır yazmaya mecalim varken:roflol:

bütün kızlar toplanın toplanın hepinizi öperim hemde en kırmızısından:jeyyar:ŞenizŞenizŞeniz

tşkk arkadaşım
evet yaa ben çok enerjika.s. hareketli biri olmama rağmen yinede yavaşladım gören neyin var diyoAllah allahh oruçluyum iştee ne oloacakk bide iş tabii ilgi azalıyo
dün yardımcım sakallarını kestirmiş valla bu sabah aa ne güzel olmuşsun diyince çocuk başladı gülmeyee:roflol::roflol::roflol:

teşekkürler özümbüş :) vallahi ramazandan beri bende bir uyku bir uyku allah seni inandırsın masaya yığılıp kalıcam. sabah serviste uyuya kalmışım şoför uyandırdı beni, yarın sabaha hazır olması gereken raporlarım var ama verileri bir türlü hazırlayamadıkları için raporlarıma başlayamadım. off offf...bende hiç iyi değilim anlayacağın. senağlama

özüm ablam ösledim sizi mafoldumbenondann çağırdım:ecrin_bebek: öp bir bu yanaktan bide öbür yanaktan hasret giderelimopuyorumnanaktan bende uyuşukluk giderek çoğalıo kiloda ferdim gene oldum 49 geri sayım başaldığına göre hastalanmaya az kaldı dr um nerdeCADIARZU sanki çok sağlammışım gibi bende herkesi öpüom ŞenizŞenizŞeniz

tşkk arkadaşım
evet yaa ben çok enerjika.s. hareketli biri olmama rağmen yinede yavaşladım gören neyin var diyoAllah allahh oruçluyum iştee ne oloacakk bide iş tabii ilgi azalıyo
dün yardımcım sakallarını kestirmiş valla bu sabah aa ne güzel olmuşsun diyince çocuk başladı gülmeyee:roflol::roflol::roflol:

ayy çocuğun yüzünü merak ettim kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

günaydınnnnnn çalışan hanımlar hadi bakalım hafta sonunu bulduk yinee ya bu hafta sonunu beklerken hayat akıyo bee
ay sonunu bekle hafta sonunu beklee aslında yaşlanmayı iple çekiyoruz sankii
ayy içim karardı off neysee hadi güzel neşeli bir gün dilerim

kaydirigubbakcemile3

yeni çalışkan hatunlar gelmiş sefa gelmişa.s. cadıcım gel öpim seni de Şeniz osman ablam canım ciğerim ekmek kadayıfım kestane şekerim benim Şeniz

yeni çalışkan hatunlar gelmiş sefa gelmişa.s. cadıcım gel öpim seni de Şeniz osman ablam canım ciğerim ekmek kadayıfım kestane şekerim benim Şeniz

teşekkürlerr valla derinle ben de öle hoop diye daldık topiğinize ama iyimi ettik bilmem gayrrıı

ama hoş karşılandık oda bi gerçek teşekkürler arkadaşlar.
kaydirigubbakcemile3

herkeze günaydın yeni bacılar ben diğer bacılar hepinize iyiiiiii günler ykum açılsın die uğraşıom ama açılmıo kafam bir sağa bir sola sallanıp duruo yaprak misali çok yorgunum çokkkkkmafoldumben

herkeze günaydın yeni bacılar ben diğer bacılar hepinize iyiiiiii günler ykum açılsın die uğraşıom ama açılmıo kafam bir sağa bir sola sallanıp duruo yaprak misali çok yorgunum çokkkkkmafoldumben

aaarkadaşım olmaz öyle hadi bir toparlan bakaılmm açıll aa hepimiz oruçluyuz napalım salma kendini öyle şöylee oynak bi müzik dinle bakalım bak gelecek enerjin yerine hadii
:dance::dance:

Back