Çalışan Kadınlar Kulübü

selamlar herkez suya giriyo çayır çimen ohhhh ne güzel allah muhabbetinizi artırsın :Saruboceq:siz sularda oynayın :sm_cool:bende sizin yazdıklarınızı okuyup sefineyim bu da güzel oluokaydirigubbakcemile3

ben mecbur' suya g'rd'm bug]nde b,brekler 'syan ett' 'la.la duruyorum:çok üzgünüm:

asil suya serser'm g'recek hafta sonu :jeyyar:

gelseyd'n sanada d]kkani su bastirtir sokardim '.'ne :roflol:

ben mecbur' suya g'rd'm bug]nde b,brekler 'syan ett' 'la.la duruyorum:çok üzgünüm:

asil suya serser'm g'recek hafta sonu :jeyyar:

gelseyd'n sanada d]kkani su bastirtir sokardim '.'ne :roflol:

:1shok::1shok::1shok:
yazi karekterler'ne noldu b,yle y,net'm .alima yapiyo gal'ba y'ne:1shok::1shok:

bende artık 2 günde olsa tatil yapcem oleyy tabibilet alabilirsem ne zor iş be bilet almak yok rezervasyon yok kredi kartı kredi kartı kullanmıyosan yaşamakta zorlaştı yaf

Ama sabah tühh konuşmuşlsunuz yine kaçırmışım bir su muhabbeti dönmüş ama anlamadım :uhm:
ayşam sen gel ist.bula burda su bol yavrum :jeyyar:nasıl özlemişim hepinizi :sinifsinif:
ösüm ablam yazdıklarını pek anlamasamda sulu bir muhabbet sanırım Şeniz:jeyyar:

Sabha çok erken mesaim başladı bugüm.Öğlene doğru sited baktım ekşın yuk gitim eve vurdum kafayı bir uyudum ki nasıl:delphin:
Tabi sohbetler edilmiş ben yokkene:icecream:
Sonra kalktım yemeklerimi yaptım,tiramusi yaptım dolabıma attım,sonra kuaföre gittim kaş bıyık neyim varsa aldırdım..Saatler olsun bana:jeyyar:
Şimcikde geldim yine pc başındayım.
Ay ne bitmez bir günmüş bugün be yav:delphin:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
ben çalışan mıyım stajyer miyim boşta mıyım neyim bilmiyorum ya çok sıkıcı bi durumun içindeyim gitmek istiyorum ve bırakıcam bugün:1no2:

aranızda bilişim veya insan kaynakları alanında çalışan var mı?

Günaydın çalışkan arılar kolay bir gün diliyorum herkese ama önce bana :umursamaz:

adıvarım bizlerin hangi işi bitiyor kimafoldumben

ayşam nevim ablam opuyorumnanaktan

Çalışan Kadınlar Kulübü müüüüü:uhm:

Biri beni mi çağırdııııııııızemuszemus

bende artık 2 günde olsa tatil yapcem oleyy tabibilet alabilirsem ne zor iş be bilet almak yok rezervasyon yok kredi kartı kredi kartı kullanmıyosan yaşamakta zorlaştı yaf
hadi bakalım sende tatilci oldun desenehihoyyyt

bir ben kaldım tatilsiz:çok üzgünüm:
Ama sabah tühh konuşmuşlsunuz yine kaçırmışım bir su muhabbeti dönmüş ama anlamadım :uhm:
ayşam sen gel ist.bula burda su bol yavrum :jeyyar:nasıl özlemişim hepinizi :sinifsinif:
ösüm ablam yazdıklarını pek anlamasamda sulu bir muhabbet sanırım Şeniz:jeyyar:
elülüm boşver bende anlatamamışım suluydu herşey:roflol:

sudan şeyler bulandırdı:roflol:
Sabha çok erken mesaim başladı bugüm.Öğlene doğru sited baktım ekşın yuk gitim eve vurdum kafayı bir uyudum ki nasıl:delphin:
Tabi sohbetler edilmiş ben yokkene:icecream:
Sonra kalktım yemeklerimi yaptım,tiramusi yaptım dolabıma attım,sonra kuaföre gittim kaş bıyık neyim varsa aldırdım..Saatler olsun bana:jeyyar:
Şimcikde geldim yine pc başındayım.
Ay ne bitmez bir günmüş bugün be yav:delphin:
maşallah :nazar:

kız beni neden çağırmadın ben iyi yerdim sen dinlenir temizlenirken:roflol:
günaydın tipik çalışan türk kadını örnekleriŞeniz
tipiklerin tatlısı ballısı öperim seniŞeniz
selam arkadaşlar
ben çalışan mıyım stajyer miyim boşta mıyım neyim bilmiyorum ya çok sıkıcı bi durumun içindeyim gitmek istiyorum ve bırakıcam bugün:1no2:

aranızda bilişim veya insan kaynakları alanında çalışan var mı?
yok malesef canım ben değilim ama kızım bu sene bilişim okumaya başlayacak inşallah:Saruboceq:
Günaydın çalışkan arılar kolay bir gün diliyorum herkese ama önce bana :umursamaz:

adıvarım bizlerin hangi işi bitiyor kimafoldumben

ayşam nevim ablam opuyorumnanaktan

kadınsan iş bitmez

sen bitersin iş asla bak iş bizden şikayet ediyormu elülüm:roflol:

Çalışan Kadınlar Kulübü müüüüü:uhm:

Biri beni mi çağırdııııııııızemuszemus
evet avazım çıktığı kadar bağırdım ancamı duydun kedijikim :jeyyar:

hoş geldin sefa getirdinŞeniz
selamlar arılar herkeze kolay gele banada

cadı sen tatile çıkmadınmı daha:1shok:

bugün nasipse gece çeşmeye gidiyorum 3 gün yokum plan şaşmazsa:Saruboceq:

c.tesi gittim pazar akşam döndüm yandım kömür gibin oldum ohhh ikoncan oldum havuza girip çimdim çok iiii geldi allah gidemeyenlere nasip etsin

c.tesi gittim pazar akşam döndüm yandım kömür gibin oldum ohhh ikoncan oldum havuza girip çimdim çok iiii geldi allah gidemeyenlere nasip etsin
iyi gel kışın seni yakayım bari para vermem kömüre:roflol:

ben yine kıyıda gölgede oturduğum yerde yandım kavruldum:1ninca:
ohh ohhh tatilleri de yapıp gelmişler hoş gelmişlerŞeniz

gittim kıyıda yandım şimdi kremle duruyorum ve şiş her bir yanım davul gibim oldum iyce serserim:bbo:

anam bu güneş beni unutmuş gitmeye gitmeye nası kavuracağını şaşırdı beni görünce:roflol:

hoş bende güneşte durmayı unutmuşum ya dükkandan çıkmaya çıkmaya anlaştık işte güneş ve ben karşımda deniz :roflol::roflol:

deniz ve mettap sordular osmanı neredesinnn:roflol:
canım kıyamam demek güneş yaktı seni krem aldın değil mi eczanedenCADIARZUağrı varsa anestol kremde alŞeniz osmanım ben senin sesini duymayı özledim ama şarjım bitmek üzere yine:gitme:neyse sonra ararım napim:sinifsinif:şu buralara uğramayan güveyi de bi arayalım migreni geçmemiş mi hala soralım bi yarına yapılacaklar listesisırnaşık şey

ösüm abla kız yanık kremi al serseri doğru dio nasıl sızlar şimdi ben yandım ama dikkatli yandım hiçbiyerim acımıyo hatta krem yerine kolayla yandım ben kışlık kömür olarak kullanılabilmem için bir sefer daha gideyim iyi yanmam böle ama ıslatırsan belki olabiliropuyorumnanaktan

Back